2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Verdim 165 cikti saglikli gebelik değil kendi düşmesini beklicez diolar

Allaha şükret kuzum sağlıklı değilmiş hayırlı değilmiş inşallah yakın zamanda kucağın sağlıklı hayırlı bir evlatla dolar daha yolun başındasın ve çok şükür hamile de kalabiliyorsun, üzülürsün elbet ama kendini yıpratma

çalışıyorum ben sadece yarım gün izin alabilirim inşallah sonuç hemen alırım yarın sabah gitcem :44:

Canım teste göre hamilesin tamamen farklı bir hormon olduğu için adetle ilgisi yok belli belirsiz bile olsa hamilelik oluyor tabi test bozuk değilse. Kan testi 2 saate çıkıyor özelde ben 40 tl ye yaptırmıştım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ole tabi canim ama biran öncede bitse beni daha fazla uzmeden bakalim nolcak sonrasinda ne zaman surede hamile kalcam bilmiyom

Verdim 165 cikti saglikli gebelik değil kendi düşmesini beklicez diolar

Canım bende kimyasal gebelik yaşadığımda çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm benimle kalsa bile sağlıklı olmayacaktı.. Allah'tan hepimiz için hayırlısı inşallah.. Kontrol ettiler mi dış gebelik mi kimyasal gebelik mi

Sen düşük yapmistin demi kimyasal gebelikten zor oldumu tekrar deniyomusun suan

Ole tabi canim ama biran öncede bitse beni daha fazla uzmeden bakalim nolcak sonrasinda ne zaman surede hamile kalcam bilmiyom

canım karsı komsum yasadı bos gebelık kese duzgun degıldı kurtaj yapıldı pesınden adet gordu 1 ay sonrada hamıle kaldı dun ogrendım hamıleymıs yanı hemende kalabılırsın sakın uzulme kalamam dıyede dusunme allahım sana en guzelınden bı evlat nasıp eder emın ol

Diş gebelik olsa daha fazla yukselirdii diolar kimyasal sanirim senin düşük.kolay olmusmuydu değerin kacti en son

Amin inş kürtaj olmama gerek kalmadan atlatirim

Sen düşük yapmistin demi kimyasal gebelikten zor oldumu tekrar deniyomusun suan

Evet canım benim tam adet günümde düşük oldu. Ilk gittiğim doktor 1 ay ara ver demişti. Başka doktora gittim ultrasonla baktı beklemene gerek yok dedi. Yumurtlama günlerimdeyim hayırlısı inşallah. Adet gibi geçiyor ilk gün adetten biraz daha fazla ağrım oldu sonra geçti. Zaten gebeliklerin %50 si böyle sonuçlanıyormuş ama anlamıyormuş kadınlar. Erken bakınca anlamış oldum yoksa adet sanacaktım. Bide doktorum 3 aylık düşüklere kadar ara verdirmiyoruz artık dedi. Bebek anneden değil kandan beslendiği için anneyi yormuyor dedi ama her doktor ayrı

Diş gebelik olsa daha fazla yukselirdii diolar kimyasal sanirim senin düşük.kolay olmusmuydu değerin kacti en son

Ben ilk öğrendiğimde 26 ydı zaten 2 gün sonra 21 oldu. Sonrada baktırmadı doktor üstüne adet oldum zaten 2-3 gün sonra

27 gün kuzum, hesaplarsakta 13. gün yumurtlama oluyo ama akıntı ve ateş 12. günü gösteriyo

Bir gün erken olabilir canım ya bende geçen ay akıntı takibi yaptığımda tam 14. günü bulmadı 28 günde bir oluyorum.

Mogami bende ateş ölçümü yapmaya başlayacağım. En azından hamilelik düşündüğüm ay acemi olmam.

Pettyy canım allah inşallah en kısa zamanda en sağlıklısından bir bebiş nasip eder size. Yavrun sağlıksız olacağına en başından böyle olması daha iyi. Moralini yüksek tut en azından hamile kalabiliyorsun.

sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…