2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

7,30 da olcuyorum esım o saatte uyanıyo dıkkat etmeye calısıyorum bakalım hayırlsıı :) ınsallah senınde yukselır :)

Bende bu sabah ateşimi ölçtüm 35.8 di. tablo hazırlayacağım bakalım nasıl devam edecek.

Mogami şurayı okudun mu?

Bu yöntem sayesinde ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerinizi tespit edebileceksiniz. Yumurtlama olduğu zaman ateş normal seyrinden 0.2 derece kadar artış gösterir ve salgılanan progesteron hormonunun etkisiyle luteal faz dönemi içinde ateş bu seviyede devam eder. Eğer hamilelik gerçekleşmediyse, ateşiniz beklenen adet tarihinin bir ya da birkaç gün öncesinde, bazen de beklenen adet sabahı düşer ve eğer hamileyseniz ateş seviyeniz yükseklerde devam edecektir. Unutmayın ki, herkesin bazal vücut ısı seviyesi birbirinden farklıdır; bu nedenle ateşinizi başkalarının ateş seviyeleriyle kıyaslamadan, yukarıda belirtilen koşullara uygun ve düzenli olarak ölçerek kendi ateş seyriniz hakkında bilgi edinmelisiniz.

Kırmızıyla çizdiğim yer seninki düşmüş. Acaba senin 36.03'lere çıktığın dönem yumurtlamanın olduğu gün olabilir mi canım?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878 Burdan alıntıladım. Ateş ölçecekler dikkat etsin diye.

Son düzenleme:
kızlar kist nasıl bir ağrı yapar? yaşayan tarif edebilecek olan var mı?
benim karnım çok şişti, sol yumurtalığımda sızlama ve pıt pıt atmalar oluyor. ayrıca yer yer mideme ve belime doğru yayılan tatlı tatlı ağrılar...
bugün batım, hiç gelcek gibi değil...test yapmıştım negatif çıktı ama acaba hamilelik olabilir mi ki:18:

ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ UYGULANAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ NOKTALAR:
*Ateş ölçme yöntemi ile yumurtladığımızı, yumurtladıktan 3 gün sonra öğrenebiliriz. Ateş ölçme yönteminin tek dez avantajı da yumurtlama gününün önceden bilinememesidir. Fakat aylarca bu yöntemi uygularsanız, eski tablolarınıza göre yumurtlama gününüzü öngörebilirsiniz.
Örneğin; yumurtlamadan önce kiminin ateşi belli bir derecede sabitlenirken, kiminin ateşi düşüşe geçer. Kiminin de normal düşük seyrinde devam ederken birden yüksek seyrine geçer. Siz de kendi ateş düzeninizi aylarca ateş ölçme yöntemini uygulayarak keşfedebilir, yumurtlama günleri için belki bir öngörüde bulunabilirsiniz.

Yine kırmızıyla olan yer çok önemli.

bu ay da olmadı galiba sarı bi akıntım var gerci ayın 13 üne de cok var ama hayırlısı

Ateş ölçenler ne marka ateş ölçerle ölçüyorsunuz? Ben braununkini alayım dedim hemen 20 lira birşey. Dijitalle ölçüyorsunuz dimi?

Bende eczaneden aldım 3,5 tl markasını hatırlamıyorum canım

Hım imkan olsaydı gönderirdim ama
İnanmazsın ama annem demin beni aradı ve dolma yaptım gel birlitkte yiyelim dedi sen aklıma geldin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy ne guzelde soyledın dolma dıye

Son düzenleme:
hım imkan olsaydı gönderirdim ama
inanmazsın ama annem demin beni aradı ve dolma yaptım gel birlitkte yiyelim dedi sen aklıma geldin:)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkur ederım canım d.s.nmen yeter sen benım yerıme ye tmm mı :)

Yarın sabahtan itibaren ölçmeye başlıyorum bende. Yarın sabah adetimin son günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…