Canim limon testini bilmiyorum insaAllah gobusune konmustur minnakinnnKizlar selam nasilsiniz?Uzun suredir girmiyordum varmi bebis haberi ve ya suphesi olan?
Benim kocam da sonunda geldi kac gundur misafirlerim oluyor cok yorgunum yemek cay off gelip gidenim cok oldu
Ve adetime 5 gun kaldi ve bu ay cok deyisik agrilar hiss etdim karnimda sanci vardi adrt gibi deyil karnimin iciydi sanki ve ben cok aldirmadim kafama da cok takmadim ama nedense bu sabah icimden limonlu tedt gecdi ve yaptik sonuc limon dibe coktu simdi beklemek daha da zor keske yapmasaydim
Aranizda limon testi yapan varmi acapa?ben elimle.sikdim ve dibe cokdu ve oyle olunca hamile oluyormussun offffff yaaaa neden yaptim sanki
Kaygilim ben geldimBENDE BİR KİMYASAL YAŞADIM EĞER PIHTILAŞMADAN ŞÜPHELENİYORLARSA TESTLERİN YAPILIR NEDENİ BULUNUR TEDAVİ UYGULANIR SENDE CORASPİN PROGESTAN TARZI TAKVİYELERLE BEBİŞİNE DESTEK SAĞLARSIN VE O SANA SIMSIKI TUTUNUR EN AZINDAN HAMİLE KALIYORSUN DEDİĞİN GİBİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BUNDAN SONRASINDA UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI BİR BEBİŞ NASİP ETSİN BAK ARTIK TÜM ÖNLEMLERİ ALACAKSIN EN AZINDAN
Bende burda oyrendim bizim kizlardan ismini hatirlayamadim biri yapmisdi ve hamile cikmisdi bende yaptim ama 5 gun var test yapsamda cikmaz 2 gunu beklicem.Canim limon testini bilmiyorum insaAllah gobusune konmustur minnakinnn
InsaAllah vardir canim dualarim seninle :)Bende burda oyrendim bizim kizlardan ismini hatirlayamadim biri yapmisdi ve hamile cikmisdi bende yaptim ama 5 gun var test yapsamda cikmaz 2 gunu beklicem.
Kaygilim ben geldimBeni ozlemedinz mii canlarimm
Canim gunun gectimi..uzulme bebegim Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sanada bir melek gonderecektir insaAllahhgününüz aydın olsun hatunlar.
Bugün erken gebelik testlerinden yaptım daha kesin sonuç çıkması için ve sonuç negatif.. Hayırlısı Allah tan..
Eğer birkaç güne kadar geçmez ise doktora gidip söktürücü isteyeceğim.. Rabbim hepimize hakkkımızda hyırlısını versin. :) Allah a emanet olun canlar..
Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyleikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah Rabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn
Kaygilim tatlim bunu okuGünaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyleikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah Rabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn
İyidir tospan çok şükür 2 günüm geçti bu arada bekliyorum hayrlısı
geçti canım, 4. gün.. sanırım yine düzensizleşmeye başladı regl im.. hiç te sevmiyorum doğum kontrol hapı kullanmayı ama sanırım düzen için kullanmam gerekecek.. İnşaAllah canım. hayırlısı..Canim gunun gectimi..uzulme bebegim Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sanada bir melek gonderecektir insaAllahh
Aminnn canim guzel Rabbim sizede nasip etsin insaAllah ..o guzel duyguyu siz kardeslerimde yasarsiniz insaAllah bebislerimmmaman aman bunlar sabah sabah ne güzel haberlerrrohhh dş çözüldüü OĞLUMUZ da iyiymişşş çokkk şükür bin şükürrr çok sevindimm :))) allah daim etsinnn :))
Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyleikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah Rabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn
Aminnn canim guzel Rabbim sizede nasip etsin insaAllah ..o guzel duyguyu siz kardeslerimde yasarsiniz insaAllah bebislerimmm
dişte kurtulmana sevındım canım :) ohhh oğluşunda büyüyor ne güzel maşallah tulumbana
Tesekkur ederim canimInsaAllah vardir canim dualarim seninle :)
Tesekkur ederim canim
kucaklasalım kuzummmmmblummmm ben seni çok özlemişim adını görünce farkettim gel bir sarılalım kucaklaşalım :))
kucaklasalım kuzummmmmara ara giriyorum ama yazmıyorum canım nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?