2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim limon testini bilmiyorum insaAllah gobusune konmustur minnakinnn

Kaygilim ben geldimBeni ozlemedinz mii canlarimm

gününüz aydın olsun hatunlar.
Bugün erken gebelik testlerinden yaptım daha kesin sonuç çıkması için ve sonuç negatif.. Hayırlısı Allah tan..
Eğer birkaç güne kadar geçmez ise doktora gidip söktürücü isteyeceğim.. Rabbim hepimize hakkkımızda hyırlısını versin. :) Allah a emanet olun canlar..

Canim gunun gectimi..uzulme bebegim Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sanada bir melek gonderecektir insaAllahh

aman aman bunlar sabah sabah ne güzel haberlerrr ohhh dş çözüldüü OĞLUMUZ da iyiymişşş çokkk şükür bin şükürrr çok sevindimm :))) allah daim etsinnn :))

Kaygilim tatlim bunu oku

Canim gunun gectimi..uzulme bebegim Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sanada bir melek gonderecektir insaAllahh
geçti canım, 4. gün.. sanırım yine düzensizleşmeye başladı regl im.. hiç te sevmiyorum doğum kontrol hapı kullanmayı ama sanırım düzen için kullanmam gerekecek.. İnşaAllah canım. hayırlısı..

aman aman bunlar sabah sabah ne güzel haberlerrr ohhh dş çözüldüü OĞLUMUZ da iyiymişşş çokkk şükür bin şükürrr çok sevindimm :))) allah daim etsinnn :))
Aminnn canim guzel Rabbim sizede nasip etsin insaAllah ..o guzel duyguyu siz kardeslerimde yasarsiniz insaAllah bebislerimmm

dişte kurtulmana sevındım canım :) ohhh oğluşunda büyüyor ne güzel maşallah tulumbana

Aminnn canim guzel Rabbim sizede nasip etsin insaAllah ..o guzel duyguyu siz kardeslerimde yasarsiniz insaAllah bebislerimmm

elf bende cuma bakteri çıktı antibiyotik verdi doktor dedim yumurtalık var mı yok çatlamış sanırım dedi doktor . cuma predıctor yaptım hayalet gördüm gittim kan verdim 0.35 çıktı pazar yine predictor yaptım çizgi çıkmadı ama pazar ov da en koyuyu gördüm dün kü ov da da çizgi aynı pazar günkü gibi koyuydu . yumurtalık çatladı dedi doktor bu neden koyu koyu çıkıyor resmenn paradoks oldu bu iş bana (

kucaklasalım kuzummmmm ara ara giriyorum ama yazmıyorum canım nasılsın??

iyiyimm aynı devam :) sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalara başladın mı :) benim hafıza topic çe bilindiği üzere kötüü sürekli sorarm konuşsakta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…