- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Bu ay hic kafama bebeyi takmadim belirti aramadim ve goğuslerde de hic sis yok ama kac gundir misafir agirliyorum ve karnimda ahri his ediyoruminşallah bekliyoruzz hayırlısıysa gelsin bebişş:)
günaydın canım iyiyim ben cok şükür sen nasılsın?günaydın kızlarrr nasılsınız
Kizlar selam nasilsiniz?Uzun suredir girmiyordum varmi bebis haberi ve ya suphesi olan?
Benim kocam da sonunda geldi kac gundur misafirlerim oluyor cok yorgunum yemek cay off gelip gidenim cok oldu
Ve adetime 5 gun kaldi ve bu ay cok deyisik agrilar hiss etdim karnimda sanci vardi adrt gibi deyil karnimin iciydi sanki ve ben cok aldirmadim kafama da cok takmadim ama nedense bu sabah icimden limonlu tedt gecdi ve yaptik sonuc limon dibe coktu simdi beklemek daha da zor keske yapmasaydim
Aranizda limon testi yapan varmi acapa?ben elimle.sikdim ve dibe cokdu ve oyle olunca hamile oluyormussun offffff yaaaa neden yaptim sanki
günaydın kızlarrr nasılsınız
günaydın canım iyiyim ben cok şükür sen nasılsın?
aynen benm hafızada cok zayıf aksam esım b12 alalım sana dıyo :) benı calısmalar dewam yumurtlama gecmıstır heralde ama ben calısmaya devam edicem :):) senın nasıl gidiyo bebemiyiyimm aynı devam :) sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalara başladın mı :) benim hafıza topic çe bilindiği üzere kötüü sürekli sorarm konuşsakta :))
ben de alıştırma yapıorum oraya alışmak içingünaydın iyiyiz sen nasılsın ? yeni topicte gördüm seni :)) ama sanırım tam kasımda geçeriz bizz buraya da çok alıştım :)) sanki ev değiştiriyoruzz
Bu ay hic kafama bebeyi takmadim belirti aramadim ve goğuslerde de hic sis yok ama kac gundir misafir agirliyorum ve karnimda ahri his ediyorumbebekde diyilse neden bu agrilar acaba?limon testide yaptim artik kafama takmis durumdayim kac gundir oyle sakindimki
oooo az kalmıs hadi hayırlı haberler ver bize inşallah :):):)ahh canımm heycanla perşembeyi bekliorum nolsun gelcek mi gelmicek mi die
inşallah canım herkesten güzel haberler gelsin yakın zmanda :)oooo az kalmıs hadi hayırlı haberler ver bize inşallah :):):)
aynen benm hafızada cok zayıf aksam esım b12 alalım sana dıyo :) benı calısmalar dewam yumurtlama gecmıstır heralde ama ben calısmaya devam edicem :):) senın nasıl gidiyo bebem
ben de alıştırma yapıorum oraya alışmak içingerçi ben yeniyim ama burda çok kaynaştık ordada devam ederiz inşallah:)
Canım benim şu diş işini çözebilmenize çok sevindim, umarımki gebeliğin sonuna kadar başkacada bir sağlık sorunun olmaz, minik paşayada maşallah, büyümek için acele ediyor desene annesi,iyiki yaptırdın ikili testi.için dahada ferahladı,çok şükür Allahıma :)Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyleikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah Rabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn
Ben sabah ilk idarimla yaptim ve adetime 5 gun var dahaben de alıştırma yapıorum oraya alışmak içingerçi ben yeniyim ama burda çok kaynaştık ordada devam ederiz inşallah:)
hadi bakalım rüyan cıkar hayırlısıyla :) bende takıp edemedm anlamadım ne zman yumurtladıgımı akıntım oldu ama uzun sürdü sanki amaaaan salladım olursa olur ov testı falan almıycam bugun sırt agrısıyla uyandm üsütüm sanırım hava birden sogudubenim çok karışık elf e yazdım bu sayfada ya da bi öncekinde resmen paradoks yaşadım bu ay ilk defa ve gece ilk defa rüyamda hem kan hem çift çizgi gördüm artık nasıl bir karışıklıksa bilinçaltımdakibattan sonra hiç bir takip olmaksızın çalışmalara devam ederiz normal seyrinde :)) bu ay 5 günde 1 olacaktı nerdeyse bi tembellik geldi bize :) sen çalışmalara devam et boşver günü :) eşime bugün dedim artık bebek olmaz yum zamanı geçti nerden biliyorsun diyo :)) bi şey diyemedim :)
dur hemen yapim kocam gelmeden erken gelcek şimdi görürse yine mi seda beynini yedin derBen sabah ilk idarimla yaptim ve adetime 5 gun var daha
1 bos kaba idarimi yaptim ve ustune yarm limonu siktim elimle ve limon dibe cokmusdu
eyer dibe cokerse hamilesin yok idaririn yuzune cikarsa hamile diyilsin.bendede dibe coktu dahada meraklandim test te yapsam cikmaz 2 gun daha beklicem
sen de yapsana bakalim sende nasil olacak haber ver sonra
evet yaa çok alıştım buraya orda da aynısı olsun ki düzen bozulmasın :)inşallah hep beraber gidince aynı burdaki gibi devam ederiz :)
hadi bakalım rüyan cıkar hayırlısıyla :) bende takıp edemedm anlamadım ne zman yumurtladıgımı akıntım oldu ama uzun sürdü sanki amaaaan salladım olursa olur ov testı falan almıycam bugun sırt agrısıyla uyandm üsütüm sanırım hava birden soguduhiç belli olmaz kuzu sen calıs bilemeyız ne zaman olcagını
Burda bir arkadas yapmisdi onceki ay yapmis ve idarin ustunde kalmis hamile kaldigi ay yapmis ve hamile olmus bu topictendi ama haturlayamadim isminidur hemen yapim kocam gelmeden erken gelcek şimdi görürse yine mi seda beynini yedin derpeki yapıp da gerçekten hamile çıkan olmuş mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?