Tatlim gozun aydin kocisinde gelmis su limon testini bende yarin sabah yapayim bakalim nasil olacak biz kizlarla cuma sabah test yapacagiz sende katil istersenBen sabah ilk idarimla yaptim ve adetime 5 gun var daha
1 bos kaba idarimi yaptim ve ustune yarm limonu siktim elimle ve limon dibe cokmusdu
eyer dibe cokerse hamilesin yok idaririn yuzune cikarsa hamile diyilsin.bendede dibe coktu dahada meraklandim test te yapsam cikmaz 2 gun daha beklicem
sen de yapsana bakalim sende nasil olacak haber ver sonra
belli canım 7 kasım tabii kurtajdan snra düzensizlik olmazsa eger :) senn bat ne zmanhaklısın evet havalar resmen buza döndü amann dikkat edelimm :) bende anlamadım uzayanı gördüm ov da koyuyu gördüm predictor de hayalet çizgiyi gördümhepsini gördüm bi şey yok ) bu battan sonra her şeyi bırakıp kafama göre takılıcam kısmet hayırlısı :)) batın ne zaman senin belli mi?
Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyleikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah Rabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn
Selam tatlim ohh ne guzel kardesinle hasret giderirsiniz acaba kardesinin icinemi dogdu bebek aklina geldi cok tatli bir teyze olacak kardesin masallahMerhaba kızlar dun annemler gelmıstı oturmaya en kuck kardesım gıtmedı ben senınle uyuyacagım ozledım dedı esımle aramızda yattı :) sabah benımle ıse geldı otobuste bana dedıkı abla reklamlarda dıyorkı anne sutunu 2 yasına kadar almak gerekıyormus bebegın cıktıgında :) sende öyle yap tamam mı dedı :) sabah sabah guldurdu benı cadı
ay yaptım dibe çöktüBurda bir arkadas yapmisdi onceki ay yapmis ve idarin ustunde kalmis hamile kaldigi ay yapmis ve hamile olmus bu topictendi ama haturlayamadim ismini
Selam tatlim ohh ne guzel kardesinle hasret giderirsiniz acaba kardesinin icinemi dogdu bebek aklina geldi cok tatli bir teyze olacak kardesin masallah
Merhaba kızlar dun annemler gelmıstı oturmaya en kuck kardesım gıtmedı ben senınle uyuyacagım ozledım dedı esımle aramızda yattı :) sabah benımle ıse geldı otobuste bana dedıkı abla reklamlarda dıyorkı anne sutunu 2 yasına kadar almak gerekıyormus bebegın cıktıgında :) sende öyle yap tamam mı dedı :) sabah sabah guldurdu benı cadı
ayyy canımm ne güzel dimi duymak o pıt pıtları Rabbim isteyen tüüüüm arkadaşlara nasip etsin inşaallah bakalım bende perşembe ya da cuma sabahı tahlil için giderim artıkHmm.. seninki ağır geçiyor o zaman kıyamam canım , ben daha kusmadım bakalım... bende 6+1 ken gitmiştim kalp atışlarını görmüştük... kan tahlillerim yapıldı perşembe sonuçları için gideceğiz eşimle nasipse...
Bugun catlama ignesinden sonra 12. gun ve negatif olsa cikardi duygularimi bastiriyorum ama canim cok aciyo 9. aya geciyoruz hayirlisi ile bu ay hsg isticem doktordan yumurta var catliyo sperm sayimiz iyi ama olmuyo artik yapisiklik oldugunu dusunmeye basladim ilk denemede tutsaydi bu aralar dogum yapcaktim
Ohh ne guzel teyze yegen iyi anlasirlar benim kardesimle yegenimin arasinda 1 bucuk yas var cok iyi anlasiyorlar 11 yasinda kardesim masallah kardesine okumayida sokmus ablasinin hediyesinede cok sevinmistir bende iyiyim canimEvet canım hedıyesınıde aldım verdım okumayı sokmus odul olarak calısma masası aldım dun ama bugun gıttıler canım :) ınsallah ıcıne dogmustur canım eger hamıs kalırsam teyzesıyle aralarında 6 7 yas olacak :) ınsallah canım benım ınsallah sen nasılsın tatlım
Tesekkur ederim canim sonunda geldi hasret bitdiTatlim gozun aydin kocisinde gelmis su limon testini bende yarin sabah yapayim bakalim nasil olacak biz kizlarla cuma sabah test yapacagiz sende katil istersen
günaydın canım :)) bakın siz şu akıllı bıdığa :)) benimde bu ay psikolojik üstüme geliyorlar akrabamızın kızı eşofman altı verdi annesi bebeğine giydirir dedi eşimin teyzesi çocuklarla oynamama izin vermedi belki bebeğin var dedi eşimde ne yesem yoksa burda bebiş mi var diyor herkeste bir bebek beni strese sokacaklarr neyse belki adetten sonra geçer bu baskılar :)
Canm umuduzu kirmak istemem ama benm test negatif yaptim dibe coktuay yaptım dibe çöktü
belli canım 7 kasım tabii kurtajdan snra düzensizlik olmazsa eger :) senn bat ne zman
hadi bakalım son bi gün heyecan dorukta
Aynen canım benım psıkolojık etkılıyor ınsallah ıclerıne doguyordur canım benımde dun adet sancısı gıbı sancım oldu gectı goguslerım cok sızladı aksam anneme dedım goguslerım cok agrıyor dedım adet olacan dedı dedım sende hep öyle dıyorsun annemde dıyorkkı agrısız sızız gelır sen o yazan belırtılere bakma dıyor :)
yok canım ümidim kırılmaz bu ay olmaz bidahaki ay olur napalım kısmet bu işlerCanm umuduzu kirmak istemem ama benm test negatif yaptim dibe coktu
Ohh ne guzel teyze yegen iyi anlasirlar benim kardesimle yegenimin arasinda 1 bucuk yas var cok iyi anlasiyorlar 11 yasinda kardesim masallah kardesine okumayida sokmus ablasinin hediyesinede cok sevinmistir bende iyiyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?