İnsallah canim cuma guzel haberler veririz ben negatifi gorecegim ama heyecanli oluyor test yapmak 4 kisi oldukTesekkur ederim canim sonunda geldi hasret bitdi
yap canim banada haber ver sonucu bende katilirim ozaman yapmiyim test ben persembe yapacaktim ama sizle daha heycanli oluyor yapariz ins ALLAH
Sagol canm destegn icin allah razi olsun herseyin hayirlisi diyoruz tabi ama icim sizliyo her negatiftekısmet nasip umutsuzluk yok ilk denemeden hamile kalsaydın bebeğin sağlıklı olacak mıydı uzun ömürlü olacak mıydı garantisi yokki bak bende hamileyim diye sevindim ama 5 gün sürdü o yüzden tutması değil sağlıklı uzun ömürlü hayırlı zamanda olması önemli inşallahta öyle olur iyi olacak hepimizin inşallahh :))
ilk defa annenin olumsuz bi şey dediğini duyduk belki de sen umutlanma sonrasında olmazsa üzülme diye öyle demiştir :) hayırlısı az kaldı bakalım :))
Günaydınlar canlar daha olmadım ama olurum herhalde yani bugünü 1 gün atlamaz benimki hem dün akşam başım çok döndü belki de yorgunluktan bilmiyorum test yaptım 3 dakika falan bekledim çıkmayınca bişiy attım gitti.
hımm evet hatrladm tatıl ıcın almıstın hemen düzene girsin inşallah batı beraber beklıycez o zman :)benim geciktirici almıştım düşükten sonra o yüzden net tarihim yok ama bana göre 6 kasım dedim mogamiye :)) insanın bir tarihi olmaması da zor
Sagol canm destegn icin allah razi olsun herseyin hayirlisi diyoruz tabi ama icim sizliyo her negatifte
Oyy masallah kardesine ne kadar anlayisli kalbi guzel insallah seninde boyle tatli hayirli saglikli bebisin olur belkide gobusundedirÇok sukur canm soktu cok sevındı hedıyesıne eve geldı bana dedıkı kucagıma oturdu bana calısma massını ne zaman alacak dedı bende dedımkı ama benım param yok alamadım o zaman benım kumbaram doldu ondakı para yetermı dedım :) kuzum benım ya dedım su kapının arkasında bırsey var ben alamıyorum sen alırmısın dedım gıttı gordu nasıl sevındı canımın ıcı benım ya
hımm evet hatrladm tatıl ıcın almıstın hemen düzene girsin inşallah batı beraber beklıycez o zman :)
Bu ayda klomen ve catlamaya devam.edilecek eger yapisiklik falan varsa bos yere ilac almayim diyorum acayip kilo yapti ki ben korunmayi biraktik hemen hamile kalcam saniyodum :) ne kadar.da zormus bekledigin birseyin gelmemesihiç sızlamasınn acelede etme evet insan 4 5 denemeden sonra acabalar oluyor ama sen doktora da gidiyorsun kontrollüsün biraz kafayı rahatlat eminim çok etkisi olacak bir ay rahat bırak ondan sonra hsg iste olur mu?
olsun canm sen bekle yınede o heyecan ayrı güzel :)bide bize daha iyi gelıyo o heyecan ara verdıgımz ıcın :)evet bekliyoruz bakalım bu aydan umudum kan testinde 0.35i gördükten sonra hiç kalmadı ama olsun bekleyeyim yine de :)))
Evet tatlim heyecanli olacak ben kendimi nasil etkilemissem aksam evde otururken burnuma mevsimi olmayan bisey koktu canim cok istedi sabah esime dedim bu mevsimde nerden bulacagiz dedi acaba ev sahibimi yaptida koktu dedim sana oyle gelmistir dedi ben kafayimi tirlattim neyaşasın kalabalık olduk hep birlikte cumayı beklioruz ozman :)
Oyy masallah kardesine ne kadar anlayisli kalbi guzel insallah seninde boyle tatli hayirli saglikli bebisin olur belkide gobusundedir
Benim bu ay da olmadi sanirim gogusler hafiften inmeye baslada agrimda azaldi gbi oyle olunca bi kac gune adetim baslaryok canım ümidim kırılmaz bu ay olmaz bidahaki ay olur napalım kısmet bu işler
Bu ayda klomen ve catlamaya devam.edilecek eger yapisiklik falan varsa bos yere ilac almayim diyorum acayip kilo yapti ki ben korunmayi biraktik hemen hamile kalcam saniyodum :) ne kadar.da zormus bekledigin birseyin gelmemesi
Amin canim insallah hepimizin bebisi olsunAyyy canım benım Allah razı olsun tesekkur ederım Allah'ım hepımıze hayırlı saglıklı anlayıslı bebekler nasıp etsın ınsallah gobusumdedır senınkıde gobusundeıdr :)
olsun canm sen bekle yınede o heyecan ayrı güzel :)bide bize daha iyi gelıyo o heyecan ara verdıgımz ıcın :)
ayy kuzum yaa durduk yere nası gelcek bence sen hamişsin şimdi daha da heycanlı olcak beklemek :) ben de dün gece kendimi hamile gördüm yine doktora falan gidiodum bi yerde okudum böle rüyalar görmek de gebelikbelirtisiymiş ama belki gecem gündüzüm bu konu olduğu için görmüşümdür yani hamileysek ikimizde hamileyiz değilsek ikimiz de kafayı yedikEvet tatlim heyecanli olacak ben kendimi nasil etkilemissem aksam evde otururken burnuma mevsimi olmayan bisey koktu canim cok istedi sabah esime dedim bu mevsimde nerden bulacagiz dedi acaba ev sahibimi yaptida koktu dedim sana oyle gelmistir dedi ben kafayimi tirlattim ne
Evet tatlim heyecanli olacak ben kendimi nasil etkilemissem aksam evde otururken burnuma mevsimi olmayan bisey koktu canim cok istedi sabah esime dedim bu mevsimde nerden bulacagiz dedi acaba ev sahibimi yaptida koktu dedim sana oyle gelmistir dedi ben kafayimi tirlattim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?