2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tesekkur ederim canim sonunda geldi hasret bitdi
yap canim banada haber ver sonucu bende katilirim ozaman yapmiyim test ben persembe yapacaktim ama sizle daha heycanli oluyor yapariz ins ALLAH
İnsallah canim cuma guzel haberler veririz ben negatifi gorecegim ama heyecanli oluyor test yapmak 4 kisi olduk Okosale svai5 ben

Sagol canm destegn icin allah razi olsun herseyin hayirlisi diyoruz tabi ama icim sizliyo her negatifte

ilk defa annenin olumsuz bi şey dediğini duyduk belki de sen umutlanma sonrasında olmazsa üzülme diye öyle demiştir :) hayırlısı az kaldı bakalım :))

Canım goguslerımın agrıdıgı ılk ayı hatırlıyorsan annem o ayda adet olacaksın demıstı ve adet olmustum :)hayırlısı kuzum 8 gun kaldı

lovely sen o testi yarında bir yapar mısın sabahtan biz bi şenlenelim :) zaten bugün gelmezse senin dakikler sen kendin eczaneye gidersinn :)) içim kıpır kıpır :) bu arada pazar günü ov kuyuydu dünde aynı koyuluktaydı iki gün üstüste koyu olur mu ? bugün ne çıkacak bakalım

benim geciktirici almıştım düşükten sonra o yüzden net tarihim yok ama bana göre 6 kasım dedim mogamiye :)) insanın bir tarihi olmaması da zor
hımm evet hatrladm tatıl ıcın almıstın hemen düzene girsin inşallah batı beraber beklıycez o zman :)

Sagol canm destegn icin allah razi olsun herseyin hayirlisi diyoruz tabi ama icim sizliyo her negatifte

hiç sızlamasınn acelede etme evet insan 4 5 denemeden sonra acabalar oluyor ama sen doktora da gidiyorsun kontrollüsün biraz kafayı rahatlat eminim çok etkisi olacak bir ay rahat bırak ondan sonra hsg iste olur mu?

Oyy masallah kardesine ne kadar anlayisli kalbi guzel insallah seninde boyle tatli hayirli saglikli bebisin olur belkide gobusundedir

hımm evet hatrladm tatıl ıcın almıstın hemen düzene girsin inşallah batı beraber beklıycez o zman :)

evet bekliyoruz bakalım bu aydan umudum kan testinde 0.35i gördükten sonra hiç kalmadı ama olsun bekleyeyim yine de :)))

hiç sızlamasınn acelede etme evet insan 4 5 denemeden sonra acabalar oluyor ama sen doktora da gidiyorsun kontrollüsün biraz kafayı rahatlat eminim çok etkisi olacak bir ay rahat bırak ondan sonra hsg iste olur mu?
Bu ayda klomen ve catlamaya devam.edilecek eger yapisiklik falan varsa bos yere ilac almayim diyorum acayip kilo yapti ki ben korunmayi biraktik hemen hamile kalcam saniyodum :) ne kadar.da zormus bekledigin birseyin gelmemesi

evet bekliyoruz bakalım bu aydan umudum kan testinde 0.35i gördükten sonra hiç kalmadı ama olsun bekleyeyim yine de :)))
olsun canm sen bekle yınede o heyecan ayrı güzel :)bide bize daha iyi gelıyo o heyecan ara verdıgımz ıcın :)

yaşasın kalabalık olduk hep birlikte cumayı beklioruz ozman :)
Evet tatlim heyecanli olacak ben kendimi nasil etkilemissem aksam evde otururken burnuma mevsimi olmayan bisey koktu canim cok istedi sabah esime dedim bu mevsimde nerden bulacagiz dedi acaba ev sahibimi yaptida koktu dedim sana oyle gelmistir dedi ben kafayimi tirlattim ne

Oyy masallah kardesine ne kadar anlayisli kalbi guzel insallah seninde boyle tatli hayirli saglikli bebisin olur belkide gobusundedir

Ayyy canım benım Allah razı olsun tesekkur ederım Allah'ım hepımıze hayırlı saglıklı anlayıslı bebekler nasıp etsın ınsallah gobusumdedır senınkıde gobusundeıdr :)

Bu ayda klomen ve catlamaya devam.edilecek eger yapisiklik falan varsa bos yere ilac almayim diyorum acayip kilo yapti ki ben korunmayi biraktik hemen hamile kalcam saniyodum :) ne kadar.da zormus bekledigin birseyin gelmemesi

evet burda hepimiz öyle sanıyorduk hatta ben bi kere korunmasız ilişki oldu diye günlerce endişelenip test yaptırmıştım :) bu ayda yapın öyleyse dediğin gibi boş yere kimyasal iyi bir şey değil ama sen hsg den önce bir ay dediğim gibi hiç bir şeysiz dene tamamen kara düzen :) inşallah bekletmeden gelir bebişin :)

olsun canm sen bekle yınede o heyecan ayrı güzel :)bide bize daha iyi gelıyo o heyecan ara verdıgımz ıcın :)

evet insanın korunmasız ilişkiye girdiği bir ay bile çok güzel hepsinin tadı ayrı da kıymetini bilemiyoruz :))

ayy kuzum yaa durduk yere nası gelcek bence sen hamişsin şimdi daha da heycanlı olcak beklemek :) ben de dün gece kendimi hamile gördüm yine doktora falan gidiodum bi yerde okudum böle rüyalar görmek de gebelikbelirtisiymiş ama belki gecem gündüzüm bu konu olduğu için görmüşümdür yani hamileysek ikimizde hamileyiz değilsek ikimiz de kafayı yedik

keşke yeseydin ne olur ne olmaz :)) ama annem dediki yiyene kadar rahat etmezmişsin yani hala devam ediyorsa ye :) bende dün o kadar açtım ki her şeyi mi canım çeker dedim aynı o zaman hamiş kaldığımda da iki üç gün böyle aşırı yemiştim sonra dedim yok senin mide genişledi pisboğazlığından kaygılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…