2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kara duzen cok denedik olmadi ya korkuyorum artik 1 ay daha ilac kullaniyim diger ay kara duzen deneyim:)

Kızlar bende ruyamda yanlıs hatırlamıyorsam yumurta gordum koy yumurtası almak ıstıyordum ruyamda soruyorum ne kadar dıye cok pahalı gelıyordu fıyatı :)

Canim nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin. Çok sık giremiyorum takipte edemiyorum sayfaları.
İyiyim canııım,,, sen nasılsın evet hiç göremiyorum seni ... Bebiş de iyidir inşaAllah merakla perşembeyi bekliyoruz görmek için

Elifiiiimmmmmm Oğlumuz mu geliyormuş , oy maaşAllaaahhhh... çok sevindim kuzum beniiim..sana da ne yakışacak , dişin için de çok sevindim , çok özledim seni , artık daha rahat gelirsin inşaAllah bitanem beniiim... şu diş ne ızdırap olmuştu sana

Annneemm yerim ben o senin kardeşini , maaşAllah bıcırığa... içine doğmuştur içineeee

ayyy canımm ne güzel dimi duymak o pıt pıtları Rabbim isteyen tüüüüm arkadaşlara nasip etsin inşaallah bakalım bende perşembe ya da cuma sabahı tahlil için giderim artık

Amiiin kuzum evet çok güzel gerçekten... git git ihmal etme ona göre vitamin veriyorlar canım , yada ilaç

Kuzular rüyamda bebişimi gördüüümm.... Ultrason fotosu ama renkli böyle..baya teknolojikti..ve bebişim büyümüştü.. gözleri kapalıydı , mini minnak bir burnu vardı ve ağzı hafif açıktı... o kadar gerçekti ki... bakıp duruyordum... ah ahh

Bebeğim var şuan evde 2 tane daha gebelik testim ama benimkiler dakik gelir bugün şuan engebeli yollardan geçiyorlardır.

hayır olsun canım :)

benm hamıle kaldıgım ay 2 gun koyuydu canım olabılıyo yanı

Sağol canım benım ınsallah kuzum ınsalalh senınle kardesımın ıcıne dogmustur dun aksam adet olacakmıs gıbı sancım oldu sonra gectı ve goguslerım aksam yenıden cok sızladı canım ve bugun ıc camarım beyaz beyaz olmus bılerek pecete koymadım daha ıyı anlarım dıye koyu renk gıydım ıste nedır bunlar nedır nedır :) bunlar denınce akla hemen ne gelır ne gelır :)

günaydın minnakla annesiii bak minnak deyince nasılda bakıyor kafayı kaldırıp :) dünkü ov tesim pazar günkü gibi koyuydu pazar en koyu haldeyse dün silik olması gerekmez miydi bakalım bugün nasıl çıkacak tabi dünde çalışma yapmadık

Ne guzel masallah canım benımde kuzenım hamıleyken bebegımı ruyamda gordum yatagımızda yatıyordu kızım olmustu dıyordu ve kızı oldu :)

hayır olsun canım :)
Amiiin canım amiin... perşembe göreceğim diye heyecan yaptım sanırım rüyama girdi galiba...:)
siz de çalışmalara başlamışsınız ne güzel canııım , kaçıncı günündesin , inşaAllah bebiş gelirr tatlımm bekletmez annesini babasını

Yok kiz hamile oldugumu dusunmuyorum hic belirtim yokki cok istedigim icin belki bana oyle geliyor yok yok ben yedim kafayi senin belirtinde var tatlim insallah sen hamilesindir sabah esimle konustum bu ay hsg cekilecegim ona gore kendini ayarla dedim tamam dedi

canim istiyor ama mevsimi degilki yok burda esim bulamadi neyse hamile olursam yerim baska yyerlerden buldururum degilsem yemem yok yok ben tirlattim kiz degilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…