- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Amiiin canım amiiin....Tuhhhh onu gostermemıs sana annesı :) ınsallah ogrenırsnız canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz Rabbım sana bebısıne saglık versın kuzum
Cumartesi canim
Kaygılı prensesim Amin eeeen een kısa zamanda dolsun göbüşlersüpper ötesii maşallahhh haberler hadiii o zaman kafalar rahat gelsinnn bebişkomuz yaşaaaasıııııııııııın deminoşummm :))
Amiiin canım amiiin....
Zamanı gelince öğreneceğiz artık inşaAllah
KIZZZ BENDE DİYORUM BU LOVELY NEREDE WHASTAN YAMZIYORUM TACİZ ETMEMEK SENİ SIKIŞTIRMAMAK İÇİN YAZ BANA EMİ BENİMKİNİ İLK ÖĞRENEN SEN OLDUN GEÇEN SEFERDE İLK ÖĞRENENLERDEN BİRİYDİN YİNE .)))))))))) HEP ŞOKİNG OLUYORUM SANA HADİ SENDEN BEKLİYORUM ŞOK OLMAYACAK BANA İÇİMDEN GEÇİYORKuzum whatsapp diye bişiy var ben sana anında yazarım sen hiç merak etme öyle bişiy olsa ama biz bu ay çalışma da yapmadık ki doğru dürüst toplasan 3 kere yoktur yani o yüzden dün ego'da diyor bu ay normal aşkım olmaması hiç çalışmadık diye. Ben gizledim herkese ondan göremiyorsundur.
Yok canim ben kutumda bisey hissetmiyorumayyyyyyyy inşallahhh bekliyorum öyleyse herkes içimi heyecanlandırdı bugün :)
Allahım sana hayırlı doğumlar nasip etsin öncelikle inşallah bekleyen herkesin minnoşlarıda koşa koşa gelsinOhh muthiş haber bu canım, şimdi yollar açıldııı , sağlıkla minnoş gelecek inşaAllah tatlımm
bu ayda aslınd korunmam gerekıyodu canım o yuzdden rahatım olmazsa dr a korundum derım :):)İnşaAllah canım , kafan rahat zaten maaşAllah, sonucu bebiş olur inşaAllah canıımm...
Seni umutlandirmak istemem ama canim sanki sende var gibi geliyor bana insallah bebistirben de olmazsam bu ay doktora gitcem zaten bi bakim ne var ne yok neyse kader kısmet canım
canıııım hepimiz kavuşalım inşallah hayırlısıyla en kısa zamandaayyy canım cok sevındım hadi bebişine kavusmana az kaldı :)
Bakar oooo kaygılı teyzesi sesleniyor bakmaz mı hiç
Kuzum benim de öyleydiii ama siz niye boş geçiyorsunuz bu günleri , bugün muhakkak çalış kafanı kırarım he
Tatlim sanki senin kizin olacakmis gibi hissediyorum belki yaniliyorumdurİşte kız mı oğlan mı onu bilemiyorum kuzum... bakalım , bizde elifcik gibi erkenden öğreniriz umarım...
evet canım çalışmalar devam edıyo kacıncı gunde oldugumu bılmıyorum :) 7 kasım bat inşallah bekletmez
sen gecıktırıcı ıctıgın için yumusta gec çatlıyo bugun sen calıs ve testnı tekrarla hatta bu önumzdekı hafta calısmayı sakın bırakma
Amin amin canım beniiimmmAllahım sana hayırlı doğumlar nasip etsin öncelikle inşallah bekleyen herkesin minnoşlarıda koşa koşa gelsin
Delileeerrr... bugün çalış , yarın tam rapor isterimdün yıl dönümümüzdü yemeğe gittik eşimle çok yemişizzzhalimiz kalmadı tamam bugün çalışma :)
tatlım iğne yaptılar bayıldım beş dakika sonra tekrar iğne uyandım, hiçbirşey hatırlamıyorum :) sonra odaya aldılar yarım saat yatırdılar baş dönmesi olmasın diye bende hiç bir şey olmadı kalktım hemen ağrım sızım olmadı tabii burada dr çok önemli onu anladımCok sevindim canim tuplerin acik olmasina anestezi olunca hastanede kaliyormusun ben anestezidende korkuyorum esimin ailesi bilmiyor hsg cekilecegimi soylemedim bilirlerse dahada strese sokarlar diye fiyatida uygunmus ben 1000 i gecer diye dusunmustum anestezi olunca insallah senden guzel haberleraliriz kasimda canim
İnan bana genelde arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın söylediğini söylüyorsunTatlim sanki senin kizin olacakmis gibi hissediyorum belki yaniliyorumdur
Ahahahah kaygılım ya sen bir harikasın ama hiç sanmıyorum dostum.
ağzın bal yesin sonra kasımda seninde göbüşün dolsun elisam :)Hersey cok guzel kafan rahatlamıstır ınsallah bu ay bebısın gelecek canım :)
KIZZZ BENDE DİYORUM BU LOVELY NEREDE WHASTAN YAMZIYORUM TACİZ ETMEMEK SENİ SIKIŞTIRMAMAK İÇİN YAZ BANA EMİ BENİMKİNİ İLK ÖĞRENEN SEN OLDUN GEÇEN SEFERDE İLK ÖĞRENENLERDEN BİRİYDİN YİNE .)))))))))) HEP ŞOKİNG OLUYORUM SANA HADİ SENDEN BEKLİYORUM ŞOK OLMAYACAK BANA İÇİMDEN GEÇİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?