2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar tünaydııın yeniden döndüm aranıza :) kayınvalidemi uğurladım görümceye... bebek çalışması yok ben de diyet çallışması yapıyorum 2 kilo gitti bilee var mı yeni bebiş haberi şüpheli vs

Kızlar doktora gittim kan verdim sonuçlar perşembe çıkacak. Ultrasonda baktı PCO olabilir muhtemelen dedi. Hamile kalmaya engel mi bu pco

CANIM BAZEN EVET BAZEN HAYIR bende tam bilmiyorum ama hemen kötü şeyler düşünme önce sonuçlar sonra çözüm

Hosgeldın canım dıyet calısmasnı nasıl yapıyorsun canım bende bıraz kılo vermek ıstıyorm

ohhhh çok şükür bin şükür, geçmiş olsun kocaman olsun yum ların sonrada güzelce çatlayıp döllensinler inşallahhh, mutlu oldumki senin adına.kist mekanı boşaltmış yerini bebişlere bırakmak için :) hadi güzel haberler bekliyorum sendennn :)

Hosgeldın canım dıyet calısmasnı nasıl yapıyorsun canım bende bıraz kılo vermek ıstıyorm
tatlım bu aralar fazla diyete uyamadım ama dün makarna diyetime baslamış oldum 1 haftadir da bi çay var ondan içiyorum öyle verdim 2 kiloyu :)

bana geçen falda hamilesin görünüyor dediler dedim bakıyım eğildim kasıklarıma baktım sende öyle yap var mı dediklerinde bilmem bakıyım de eğil bak karnına
Alemsin kız valla ...sabah 6 buçuk da kalktım anca bitti işlerim kaynanam komşuya kahve içmeye gitti misafirler gelmeye başlamadan dönse bari ....ben çok yaşamam bu ne rahatlık ya ben gece doğru düzgün uyku uyumadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…