Yok canim ben kutumda bisey hissetmiyorumsenin calismalar nasil gidiyor
Tesekkur ederim canim bilgi icin yok bu ay kurtulusum cekilecegim kismet olursa hsg sansi dahada arttiriyormus insallah kasimda guzel haberler aliriz sendentatlım iğne yaptılar bayıldım beş dakika sonra tekrar iğne uyandım, hiçbirşey hatırlamıyorum :) sonra odaya aldılar yarım saat yatırdılar baş dönmesi olmasın diye bende hiç bir şey olmadı kalktım hemen ağrım sızım olmadı tabii burada dr çok önemli onu anladımhsg çok önemli ihmale gelmiyor hiç çekinme hemen yaptır
Delileeerrr... bugün çalış , yarın tam rapor isterim
Hayirlisi olsun tatlim kiz erkek farketmez belki ben yaniliyorumdur saglikli hayirli olsunda onemli degilİnan bana genelde arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın söylediğini söylüyorsun
Ama bir kaç kişi inşaAllah oğlun olur diye dua etti... hissedenler kız hissediyor ama inşaAllah oğlun olur diye dua alıyorum..bende anlamadım bu işten bişey
Evet bencedeSeni umutlandirmak istemem ama canim sanki sende var gibi geliyor bana insallah bebistir
ağzın bal yesin sonra kasımda seninde göbüşün dolsun elisam :)
Nasilsin tatlimEvet bencede
Kirmizilari bekliyorum gogusler yavastan pislamaya basladi.dun gece cok kasik agrimvardi belime ve bacaklarima vurdu agri.bu ay da yok bse.bi dahaki ay kalori hesabi yapiyirum.akisina birakicamNasilsin tatlim
oy oyy daha bir sürü yılımız var yaşanacak inşaAllah , deme öyleee...tamam bugün çalışma olacak keşke pazar korunmasaydım :)) güzeldi gecemiz gözleri doldu kocamın albümümüze :)) artık eskidik :))
Elbette fark etmez kuzum... sağlıklı sıhhatli olsun da ama insan merak ediyor tabiiHayirlisi olsun tatlim kiz erkek farketmez belki ben yaniliyorumdur saglikli hayirli olsunda onemli degil
countryrose valla bana olsa şok olurum şayet %99.9 beklemiyorum bu ay.
MINIKKUS1 canım yarın da gelmese derim ki geç çatladı ben gene inanmam anca 1 hafta falan geçmesi lazım. Bu arada eşime kalsa asla açmazdık arayıda benim canım hiç istemedi baktım çalışsakta olmuyor çalışmasakta ondan tembellik yaptım.
bugün iki gün var ama ben sanki erkenden adet olacakmışım gibi hissediorum canım bilmiorum yaa böle de zaman geçmioSeni umutlandirmak istemem ama canim sanki sende var gibi geliyor bana insallah bebistir
Gorumcenin kendi kardesinin cinsel zevklerini merak etmesi de degisik gercekten :/
oy oyy daha bir sürü yılımız var yaşanacak inşaAllah , deme öyleee...
Bende kirmizilari bekliyorum tatlim insallah bizi yaniltirda gelmez kirmizilarKirmizilari bekliyorum gogusler yavastan pislamaya basladi.dun gece cok kasik agrimvardi belime ve bacaklarima vurdu agri.bu ay da yok bse.bi dahaki ay kalori hesabi yapiyirum.akisina birakicam
Oyy az kaldi minnakin cinsiyetinide ogrenirsiniz prensmi prensesmi gelecek acaba bende merak ettimElbette fark etmez kuzum... sağlıklı sıhhatli olsun da ama insan merak ediyor tabii
Beklemekten baska caremiz yok ne yapalim hayirlisi olsun tatlim adet belirtisiyle gebelik ayniymis belki bebistir senninkibugün iki gün var ama ben sanki erkenden adet olacakmışım gibi hissediorum canım bilmiorum yaa böle de zaman geçmio
hehe ne yapsın babalık damarı tutmuş demek ki , en yakın zamanda göbüşüne konsun o bebiş ama çalış sende haaainşallah nice sağlıklı uzun bereketli senelerimiz olsun eşim dedi ki bu albümü saklayalım çok güzel olmuş resimler yazılar çocuğumuz büyüyünce gösteririz dedi :)) her şeyi çocuğa bağlıyor ilginç oldu bu arayakında bana ov testi alırsa şaşırmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?