2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

oo çokk relaxxx kv ona bu son olsun sabırrrrr bugünlük :))

dişte kurtulmana sevındım canım :) ohhh oğluşunda büyüyor ne güzel maşallah tulumbana
Sagol canim o tulumbalar sizinde gobuse gelir insaAllah
Canim hatirladigim kadariyla doktorun sana olgun yumurtan yok suan demisti emin ol senin yumurta koyu gordufu gun catlamaya yakin gundu kor doktorun gormemis onu insaAllah yumoslarin spermciklerle bulusurda bir bebis olu verirler:)

evet göremedi ben en iyisi bugün acil çalışma yapıyım kısmet belki ucundan yetişiriz :))

Sagol sekerpancarim ya valla dis cok zor bisey Allah kimseye yasatmasin evet teyzesi bizimki hemen buyumek istiyor

Umudunu hic yitirme canim Rabbim belki vermistirde sen bilmiyorsundur herseyin hayirlisi

öyle peki yitirmiyorum kırmızılara kadar pes etmek yok nasip :) bu oğlana bir top mu alsa teyzesii:)) yoksa maviş bir biberon mu :))

Bende seni ozledim mavis gozlumHemde ne izdirap canim kurtuldum Allah'ima sukurler olsun evet teyzesi evimkzde bir pasamiz olacakmis:)

Persembe gunu hayirlisiyla gorursun minnakini

Bende seni ozledim mavis gozlumHemde ne izdirap canim kurtuldum Allah'ima sukurler olsun evet teyzesi evimkzde bir pasamiz olacakmis:)
Şükür kuzum şükürrr...
Oy yaaa ne güzel olmuş erkenden öğrenmişsiniz cinsiyetii... sağlıkla doğsun paşamız inşaAllaahh

Anladım canım nasıl oluyor o dıyetler ve ne cayı canım
Entschlackungstee form çayı canm güzel bi çay günde 2 bardak içiyosun acayip çalıştırıyor böbrek ve bağırsakları içinde 12 çeşit bitki var .. diyet de hergün farklı bi menü ama değişmeyen tek şey her gün ya öğlen ya akşam makarna var sossuz yağsız.. 15 günde 5 kilo verebiliyosun bununla da tabi yanında egzersiz de yapılırsa daha cok veriliyor.. böle canm istersen ayrıntılısını da yazarım diyet ayça kaya diyeti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…