Alemsin kız valla ...sabah 6 buçuk da kalktım anca bitti işlerim kaynanam komşuya kahve içmeye gitti misafirler gelmeye başlamadan dönse bari ....ben çok yaşamam bu ne rahatlık ya ben gece doğru düzgün uyku uyumadım :)
Kalkıp iş yapim gelin olmak kolay değil hahah :)oo çokk relaxxx kv ona bu son olsun sabırrrrr bugünlük :))
Sagol canim o tulumbalar sizinde gobuse gelir insaAllahdişte kurtulmana sevındım canım :) ohhh oğluşunda büyüyor ne güzel maşallah tulumbana
Canim hatirladigim kadariyla doktorun sana olgun yumurtan yok suan demisti emin ol senin yumurta koyu gordufu gun catlamaya yakin gundu kor doktorun gormemis onu insaAllah yumoslarin spermciklerle bulusurda bir bebis olu verirler:)elf bende cuma bakteri çıktı antibiyotik verdi doktor dedim yumurtalık var mı yok çatlamış sanırım dedi doktor . cuma predıctor yaptım hayalet gördüm gittim kan verdim 0.35 çıktıpazar yine predictor yaptım çizgi çıkmadı ama pazar ov da en koyuyu gördüm dün kü ov da da çizgi aynı pazar günkü gibi koyuydu . yumurtalık çatladı dedi doktor bu neden koyu koyu çıkıyor resmenn paradoks oldu bu iş bana (
Kalkıp iş yapim gelin olmak kolay değil hahah :)
Sagol canim o tulumbalar sizinde gobuse gelir insaAllah
Canim hatirladigim kadariyla doktorun sana olgun yumurtan yok suan demisti emin ol senin yumurta koyu gordufu gun catlamaya yakin gundu kor doktorun gormemis onu insaAllah yumoslarin spermciklerle bulusurda bir bebis olu verirler:)
Sagol sekerpancarim ya valla dis cok zor bisey Allah kimseye yasatmasinCanım benim şu diş işini çözebilmenize çok sevindim, umarımki gebeliğin sonuna kadar başkacada bir sağlık sorunun olmaz, minik paşayada maşallah, büyümek için acele ediyor desene annesi,iyiki yaptırdın ikili testi.için dahada ferahladı,çok şükür Allahıma :)
Yapin yapin yumoslar bosa gitmesinevet göremedi ben en iyisi bugün acil çalışma yapıyım kısmet belki ucundan yetişiriz :))
Yapin yapin yumoslar bosa gitmesin
Umudunu hic yitirme canim Rabbim belki vermistirde sen bilmiyorsundur herseyin hayirlisiPeki şimdi içimde bi umut oldu bakalım :))
Annesi yesin onu teyzeleeinden prensesler bekliyoruz oglusuma alcazÇok sevındım canım masallah sana masallah pasaya evın prensı gelıyorr :)
Annesi yesin onu teyzeleeinden prensesler bekliyoruz oglusuma alcaz
Umudunu hic yitirme canim Rabbim belki vermistirde sen bilmiyorsundur herseyin hayirlisi
Bende seni ozledim mavis gozlumİyiyim canııım,,, sen nasılsın evet hiç göremiyorum seni... Bebiş de iyidir inşaAllah merakla perşembeyi bekliyoruz görmek için
ElifiiiimmmmmmOğlumuz mu geliyormuş , oy maaşAllaaahhhh... çok sevindim kuzum beniiim..sana da ne yakışacak , dişin için de çok sevindim , çok özledim seni , artık daha rahat gelirsin inşaAllah bitanem beniiim... şu diş ne ızdırap olmuştu sana
Annneemm yerim ben o senin kardeşini , maaşAllah bıcırığa... içine doğmuştur içineeee
Amiiin kuzum evet çok güzel gerçekten... git git ihmal etme ona göre vitamin veriyorlar canım , yada ilaç
Hayirlisiyla gelir o prenses insaAllahhhYerım ben senın oğluşunu ahhh ahh teyzesının bırı elnden gelenı yaptı bakalım ınsallah bır prenses gelır oglusuna :)
Persembe gunu hayirlisiyla gorursun minnakiniKuzular rüyamda bebişimi gördüüümm.... Ultrason fotosu ama renkli böyle..baya teknolojikti..ve bebişim büyümüştü.. gözleri kapalıydı , mini minnak bir burnu vardı ve ağzı hafif açıktı... o kadar gerçekti ki... bakıp duruyordum... ah ahh
Şükür kuzum şükürrr...Bende seni ozledim mavis gozlumHemde ne izdirap canim kurtuldum Allah'ima sukurler olsun evet teyzesi evimkzde bir pasamiz olacakmis:)
Entschlackungstee form çayı canm güzel bi çay günde 2 bardak içiyosun acayip çalıştırıyor böbrek ve bağırsakları içinde 12 çeşit bitki var .. diyet de hergün farklı bi menü ama değişmeyen tek şey her gün ya öğlen ya akşam makarna var sossuz yağsız.. 15 günde 5 kilo verebiliyosun bununla da tabi yanında egzersiz de yapılırsa daha cok veriliyor.. böle canm istersen ayrıntılısını da yazarım diyet ayça kaya diyeti :)Anladım canım nasıl oluyor o dıyetler ve ne cayı canım
İnşaAllah kuşum inşaAllah... çok özledim...büyümüş olarak göreceğiz nasipseePersembe gunu hayirlisiyla gorursun minnakini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?