- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim gecmis olsun rabbim cok gecmeden yuzunuzu guldursun biran evvel hamis olursun ve kucagina almak nasip olur hayirlisiyla guzdl haberlerini buradan alican allahimizin izniyleİyi geceler kızlar kürtajdan sonra dün ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu ben 2 ay geçsin istiyodum kürtajın üstünden ama eşim istemedi korunmayı yeterlidir dedi dr. da 1-2 ay demişti nasip kısmet hamile kaldığım ay 12.13 ve 15. Günler ilişki olmuştu dünde adetimin 13. Günüydü
Oyyy... ben hamiş kaldığım ilk zaman öyleydiiim...İÇİMDE BİR CANAVAR VAR ÇOK AÇIMMM HEP YEMEK İSTİYORUM AMA KİLO ALDIM YEMEMEM LAZIM
Hayirlisiyla gelir o prenses insaAllahhh
Entschlackungstee form çayı canm güzel bi çay günde 2 bardak içiyosun acayip çalıştırıyor böbrek ve bağırsakları içinde 12 çeşit bitki var .. diyet de hergün farklı bi menü ama değişmeyen tek şey her gün ya öğlen ya akşam makarna var sossuz yağsız.. 15 günde 5 kilo verebiliyosun bununla da tabi yanında egzersiz de yapılırsa daha cok veriliyor.. böle canm istersen ayrıntılısını da yazarım diyet ayça kaya diyeti :)
Hay maşallahh erkek mı canım bebişş :) Gözün aydın paşa gelıyo deseneAnnesi yesin onu teyzeleeinden prensesler bekliyoruz oglusuma alcaz
Oyyy... ben hamiş kaldığım ilk zaman öyleydiiim...
Kızlar az önce ovü testi yaptım, dün akıntım başlamıştı çünkü. Böyle çıktı test. Dün çalışma oldu, bakalım bu ay neler olacak :)
kaçıncı günün canım ?
Bugün 13 tatlım, dün gece yarısından sonra oldu çalışma. Test muhtemelen daha koyudur aslında da baya sıvı almıştım öncesinde.
hadi bakalım hayırlısı sen testlere de çalışmalara da devam et:) siklusun nedir?
Normalde 26 gün ama işte geçen ay bi 36 oldu. Çok çalışıcam bu ay, her zamankinden çok :)
KIZLAR BENİM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ GEÇEN KIŞTA BÖYLEYDİ EVDE DİYELİM SICAĞIM YATARKEN PİJAMAMI GİYMEK İÇİN ÜZERİMİ ÇIKARDIĞIMDA BİLE TİTREME GELİYOR İŞ YERİNDEDE AYAKLARIM ELLERİM BUZ GİBİ SİZCE Bİ DOKTORA MI GİTSEM EŞİM DİYORKİ BANYOYA GİDİYORSUN GELİYORSUN AYAKLAR BİR ANDA BUZ KESİYOR O KADAR HIZLI ÜŞÜMESİ NORMAL DEĞİL DİYOR
canım ikili testi doktor istedi degılmı yaptırmanı? nerede yaptırdın devlettemı özeldemi?kaç haftalıken yapılması gerekıyormus acabaAnnesi yesin onu teyzeleeinden prensesler bekliyoruz oglusuma alcaz
Benımde ellerım ayakalrım ısınmaz canım hep buz gıbıdır ama esımde tam tersı sıcaktır benımde ofıste ayakalrım buz gıbı cızmenın ıcınde neden öyle oluyor bende bılmıyorum kansızlık varmı canım o usuturmus olmadı bır dahılıyeye gıt canım ıcın rahat eder
aynen benimde öyle botta bile buz dolaşım sorunları kalpp damar ya da kansızlık gibi sorunlar yapıyormuş bir dahiliyeye görünsem hiç fena olmayacak
Anladım canım ihmal etme o zaman canım sen en kısa zamanda dr gıt benımkı senın anlattıgın kadar yogun degıl gecmıs olsun canım pekmez ıc kuru uzum ye kansızlk varsa ıyı gelır
akşam kuru üzüm alıyım en iyisi :) bi deneyelim doktor bir sürü test vs verecek ama gidicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?