2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayyy canim nee desemki bilemedim umutta vermek istemiyorum yinede icimden bir ses vardir djyor insaAllahhh:)

Ben heyecan yaratıyorum canım kendıme sız kendınızı kotu hıssetmeyın hımmm hadı bakalım inşallah ıkı hamısın ıcınden gecenler dogrudur kuzum inşallah canım inşallah :)

aslında bunu yaşadığın hamilelik de etkiliomuş mesela riskli bi hamilelk yaşarsan çocuk hırçın oluomuş onun gbi :)

O yuzden hamılelıgımızı rahat gecırmemız lazım stresten uzak dunya yıkıla umrumuzda olmamalı

ama yemekten kısamam sadce spor hem daha sora hamile kalırsam fit bi anne olim diorum böle sadce top gibi bi karnım olsun hani derler ya leblebi yutmuş solucan gibi die hah işte tam o olmak isterim
Benim icin oyle bse olmak hayal olur kilo aldigim gbi bacaklarim siser

O yuzden hamılelıgımızı rahat gecırmemız lazım stresten uzak dunya yıkıla umrumuzda olmamalı
kesinlikle oyüzden ben tadını çıkarmayı planlıorum mesela gece eşimi mutlaka kaldırıp yollara düşürmek istiorum canım şunu çekti bunu çekti die ne yani tüm eziyeti ben çekim sefasını omu sürsün oyüzden doğurana kadar eşim de çekicek mecbur

Hım ben esıme kıyamam canım ders calısagı ıcın bız bebısımızle poların alttında usulca dınlenırz sanırım zaten kısa gelecek Allah ızın verırse sen tadını cıkar canım

Hım ben esıme kıyamam canım ders calısagı ıcın bız bebısımızle poların alttında usulca dınlenırz sanırım zaten kısa gelecek Allah ızın verırse sen tadını cıkar canım
arada yap yap içinde kalmasın kuzucum tatlım ben çıkıorum şimdi hazırlanim yemeğe gitcez sora konusuruz yine görüşürüz :)

arada yap yap içinde kalmasın kuzucum tatlım ben çıkıorum şimdi hazırlanim yemeğe gitcez sora konusuruz yine görüşürüz :)

Istısna olur tatlım :) tamam canım ıyı aksamlar afıyet olsun optum gorusuruz :)

canım ikili testi doktor istedi degılmı yaptırmanı? nerede yaptırdın devlettemı özeldemi?kaç haftalıken yapılması gerekıyormus acaba
Canim devlette yaptim zaten devlete gidiyordum doktorum yapalim dedi ense kalinligimiz masaAllah iyi cikti cinsiyetide sormadim kendisi soyledi ama sasirmadim degil..bwnim doktor 12+4 te cagirdi yani dun ama 11 ile 14 hafta arasi yapiliyormus canim:)

Herşeyin iyi olmasına sevindim canım, dişinden de kurtulmuşsun çok şükür.. Amaaaaa Elif ben sana erkek demedim mi haa demedim mi Sende erkek anası oluyorsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…