Ayyy canimin ici aminn cok sagol duan icin Rabbim sanada bi bebis versin insaAllahhbcanim rabbimiz oglunu kucagina almayi nasip etsin evinizin ne
ya butun bayanlarda mi var el ayak soguklugu bende ayniyim esim yataga girene kadar bekliyorum o beni isitiyo zaten esimde kisi oyuzden seviyor sarilipta uyumak icin
Evet abla sen demistin artik cinsiyet tahminlerini sana yaptircazHerşeyin iyi olmasına sevindim canım, dişinden de kurtulmuşsun çok şükür.. Amaaaaa Elif ben sana erkek demedim mi haa demedim miSende erkek anası oluyorsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin :)
Anneyi değil babayı yoruyor kuzum....bütün işler babaya emanetSirriEyvan ım gorusemedık nasılsın baaklım bebıs nasıla annecıgını cok yoruyormu bakalım
Benimki neeeeHerşeyin iyi olmasına sevindim canım, dişinden de kurtulmuşsun çok şükür.. Amaaaaa Elif ben sana erkek demedim mi haa demedim miSende erkek anası oluyorsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin :)
Sadece canının çektiği yiyecek içeceklere göre tahmin yaptım..Sen anlattıkça kendi hamileliklerim geldi aklıma aynııııı ben dedimEvet abla sen demistin artik cinsiyet tahminlerini sana yaptircazamin guzel ablam cok sagol
Anneyi değil babayı yoruyor kuzum....bütün işler babaya emanet[/QUOTE
Ohhhh ne güzel baba yorulsun canım babaya birşey olmaz
Hahaha gülüm seninle konuşamıyoruz günlerdir.. Nasılsın sanırım zahmetli geçiyor hamileliğin? Ne yiyorsun en çok canın ne çekiyor :)Benimki neeee
Ye tospam yeAyyyyy belli oldu muuuuuuuuuuuuuuuu ? Yerim senin erkekiniAllah tamamına erdirsin canımmm, çok sevindim senin adına :)
Ye tospam yeAllah razi olsun canim benim sizinkileride boyle sizden duyarim tez zama da insaAllah
Evet neden turkce yazmiyorlar hiihhAyy olurmu canim almancam var ondan bildim yani.turkce yazmamalariayip yani.
Tamam canim size danismadan zaten olmaz :)Amin canım amin. İsim düşünmeye başlayın hemen :) Bize de söyle isim varsa aklında, fikir veririz nacizane :)
Sadece canının çektiği yiyecek içeceklere göre tahmin yaptım..Sen anlattıkça kendi hamileliklerim geldi aklıma aynııııı ben dedimÖpüyorum tatlım ama bu sefer küçük paşayı
di mi...sağ olsun babamız...:)
Birazcık... Mutfak ve tuvalet beni mahvediyor...her şey kokuyor... Ogurme geliyor oyle olunca... Kusmadim henüz ama... Hmm... Her şeyi yiyorum aslında ... Canim dondurma , pogaca, kek çekti... İlk zaman çığ köfte kısır çekiyordu ablam...şimdi bir de et çekmeye başladı... Çok karmasik sanırımHahaha gülüm seninle konuşamıyoruz günlerdir.. Nasılsın sanırım zahmetli geçiyor hamileliğin? Ne yiyorsun en çok canın ne çekiyor :)
Topicin falcı bacısı, medyumu olcam ben büyünce
di mi...sağ olsun babamız...:)
Bizde dün düşündük biraz... Ama daha bir yere varamadik... Çok zor bu isim işi tospam... Sen sıkı tutacakmissin çalışmalari Ohhh gelsin bebisssAmin canım amin. İsim düşünmeye başlayın hemen :) Bize de söyle isim varsa aklında, fikir veririz nacizane :)
Amiin... Canim benimm... Senin de esin yardımcı olur inşaAllah... Çok ihtiyacın 'olacak kuzumm...gerçi kayinvaliden yemek yaparsa rahat olursun :)Sagolsun Allah basınızdan eksık etmesın babanızla bebısınızle ve ılerde olacak kardesle bır omr musmutlu yasamayı nasip etsin RAbbim :)
Bizde dün düşündük biraz... Ama daha bir yere varamadik... Çok zor bu isim işi tospam... Sen sıkı tutacakmissin çalışmalari Ohhh gelsin bebisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?