- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş elifim sen resim mi attın da fıstık muhabbetleri oluyoUuu gecirin gecirino gecelerin meyvesi hemencik gelir insaAllah
Kız deliyim tabii bak ne diyor aşağıda..bugünlerde depresifik olabilirmisimDelii yabekle tatlim bekle
Wuhuuu Sagol kuzummm... Bakalim ilerleyen aylarda ne olacakAyyy canim benim beni cok simartiyorsunSende fistik gibisin masaAllah
inş gelsin tatlım var mı bi kıpırdanma sende his falanHadi bakalım bu ateşli gecelerin ardından bir bebiş gelsinnnnnnnnn
Oyyy Sagol balimmm... Sende öylesin kiii..evet meraktan erkenden öğrendim...ama sen geçmesini bekle daha çabuk geçer zaman tatlim... Ohh misss ... Demek Nasip 'olacak sen hiç merak etme tatlimmm
doğru senle alakası yok bunun.. benim şimdiden arada delirmem bile ileride yükselecek olan betadan hepKız deliyim tabii bak ne diyor aşağıda..bugünlerde depresifik olabilirmisimhepsini beta yapıyor
Wooowwww ... Ateşler sonmesiinnnbense yumu gözlemekteyimateşli geceler geçiriyoz
inş gelsin tatlım var mı bi kıpırdanma sende his falanumarım bizi kırmızılar değil bebişler karşılar
:) evet tatlım iki tane almak mantıklı birini şimdi yaparım ötekini sabaha :) çok umutlu değilim ama stresten de geçikmiş olma ihtimali var gibi geliyor bana2 tane al tatlım çok heyecanlandım şimdi birini yap
Hahahha di mi yaaa...hamileysen bahanen hazır canimin içiiiidoğru senle alakası yok bunun.. benim şimdiden arada delirmem bile ileride yükselecek olan betadan hep
1 hfatayı geçirdin sen değil mi canım :) inş tutunmuştur sana bebişin :)İnşallah canım benim bebişlerimiz karşılar valla canım bende tam anlam veremıyorumarad garıp garıp sancılaım oluyor bırkac gun gohgsum ınanılmaz sızlandı ama ıkı gundur hıcbırsey yok ve bugun lavaboya gıttım ıc camasırımıp ıslaktı ve ıslanan yer beyaz beyaz olmustu peceteyede yogun kıvamlı koyu renkte bır akıntı geldı benım normalde akıntım olmaz olsada seffaf olur bu akıntı benı umutlandırdı canım sabırla batı beklıyorum
çıkmazsa bile bari rahatlarsın tatlım :) ama umarım 2 . çizgi gülümser sana:) evet tatlım iki tane almak mantıklı birini şimdi yaparım ötekini sabaha :) çok umutlu değilim ama stresten de geçikmiş olma ihtimali var gibi geliyor bana
1 hfatayı geçirdin sen değil mi canım :) inş tutunmuştur sana bebişin :)
bunu en iyi kullanacak olanlardan biriyimHahahha di mi yaaa...hamileysen bahanen hazır canimin içiiii
Yok kiz kardeslerim beni simarttiyorlarinş elifim sen resim mi attın da fıstık muhabbetleri oluyomerak içerisindeyim acaba ne olcak
ohh inş tatlım hislerine güven ben mesela diğer aylar olmadığını resmen hissediyordumEvet canım bugunden sonra 1 hafta bıtıyor :) inşallah canım benim inşallah
ama akıntıyı gorunce o kadar sasırdım sevındımkı sankı cıft cızgı gormus gıbı :) normalde olmayan bırsey olunca:)
Hehehe şu dünyada 9 aycik sefamiz olsun bari...kullan tatlim kullan... Sakin kacirmabunu en iyi kullanacak olanlardan biriyimgöbğim düştü diye adamı avucumun içine aldım o da olursa tutmayın benii
Depresifik olma minnakimiza guzel davran desemde insanin elinde olmuyor ahhh bu hormonlarrKız deliyim tabii bak ne diyor aşağıda..bugünlerde depresifik olabilirmisimhepsini beta yapıyor
ohh inş tatlım hislerine güven ben mesela diğer aylar olmadığını resmen hissediyordumeşim bile bu ay olmadı dedi
oyy sağol kuzum evet elifim inş kıymetimizi de bilirler benimki yoruyor beni kendi yok piyasada yarım gün çalışınca işler bana kalıyor, bi hamiş olsam da şımarsamYok kiz kardeslerim beni simarttiyorlarsende o taslardan birisn masaAllah bu erkekler ne kdr sanslilar ya bizim gibi guzelleri bulmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?