- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Bu bide oyle bir bulanti değil...çok değişik... Tadın olmuyor hiç bir şeye... Kokular fena yapıyor vs.Sağol canım ınsallah guzel haberlerle gelır bat canım :) bende heyecanlanmaya basladım akıntıyı gorunce ıcım rahatladı ılk defa öyle bır akıntı gordum cunku :) dogrudur canım benımde mıdem cok hassastır mıdem bulanır ama kusamam kotu oluyor
Bu bide oyle bir bulanti değil...çok değişik... Tadın olmuyor hiç bir şeye... Kokular fena yapıyor vs.
Hadi bakalim güzele işaret inşaAllah bu... Umarım gelmiştir bebiskon...:)
Testten bi anladigim beta hcg 42 cikmjsBilmiyorum ki kusum...doktora gösterirsim bişey yok gibi duruyor ama :)
Aman kolay geçer hamileliğin inşaAllah kuşum...elif gibi mesela...gerçi onun da dışı rahat birakmadi... Rabbim.kolay hamilelik nasip etsin herkese tatlimmm:) bu günlerde yuvarlana yuvarlana ilerliyordur daha rahme...yada belki de ufaktan yerleşme girişimleri başlamıştir. :)ALLAH yardımcın olsun kolaylıgnı versın canım dogrudur yasmaayan bılmez yasamak lazım :)
İnşallah canım İnşallah bebişko belkide yerine yerleşiyordur canım benim bu gunlerde yerleşmesimi lazım :)
Haha ben onu bile görmemisim, gözüm mu kör acepTestten bi anladigim beta hcg 42 cikmjs
Aman kolay geçer hamileliğin inşaAllah kuşum...elif gibi mesela...gerçi onun da dışı rahat birakmadi... Rabbim.kolay hamilelik nasip etsin herkese tatlimmm:) bu günlerde yuvarlana yuvarlana ilerliyordur daha rahme...yada belki de ufaktan yerleşme girişimleri başlamıştir. :)
Fark etmez çünkü baya geçti günün...varsa akşam da çıkar kuzum...yap yap, bebis geldi inşaAllah :)ŞAKA MAKA BENİM BU AKŞAMDA GELMEDİ REGL AKŞAM TEST ALIP SABAH YAPAYIM BARİ YADA AKŞAM YAPSAM DA BİR ŞEY FARKEDERMİ Kİ
Taş gibi hatun tabii kolay geçer...elif sanaydi buAmin canım Rabbim herkese kolay saglıklı hamılelık nasıp etsın :) evet elifin dişi dışında rahat gecıyor hamılelıgı cok sukur maşallah :) Hım yerleşşsin kuzum yerleşsin belki bugunku akıntının sebebide odur ne dersin :) benım yumdan sonra 1 hafta oluyor bugunden sonra artık
Taş gibi hatun tabii kolay geçer...elif sanaydi bu
Ne güzel baya geçmiş canim... Benim yum.9.günü idrarda çıkmıştı bu arada... O günlere döndüm...:)
İnşallah canım ya bu kara bulutlu günlerime güneş olurFark etmez çünkü baya geçti günün...varsa akşam da çıkar kuzum...yap yap, bebis geldi inşaAllah :)
benim hep düşerdi tatlım zaten gebeliğe engel olabilir dedi biri hemen tedavi ettim kendimiAa geçmiş olsun canım ağır bişiyler mi kaldırdın?
Benim adet gelmedi ama bazen 31-33 günü buluyor acaba gene geç mi çatladı yumurtam bugün olurum kesin.
Delii yaHaha ben onu bile görmemisim, gözüm mu kör acepne güzel betan artık azalıyor ... Mide bulantısı olmaması demek... Bende sabırla senin haftaları bekleyeyim artık...:):)
2 tane al tatlım çok heyecanlandım şimdi birini yapŞAKA MAKA BENİM BU AKŞAMDA GELMEDİ REGL AKŞAM TEST ALIP SABAH YAPAYIM BARİ YADA AKŞAM YAPSAM DA BİR ŞEY FARKEDERMİ Kİ
Ayyy canim benim beni cok simartiyorsunTaş gibi hatun tabii kolay geçer...elif sanaydi bu
Ne güzel baya geçmiş canim... Benim yum.9.günü idrarda çıkmıştı bu arada... O günlere döndüm...:)
bense yumu gözlemekteyimAmin canım Rabbim herkese kolay saglıklı hamılelık nasıp etsın :) evet elifin dişi dışında rahat gecıyor hamılelıgı cok sukur maşallah :) Hım yerleşşsin kuzum yerleşsin belki bugunku akıntının sebebide odur ne dersin :) benım yumdan sonra 1 hafta oluyor bugunden sonra artık
Hepimiz tas gibiyiz masaAllahhEvet Bın masallah tas gıbı Allah'ım esırgesın ama sende öylesın kuzum benım :)
Evet canım bayagı gectı cok sukur sen masallah bayagı erken ogrenmıs 9. gunde annemde aksam bana dıyorkı artık 20 gun sonra ogrenırsın nıye anne dıyorum eeee adteıne 9 gun varmıs 10 gunde gecmesını beklersın 20 gun dedım sence ben o kadar beklermıyım gunum gecsın 2 gun sonra yaparım dedımHeyyy gidi günler heyyyyyyyy şimdi ne günlerdi diyorsunnnnnnnnnn Allah'ım bzede böyle demeyi nasip etsin
bense yumu gözlemekteyimateşli geceler geçiriyoz
Oyyy Sagol balimmm... Sende öylesin kiii..Evet Bın masallah tas gıbı Allah'ım esırgesın ama sende öylesın kuzum benım :)
Evet canım bayagı gectı cok sukur sen masallah bayagı erken ogrenmıs 9. gunde annemde aksam bana dıyorkı artık 20 gun sonra ogrenırsın nıye anne dıyorum eeee adteıne 9 gun varmıs 10 gunde gecmesını beklersın 20 gun dedım sence ben o kadar beklermıyım gunum gecsın 2 gun sonra yaparım dedımHeyyy gidi günler heyyyyyyyy şimdi ne günlerdi diyorsunnnnnnnnnn Allah'ım bzede böyle demeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?