2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

SirriEyvan bundan bahsetmişti sanırım hatta dedi göğüste var mı değişiklik benim yoktu tabi

SirriEyvan bundan bahsetmişti sanırım hatta dedi göğüste var mı değişiklik benim yoktu tabi

Evet bahsetmıstı canım sanırım SirriEyvan sureklı sızlamıstı gecmemıstı dıye bılıyorum ama benım öyle olmadı bır kac gun ust uste yogun sekılde sızladı ama ıkı gundurde hıcırsey yok boyle olunca umudm kırılıyor canım

Biliyorsun herkeste farklılık olur.. bende kasık batmalarim yumdan 4 5 gün sonra durmuş yerine segirmelerim gelmişti mesela...

Sizi ve ucunun acımasi vardı bende kuzum bide buyumuslerdi... Damarlari belirginlesmisti... Goguslerim baya değişiklik yaşamışlar cidden...:)

İşte kzuumbenımkıde cok sızladı hatta pazartesı gunu ust kısmı damarlarım sızlıyordu sankı ama ucu sızlamıyordu sımdı o sızıda gectı bu benım umudumu kırıyor acıkcası ama kasıkalrımdakı sancıda umutlandırıyor ınanılmaz bır celıskı yasıyorum :)

Biliyorsun herkeste farklılık olur.. bende kasık batmalarim yumdan 4 5 gün sonra durmuş yerine segirmelerim gelmişti mesela...

Haklısın canım herkesın belirtisi ayrı oluyor kısmet bakalım yasayıp gorecegız sunun surasında 1 hafta kaldı

tatlım insan stres yapıyor istemsiz film izle kitap gez toz kafa dağıt zor beklemek ben çok zorlanıyorum tam da bu aşamada allah sabır versin bebiş versin göbişine

tatlım insan stres yapıyor istemsiz film izle kitap gez toz kafa dağıt zor beklemek ben çok zorlanıyorum tam da bu aşamada allah sabır versin bebiş versin göbişine

Canım ben gecen aylarda cok stres yapıyordum bu donemlerde ama bu ay ıcımde bır durgunluk sakınlık var ama sadece arada heyecan merak oluyor amın Allah'ım hepımıze sabır versın en yakın zamanda gobuslerımıze bebıs versın

5 aydır ıstıyoruz adet duzensızlıgım yok 28 gunde bır olurum enfeksıyon varmı dıye dr gıttım senın hıcbırseyın yok dedı
ona şükür canım bende bekliyorum işte mol gebelik geçirmiştim 5,5 ay oldu...yeni korunmayı bitirdik bekliyoruz heycanla sonucu...

Kızlar yorum yapmadı kimse ya. Yarın tekrar tahlil için gideceğim. Acayip heyecanlıyım :)

Kızlar 13 ve 15. günler ilişki oldu kimi 3 ay bekleseydin rahmin iyileşmediyse yine bebek gelişmez diyolar dr.da biri1ay; diğeri 2ay bekle demişti. Ne düşüncemi bilemedim 4.denemede hamile kalmıştım daha ilk denemede olmaz zaten diye düşünüyorum

Elisacım kalp çarpıntısı 3 adımda yorulma en büyük belirtimdi ve ateşim hep 36.9du ve çarpıntı çoğu arkadaşımda da tek belirtiydi ben senden umutluyum bence kısa sürede hamile kalıcaksın sabır kuzucum

Rabbim senide bebişinide korusun canım benim

Kızlar yorum yapmadı kimse ya. Yarın tekrar tahlil için gideceğim. Acayip heyecanlıyım :)
benim 10 gün kadar sürmüştü yrleşme kanaması... arada damla damla olurdu... İnşa ALLAH değerlerin güzel artar... ama sana tavsiyem ha bire değerlerine baktırma... daha çok stres yaparsın... ben bu tecrübeyi yaşadığım için seninde üzülmen istemem... kese oluşsun öyle git doktora...

kürtajmı oldunki rahmin iyileşmesini bekle diyolar

canim yerlesme kanaman nasildi sancilimi rengi nasildi anlata bilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…