- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hehehe iyiyim yaa..şu mide bulantım bazen tavanlara çıkıyor...bende sabiiir diyorum... Gececek inşaAllah...Depresifik olma minnakimiza guzel davran desemde insanin elinde olmuyor ahhh bu hormonlarr
Hadi ya bende sanki bu ay olacakmıs gıbı hıssedıyorum canım bu ay bıraz degısıklıkler var ama goguslerımın bırkac gun sızlaması sonra durması benı suphelendırıyor hanı olurmu boyle bırsey bılmıyorum kı sızlar sonra hıcbırsey olmamıs gıbı durur mu
Sizi ve ucunun acımasi vardı bende kuzum bide buyumuslerdi... Damarlari belirginlesmisti... Goguslerim baya değişiklik yaşamışlar cidden...:)
Biliyorsun herkeste farklılık olur.. bende kasık batmalarim yumdan 4 5 gün sonra durmuş yerine segirmelerim gelmişti mesela...Evet bahsetmıstı canım sanırımSirriEyvan sureklı sızlamıstı gecmemıstı dıye bılıyorum ama benım öyle olmadı bır kac gun ust uste yogun sekılde sızladı ama ıkı gundurde hıcırsey yok boyle olunca umudm kırılıyor canım
Sizi ve ucunun acımasi vardı bende kuzum bide buyumuslerdi... Damarlari belirginlesmisti... Goguslerim baya değişiklik yaşamışlar cidden...:)
Biliyorsun herkeste farklılık olur.. bende kasık batmalarim yumdan 4 5 gün sonra durmuş yerine segirmelerim gelmişti mesela...
tatlım insan stres yapıyor istemsiz film izle kitap gez toz kafa dağıt zor beklemek ben çok zorlanıyorum tam da bu aşamada allah sabır versin bebiş versin göbişineEvet bahsetmıstı canım sanırımSirriEyvan sureklı sızlamıstı gecmemıstı dıye bılıyorum ama benım öyle olmadı bır kac gun ust uste yogun sekılde sızladı ama ıkı gundurde hıcırsey yok boyle olunca umudm kırılıyor canım
tatlım insan stres yapıyor istemsiz film izle kitap gez toz kafa dağıt zor beklemek ben çok zorlanıyorum tam da bu aşamada allah sabır versin bebiş versin göbişine
Evet azcik kaldı... Sabır bakalim canim benimm :)Haklısın canım herkesın belirtisi ayrı oluyor kısmet bakalım yasayıp gorecegız sunun surasında 1 hafta kaldı
ona şükür canım bende bekliyorum işte mol gebelik geçirmiştim 5,5 ay oldu...yeni korunmayı bitirdik bekliyoruz heycanla sonucu...5 aydır ıstıyoruz adet duzensızlıgım yok 28 gunde bır olurum enfeksıyon varmı dıye dr gıttım senın hıcbırseyın yok dedı
Merhaba kızlar daha once yazmistim ama kisaca yazayim yine. Cumadan beri kahve lekelenmem var.C.tesi bi iki damla kan geldi sonra kahve lekelenme seklinde devam etti.Beklenen adete bir hafta oldugu icin yerlesme kanamasi olabileceginden suphelenip kan tahlili yaptirdim. 24 çıktı. Yarın degerin yukselip yukselmedigine bakacaklar.Kendim test yaptim evde.aeskiye gore daha koyu cikti gibi çizgi ama kahve lekelenme hala var. Yerlesme kanamasi böyle lekelenme seklinde ne kadar surer ki??? Bu arada beklenen adet tarihi 1 Kasim. Son adet rarihi 27 Eylül. 35-36 gün döngüm.
Bilsem cevap yazardım canim...'ye yerleşme e kadar sürer fikrim yok maalesef...:) inşaAllah yarın güzel sonclar alırsın değerin kat ve kat artar...:)Kızlar yorum yapmadı kimse ya. Yarın tekrar tahlil için gideceğim. Acayip heyecanlıyım :)
Amin inş. çok sağol :)Bilsem cevap yazardım canim...'ye yerleşme e kadar sürer fikrim yok maalesef...:) inşaAllah yarın güzel sonclar alırsın değerin kat ve kat artar...:)
Elisacım kalp çarpıntısı 3 adımda yorulma en büyük belirtimdi ve ateşim hep 36.9du ve çarpıntı çoğu arkadaşımda da tek belirtiydi ben senden umutluyum bence kısa sürede hamile kalıcaksın sabır kuzucumİşte kzuumbenımkıde cok sızladı hatta pazartesı gunu ust kısmı damarlarım sızlıyordu sankı ama ucu sızlamıyordu sımdı o sızıda gectı bu benım umudumu kırıyor acıkcası ama kasıkalrımdakı sancıda umutlandırıyor ınanılmaz bır celıskı yasıyorum :)
Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyleikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah Rabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn
benim 10 gün kadar sürmüştü yrleşme kanaması... arada damla damla olurdu... İnşa ALLAH değerlerin güzel artar... ama sana tavsiyem ha bire değerlerine baktırma... daha çok stres yaparsın... ben bu tecrübeyi yaşadığım için seninde üzülmen istemem... kese oluşsun öyle git doktora...Kızlar yorum yapmadı kimse ya. Yarın tekrar tahlil için gideceğim. Acayip heyecanlıyım :)
kürtajmı oldunki rahmin iyileşmesini bekle diyolarKızlar 13 ve 15. günler ilişki oldu kimi 3 ay bekleseydin rahmin iyileşmediyse yine bebek gelişmez diyolardr.da biri1ay; diğeri 2ay bekle demişti. Ne düşüncemi bilemedim 4.denemede hamile kalmıştım daha ilk denemede olmaz zaten diye düşünüyorum
canim yerlesme kanaman nasildi sancilimi rengi nasildi anlata bilirmisin?benim 10 gün kadar sürmüştü yrleşme kanaması... arada damla damla olurdu... İnşa ALLAH değerlerin güzel artar... ama sana tavsiyem ha bire değerlerine baktırma... daha çok stres yaparsın... ben bu tecrübeyi yaşadığım için seninde üzülmen istemem... kese oluşsun öyle git doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?