2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım.. Otobüs ve münübüs şöförleri kadar sinir olduğum insanlar azınlıktır.. Yol onların sanki, bir o yana bir öte yana RAbbim korumuz sizi daha kötü şeyler de olabilirdi.. Sen canını sıkma tatlım.. Eşine birşey olmaz Allah ın izniyle..

16 temmuz canım inşallah canım :) gecmıs olsun canım yoruldunmu tansıyonunmu dustu acaba belkıde gercekten bır bebıs vardır annesı senın basını donduruyordur dıkkat et kendıne canım

keşke ondan olsa :)) ama bu ay verimli günlerde çalışma hiç olmadı desem yeridir benimde temmuz sonu o yüzden dedim tam denk geliyor çok güzel olurdu :)) kısmet nasip :))

canım çok geçmiş olsun rahat ol daha bişey yapamazlar o yürek olsa zaten bunu yapmazlardı...

keşke ondan olsa :)) ama bu ay verimli günlerde çalışma hiç olmadı desem yeridir benimde temmuz sonu o yüzden dedim tam denk geliyor çok güzel olurdu :)) kısmet nasip :))

Hiç belli olmaz canım eger bu ay kısmette varsa olur denk gelır bır sekılde temmuzda beraber dogum yaparız belkı :)

öyle bi örgüt olmuşlar kı canım anlayamadım 10 sn içinde 3 kişi oldular ilk tartıştığı şöför de korkusundan kendi vuramıyo da al sen vur diye ötekine sopa uzatıyo yaa ben şok oldum daha önce hiç böle bi kavga içinde kalmamıştım kim kime vuruyo anlayamadım eşime bişi yapıcaklar diye korktum arabaya bindik eşimi çıkarmaya çalıştı yumruk yiyen şöför ve çıkaramayınca da arabamızın arka camını vurdu patlattı kapıya tekme vurdu kapı ezildi önsileceği kırdı cama fırlattı çatladı cam o korkuyla ben daha fazla orada kalamazdım çünkü eşimi de araba içinde zor tutuyordum o da kızgınlıkla adamaların üstüne gitmeye çalıştı ben sakinleşmeyince de eşim beni ordan götürdü ifademde de zatenn ''biz kaçmadık beni sakinleştirmek için eşim ordan uzaklaştı ve ben aradım zaten kaçacak olsam polisi de aramazdım ''dedim polis siz haklısınz şikayetçi olun dedi olduk ama korkuyorum hala
Ayyyyyyy canım benim büyük geçmiş olsun RABBi korumuş sizi bunada şükür bu otobus soferlerı böyleyol kendılerının zannedıyorlar hem suclu hem guclu oluyorlar
sağol canım sağol aynen öyle yol babalarının malıymış gibi davranıyorlar..

inşallah canm benm sağolasın

Çok geçmiş olsun canımcığım Allah beterinden sakınsın.

sağol canm ya evet korkak oldukları için sopaya sarıldılar ama kendi sopalrıyla sopa yiyip oturdular..
bunlar hep böle yapıolar biliorum canım adamlık yaptıklarını sanıolar adamlık tek bi kişiyi 3-5 kişi dövmeye kalkmak mı çok üzüldüm gerçekten sen ne güzel eşimle dolaşcam die çıkıosun bu kendini bilmezler gününü zehir edio sana nese ALLAH beterinden korusun sizi canım

hiç korkma daha tek başlarına bi şey yapamazlar . bir de mobese yok mu ? ben olsam kamera kayıtlarından onları mahkemeye verir hem işlerinden ederim hem cezaya tabi tutarım ne demekmmiş cana kast resmen allah cezalarını neyse demiyorum ama verir elbet yaptıklarını bulsun külhanbeyleri

Hehe gelmediler daha canım bende anlamadım. Gene geç yumurtlamadır.

lovely iki gün geçti sen demedin mi benimkiler hiç aksatmaz dakikasına gelirler diye hemde bu ay stres yapmamışken hem de bu ara çok stresli olaylar yokken !! bi test yapsan ya da ne zaman yapacaksın ?

Bu arada günaydın kızlarrr, yum testi olayı bitti bu sabah 2. çizgi hiç yoktu testte ya çatladı yumurtam yada cılk çıktı artık takdir Allah'ın, ol derse olacaktır hayırlısıyla. Dün eşim çalışmayınca bugünü nedense pazartesi gibi hissediyorum bir tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…