sağol canım cümlemizin yüzü gülsün hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim...bikaç gündür çok sersemim gözlerim baygın ne oluyor diyorum ama çk erken daha adetime 9 gün var pekte ümitlenmek istemiyorum...ovulasyon testine göre çalıştık...en azından hangi günler olabilceğimi kestirebildim..bakalım hayırlısı ne olcak hamile kalsam bile en başta pekte sevineceğimi sanmıyorum çünki bir yanım tereddütte olcak benim için işallah kalp atışlarını duyar ve bir daha mol gebelik geçirmemek...Çok şükür canım gecmıs olsun Allah'ım kimseye yaşatmasın en kısa zamanda yüzünüz güler inşallah Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Bu arada günaydın kızlarrr, yum testi olayı bitti bu sabah 2. çizgi hiç yoktu testte ya çatladı yumurtam yada cılk çıktıartık takdir Allah'ın, ol derse olacaktır hayırlısıyla. Dün eşim çalışmayınca bugünü nedense pazartesi gibi hissediyorum bir tuhaf oldum
deme deme içim kıpır kıpır oluyor
Bugün 18. gün canım dün çizgi silik çıkmıştı bugün tık yok nereye gitti bu çizgi vücut ısımda düşmüş 1 derece bakalım hayırlısı artık yoğun çalıştık bundan sonraevet bende öyle hissediyorum oysa yarın cuma yaşaaasıınnnn :)daha güzel oluyor 2 günde bir hafta bitmiş gibi bu arada hiç çizgi yok dedin kaçıncı gün?
günaydın canımmm bugün adet günüm ve gelen yok henüzz :)Gunaydin kizlar nasilsiniz
İçin kıpır kıpır olsunki bebıs gelsın kuzum
sağol canım cümlemizin yüzü gülsün hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim...bikaç gündür çok sersemim gözlerim baygın ne oluyor diyorum ama çk erken daha adetime 9 gün var pekte ümitlenmek istemiyorum...ovulasyon testine göre çalıştık...en azından hangi günler olabilceğimi kestirebildim..bakalım hayırlısı ne olcak hamile kalsam bile en başta pekte sevineceğimi sanmıyorum çünki bir yanım tereddütte olcak benim için işallah kalp atışlarını duyar ve bir daha mol gebelik geçirmemek...
Amann gelmesinler bebis gelsingünaydın canımmm bugün adet günüm ve gelen yok henüzz :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz
inşallah canım sen naptın temizlik bittimi gelişmen var mı :)Amann gelmesinler bebis gelsin
Kizlar yarin test yapmiycam biliyorum negatif cikicak bu sabak kanli akinti geldi kirmizilar yakindir.hic sasmaz zaten yarin aksam cumartesi sabahi bekliyorum.akacak kan damarda durmuyor.Gunaydin kizlar nasilsiniz
günaydın canımmm bugün adet günüm ve gelen yok henüzz :)
Bugün 18. gün canım dün çizgi silik çıkmıştı bugün tık yok nereye gitti bu çizgi vücut ısımda düşmüş 1 derece bakalım hayırlısı artık yoğun çalıştık bundan sonracanımız istediği zaman olur heralde ( benim kocişin istemediği zaman yok ama neyse ) evet yarın cuma ama eşim cumartesi günleri bazende pazarları bile mesaide kalabiliyor malesef
lovely iki gün geçti sen demedin mi benimkiler hiç aksatmaz dakikasına gelirler diye hemde bu ay stres yapmamışken hem de bu ara çok stresli olaylar yokken !! bi test yapsanya da ne zaman yapacaksın ?
bu sabah kaza yapıyorduk az kalsın ve ben kenara kaçtım arabanın içinde baktım üstüme bi şey geliyor allahtan sıyırdı baktım sol kasığım biraz ağrıyo dedim ki yok bi şey yok sakin ol sen korkmaişte psikolojim böyle
Benim eş motorsiklet kullanıyor motora bineceğim zaman o kıyafetleri giydiğim zaman robokop gibi oluyorum yaa kask ceket dizlikler v.s sürekli çok zıplatma sakın filan diyorum halimizi görseniz sit com gibiyizbu sabah kaza yapıyorduk az kalsın ve ben kenara kaçtım arabanın içinde baktım üstüme bi şey geliyor allahtan sıyırdı baktım sol kasığım biraz ağrıyo dedim ki yok bi şey yok sakin ol sen korkmaişte psikolojim böyle
Canim bence yap testini sen hamilesin oyle hissediyorumgünaydın canımmm bugün adet günüm ve gelen yok henüzz :)
insallah bebegin olurda sevincini paylasirizbu sabah kaza yapıyorduk az kalsın ve ben kenara kaçtım arabanın içinde baktım üstüme bi şey geliyor allahtan sıyırdı baktım sol kasığım biraz ağrıyo dedim ki yok bi şey yok sakin ol sen korkmaişte psikolojim böyle
geceden beri dk başı wcdeyim gelio mu aman gelmesin ya gelirse die ama kalbim nası atıo güm güm çok heycanlıyım canım ve inşallah gelmez sana da umut olur bebişin geliiirr :)Gelmesinlerde canım sızler bana umut olacaksınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?