2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

illaki sen bakcan yani nese sen işini bilirsin canım

minnakım da teyzesini öpüyor sağol canım Allah razı olsun biran önce gitsin gelsin inşaallah hayırlsıyla:)

benim ailem bursada oturuyor orada çok iyi bir hastane var geçen hafta ona gitmiştik çok hoş bir dktordu arada aileme gittikçe oraya da gidebiliriz

Sürekli bır dr da devam etsen daha ıyı olmazmı canım takıbını yapmıs ılerleyıslerı bılmıs olur cunku

Canım inşallah en kısa zamanda iyileşir kayınvaliden olsun sabırlı olmak lazım büyüklerimize yardımcı olmamız bereket olarak döner bizlere inan Allah katında çok bilmesem de sevabı büyük sanırsam.

oh oh babalı oğullu doğum günleri aynı olcak yani ayy ALLAH söyletti heralde oğlan ddim

Benımde ıcımden erkek gecıyor canım ve bende aksam esıme dedım artık baba ogul kutlarsınız dedım hıc kız aklıma gelmıyor hep erkek doguyor ıcıme :)

Sürekli bır dr da devam etsen daha ıyı olmazmı canım takıbını yapmıs ılerleyıslerı bılmıs olur cunku
ben burda devlete devam edeceğim zaten 4 hafta sonra tekrar çağırdı; ama bursadakine sürekli devam edemeyiz ona daha çok kontrol amaçlı gideriz:)

Benımde ıcımden erkek gecıyor canım ve bende aksam esıme dedım artık baba ogul kutlarsınız dedım hıc kız aklıma gelmıyor hep erkek doguyor ıcıme :)
inan benim de içimden geçen buydu ama tabi hayırlısı olsun bakalım ve eğer hamişsen çok iyi zamanlama olucak sizin için :)

oooooowwww lanet olsun dikkatsiz şöförlere canım korkunç bişey umarım sorunsuz çıkarsınız bu işten.. daha dün benim de eşime taksi çarpıyormuş önüne kırmış salak adam.. bildiğin bizim araba daire çizmiş çarpmasın diya kaldırıma çarpıp durmuş erkeklerin kavgası da kötü olur.. bak sen afedersin şerefsizlere bi de toplaşıp sopa çıkarıyorlar haa iyi ki sen eşinin yanındaymışsın yaaa

Daha yasli sayilmaz 47 yasinda insallah cabuk kaynar ne yapim isler bsna kaldi artik herseyde vardir bir hayir amin canim

evet daha genmiş çabucak kaynasın inşallah belki de sen ona bakarsın kv nin duasını alırsınız rabbim de size bebek verir belli olmaz vardır bir hayır allahtan gelene bir şey denmez yardım et bakalım mümkün olduğunca sonra uzak eve taşınınca zor olacak :)

ben burda devlete devam edeceğim zaten 4 hafta sonra tekrar çağırdı; ama bursadakine sürekli devam edemeyiz ona daha çok kontrol amaçlı gideriz:)

Anladım canım guzel guzel haberlerle gel hep ınsallah tatlım

Ay Rabbim 3 kişi olmayı nasip etsin inşallah da binmeyelim bende diyorum eşime oda binmezsiniz durumlarımız uygun olursa sana araba alırız bu sefer sen şoför olursun diyor

kısmet neden olmasın o günlerde gelecek inşallah :))

inan benim de içimden geçen buydu ama tabi hayırlısı olsun bakalım ve eğer hamişsen çok iyi zamanlama olucak sizin için :)

İnşallah canım hayırlısı olsun evet canım super bız zamanlama olur aklımda hıc öyle bırsey yoktu cunku ve zaman azaldıkca daha cok merak etmeye baslıyorum gecen temmuz ayı ılk korunmamız ayımızdı o zaman hamıs haberı vermek ısteedım olmadı belkı doguma kısmettır kucagına oglusunu verırım

hayırlı sonuçlar gelir inşaallah tatlım hadi bakalım biz de beklemedeyiz:) evet tatlım jimer

bende bursadayken oraya gitmiştim öğrenciyken çok güzel bir hastane bence ama önemli olan doktorun bizim bezelyemize düzgün bakması :))

gülüme bakın :)) lanet okuma topic tee :)) melekler var burda bir sürü :)) allah korumuş seninde mi eşine bu ay topic te dönüyor eş kazaları diyorum ben rabbim beterinden korusun

illaki sen bakcan yani nese sen işini bilirsin canım
tek gelinim canim mecbur bakacagim icim rahat etmez bakmazsam kaynimda bakamaz

minnakım da teyzesini öpüyor sağol canım Allah razı olsun biran önce gitsin gelsin inşaallah hayırlsıyla:)
Amin canim insallah cabucak yapar gelir dikkat et kendine guzel guzel beslen minnakina iyi bak tatlim
canım çok sağ ol :) allah topicimizden uzak etsin kaza belayı:)
aminnn

haklisin canim bakacagim bakmazsam icim rahat etmez rabbim hemencecik iyilestirsin insallah
amin insallah cabucak kaynar yoksa nazindan cekecegim var hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…