2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gülüme bakın :)) lanet okuma topic tee :)) melekler var burda bir sürü :)) allah korumuş seninde mi eşine bu ay topic te dönüyor eş kazaları diyorum ben rabbim beterinden korusun
çok kızıyorum kaygılım elimde değil eşim anlattı korktum yani ocak söndürecekler haberleri yok bundan hepsinde bi telaş .. onlar yüzünden trafiğe çıkamıyorum araba kullanmayı öğrendim ama ilk çıktım trafiğe biri önüme kırdı, biri anayoldayım beklemeden bastı gitti biri benim şeridimden geldi bi de ayrıca kocaman bi kamyon da benim şeritte duruyordu o sıra 3 araba olduk mu bi de dönemecti ani karşılaştım tam kazaya milim kaldı anlayacağın çok kızıyorum bu konuya artık

Kızlar birşey soracağım şimdik biz 1 kasımda cumartesi günümü yeni topiğe geçeceğiz
Trafikte maganda çok canımcığım Allah korusun direksiyona geçen çoğu erkek canavar kesiliyor resmen hele direksiyonda bayan olduğunu görmesinler iyice azıtıyorlar sonrada bayandan şoför olmaz diyorlar biz daha dikkatli kullanıyoruz dşye düşünüyorum

bende inan canımızı riske atıyorlar ne hakla trafik bu şakaya gelmez. ayrıca suçlu oldukları halde vurunca da ne demek sopalar bıçaklar bizi soktukları şeye bak benim eşim çok sinirli öyle konularda ama çok sakin davranıyor görüyorum hele ki bayan varsa yanında ama resmen tahrik ediyorlar küfür vurma nedir ahlaksız terbiyesiz insanlar . eşime diyorum gözü dönmüş hayatta kaybedecek bi şeyi olmayan boş insanlar için kendimizi riske atma diyorum allahtan yanında bayan olmadan olmuyor böyle olaylar

Günaydın kızlar. Nasılsınız :) ben bu ay ovu testi almayı düşünüyorum ama pko lularda sağlıkllı sonuç vermiyomuş tutarsız pozitif çıkan oluyomuş. Tecrübesi olan var mı

aynen öyle bayanlar daha dikkatli bu konuda :) tatlım 1 kasımda herhalde

bence en azından bir ay bekleseydin ilk adetini görüp öyle devam etseydin rahim toparlansın iyi mi diye bir kontrolden geç her doktor bana kürtaj olmasa dahi bir ay lütfen dikkat edin dedi
Zaten 15 gün oldu. Oluruna bırakicam. Zaten hemen hamile kalırmıyım onuda bilmiyorum

evden çıkarken, arabaya binerken her durumda hem kendinizi ve hem çevrenizi okuyun kızlar.. En azından bir Ayetel kürsi okumamız lazım, belaların defi için.. Nerden neyin geleceği belli olmuyor.. :)

kızlar mrb nasılsınız pek giremiyorm son günlerde yoğun geçiyo günler az uğrayıp bikaç syf ancak okuyabiliyorm var mı yeni güzel haberler

evden çıkarken, arabaya binerken her durumda hem kendinizi ve hem çevrenizi okuyun kızlar.. En azından bir Ayetel kürsi okumamız lazım, belaların defi için.. Nerden neyin geleceği belli olmuyor.. :)

bende okuyorum sürekli birde face te yazı okudum belaların indiği ay diyor la havle çekin diyor bu ay bir sürü kazaya bakınca topic te dedim gerçekten yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…