- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
çok kızıyorum kaygılım elimde değil eşim anlattı korktum yani ocak söndürecekler haberleri yok bundan hepsinde bi telaş .. onlar yüzünden trafiğe çıkamıyorum araba kullanmayı öğrendim ama ilk çıktım trafiğe biri önüme kırdı, biri anayoldayım beklemeden bastı gitti biri benim şeridimden geldi bi de ayrıca kocaman bi kamyon da benim şeritte duruyordu o sıra 3 araba olduk mu bi de dönemecti ani karşılaştım tam kazaya milim kaldı anlayacağın çok kızıyorum bu konuya artıkgülüme bakın :)) lanet okuma topic tee :)) melekler var burda bir sürü :)) allah korumuş seninde mi eşine bu ay topic te dönüyor eş kazaları diyorum ben rabbim beterinden korusun
Trafikte maganda çok canımcığım Allah korusun direksiyona geçen çoğu erkek canavar kesiliyor resmen hele direksiyonda bayan olduğunu görmesinler iyice azıtıyorlar sonrada bayandan şoför olmaz diyorlar biz daha dikkatli kullanıyoruz dşye düşünüyorumçok kızıyorum kaygılım elimde değil eşim anlattı korktum yani ocak söndürecekler haberleri yok bundan hepsinde bi telaş .. onlar yüzünden trafiğe çıkamıyorum araba kullanmayı öğrendim ama ilk çıktım trafiğe biri önüme kırdı, biri anayoldayım beklemeden bastı gitti biri benim şeridimden geldi bi de ayrıca kocaman bi kamyon da benim şeritte duruyordu o sıra 3 araba olduk mu bi de dönemecti ani karşılaştım tam kazaya milim kaldı anlayacağın çok kızıyorum bu konuya artık
çok kızıyorum kaygılım elimde değil eşim anlattı korktum yani ocak söndürecekler haberleri yok bundan hepsinde bi telaş .. onlar yüzünden trafiğe çıkamıyorum araba kullanmayı öğrendim ama ilk çıktım trafiğe biri önüme kırdı, biri anayoldayım beklemeden bastı gitti biri benim şeridimden geldi bi de ayrıca kocaman bi kamyon da benim şeritte duruyordu o sıra 3 araba olduk mu bi de dönemecti ani karşılaştım tam kazaya milim kaldı anlayacağın çok kızıyorum bu konuya artık
Boşu boşuna korku yapıyorum demekkikorku olmadı kürtaj kanaması 7 günde bitti 10. günde ilişkimiz olmuştu canım
Boşu boşuna korku yapıyorum demekki
aynen öyle bayanlar daha dikkatli bu konuda :) tatlım 1 kasımda herhaldeKızlar birşey soracağım şimdik biz 1 kasımda cumartesi günümü yeni topiğe geçeceğiz
Trafikte maganda çok canımcığım Allah korusun direksiyona geçen çoğu erkek canavar kesiliyor resmen hele direksiyonda bayan olduğunu görmesinler iyice azıtıyorlar sonrada bayandan şoför olmaz diyorlar biz daha dikkatli kullanıyoruz dşye düşünüyorum
Korunmayı dûşünmüyorum canım benimneden korkuyorsun ki canım inşallah olanların hepsi geride kaldı güzel günler gelecek ne kadar süre korunacaksınız ?
Korunmayı dûşünmüyorum canım benim
Rabbim gönlüne göre versin canım :)sıcak mıcak razıyım yeterki olsun hayırlısıyla
Zaten 15 gün oldu. Oluruna bırakicam. Zaten hemen hamile kalırmıyım onuda bilmiyorumbence en azından bir ay bekleseydin ilk adetini görüp öyle devam etseydin rahim toparlansın iyi mi diye bir kontrolden geç her doktor bana kürtaj olmasa dahi bir ay lütfen dikkat edin dedi
Rabbim gönlüne göre versin canım :)
Zaten 15 gün oldu. Oluruna bırakicam. Zaten hemen hamile kalırmıyım onuda bilmiyorum
İnşaallah tatlım..mubarek muarrem ayinda gelmesin kirmizilar rabbimiz insallah hayirli kilar
evden çıkarken, arabaya binerken her durumda hem kendinizi ve hem çevrenizi okuyun kızlar.. En azından bir Ayetel kürsi okumamız lazım, belaların defi için.. Nerden neyin geleceği belli olmuyor.. :)canım çok sağol :) bu ay eşimde bir kaza kavgasına karışıyordu az kalsın ve bende bugün atlattım allahtan dün birilerine yardım amaçlı yemeklik götürmüştüm onun hayrına bi şey olmadı belki. bu ay @Afrodit @sebebiumut hep kazalar dönüyorr başımızda topicçe allah korusun hepimizi
Geçmiş olsun canım.. Bunun sevabı kim bilir hangi dertli anında sana yetişecektirDaha yasli sayilmaz 47 yasinda insallah cabuk kaynar ne yapim isler bsna kaldi artik herseyde vardir bir hayir amin canim
evden çıkarken, arabaya binerken her durumda hem kendinizi ve hem çevrenizi okuyun kızlar.. En azından bir Ayetel kürsi okumamız lazım, belaların defi için.. Nerden neyin geleceği belli olmuyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?