2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aminn hepimizin inşallah bugün olumluu böyle mutlusunn öyle enerji alıyorum senden bat ne zaman ?
Dün çok depresiftim canım... Çok ağladım sızadım.. Bütün sinirlerim altüsttü.. Açıkçası nedenini tam oalrak bilmiyorum. Bat ım henüz gelmedi..zaten sonuç negatif.. Sanırım o yüzden sinirlerim bu kadar gevşedi.. evet, bu gün biraz daha pozitif im.. Bebik olmazsa da sevdiğim yanımda diyorum.. Dün eğer benden sebep bebik olmaz ise kızma bana olur mu dedim, bunu daha önce de konuştk, herşey Allah tan ; olursa da olur olmasa da.. hem sen benim bebikimsin dedi bana..
Bir de ne kadar az şükür ettiğimi fark ettim.. daha eksik çok şeyim var(manevi açıdan) ki evlat yetiştirmeye bu konuda hazır değilim.. Belki de bu yüzden olmuyor diye de düşüniyorum..
Anaammm,çok yazmışım.. Öle işte :)

cnm bnmde adetim bitti ilk çalışma tamamlandıyum gününe kadar ara ara yum günleri daha sık ilişki snr bekleme ve adet olursam tüp bebek görüşmesine gitcz eşimde bu fikre alışmaya basladı gibi cnm

hadi hayırlısı canım alışıyoruz her fikre zamanla eşinde zamanla alışır belki gerek bile kalmaz haydi gelsin bebişler :))

kendi kendinin analizini gayet güzel yapmışsın negatifin depresifliği de geçmiş çok şükür ama daha adette olmamışsın :)) eşinin böyle düşünmesi çok güzel ve bende düşünüyorum bu yüzden olmuyor dediğim şeyler olabiliyor o yüzden artık şükrediyorum eşlerimiz var çok şükür iyiyiz sağlıklıyız bebişte hayırlı zamanda gelir inşallah :)

Kızlar benım ayaklarım buz gıbı yıne ısınmıyor ıs yerınde dedım dılek abla sızınde ayaklarınız usuyormu dıye yok dedı bende bırde bot var ıcındede kalın corap senın yuzun bazen sarı oluyor bugun yıne sarısın dedı bende dedım bır kan tahlılı yaptırıp saglık ocagında kan degerlerıme baktırsam bu sırada beta hcg yedemı baktırsam ne zaman yaptırsam testı acep

inş kaza bela uzak dursun kaygılım bizden

cnm bnmde adetim bitti ilk çalışma tamamlandıyum gününe kadar ara ara yum günleri daha sık ilişki snr bekleme ve adet olursam tüp bebek görüşmesine gitcz eşimde bu fikre alışmaya basladı gibi cnm
Kararınız size hayır getirsin canım.. Tüm kapılar kapalı görünse de RAbbim bir kapıyı hep açık bırakıyor.. Ben tüp bebek görüşmelerine gidip, tedavi aşamasında hamile olduğunu öğrenen çok hatun duydum.. Rabbim sizi de onların arasına alsın inşaAllah :)

tabi heyecan dorukta duramazsın sen artık kim tutar seni

tabi heyecan dorukta duramazsın sen artık kim tutar seni

Valla canım zaman azaldıkca heyecan merak oluyor ama hıc aklımda yoktu hatta dıyordumkı haftaya pazar sabahı evde testı yaparım pozıtıf cıkarsa esım uyurken acıle gıder kan tetsı yaptırırım dıyordum ama sımdı dılek abla bır kanına baktır dıyınce aklıma geldı hemen

Dediğin gibi.. RAbbim onları yanımızdan ayırmasın.. Varsın bebik geç gelsin.. Rabbim manevi huzura eriştirsin önce.. O olsa zaten kafamız da rahat olacak gibi geliyor bana..

Huu huuuu.. herşey olabilir yane.. değerlendirmek lazım :)

am,n cnm bnm inş hayırlısı olsn hepimiz için

teşekkür ederim...iyi bir doktor bulup öyle devam et bence canım...yumurtlamayı düzene sokarlar endişe etme...umarım hamilesindir... İyi geceler
Mogiş nasılsın ne durumdasın....ben çok kotuyum ya oluyorum resmen dun kendimi grip oldum çok kötü sanıyordum bugünü görene kadar tabi gribe iyi gelebilecek herşeyi yaptım. Bana mısın demedi daha çok hasta oldum...herhalde oluyorum hakkınızı helal edin

bende dün kendime içi tüylü bot aldım model fln önemli değil artık bugünde soğuk ama buz değil en azından testte baktıracaksan 4 5 gün bekle derim canım

bende dün kendime içi tüylü bot aldım model fln önemli değil artık bugünde soğuk ama buz değil en azından testte baktıracaksan 4 5 gün bekle derim canım

Ohhh ne guzel ıyı yapmıssın canım ıyı gunlerde kullan kuzum ayagımın tabanları buz gıbı hııssedebılıyorum sadece tabanları usuyor baktırısam pazartesı baktırırım zaten o zamanda bata 3 gun kalmıs oluyor ama dıyorumkı bu kadar bekledın 3 gun daha bekle gunun gecsın öyle cıft vızgı heyecanını yasa dıyorum kendıme O kadar negatıfı gorduk pozıtıfıde gormek hakkımız

canım çok çok çok tşk güzel temennilerin için Allahım yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…