kızlar mrb nasılsınız pek giremiyorm son günlerde yoğun geçiyo günler az uğrayıp bikaç syf ancak okuyabiliyorm var mı yeni güzel haberler
cnm bnmde adetim bitti ilk çalışma tamamlandıher şey yolunda çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl?
Dün çok depresiftim canım... Çok ağladım sızadım.. Bütün sinirlerim altüsttü.. Açıkçası nedenini tam oalrak bilmiyorum. Bat ım henüz gelmedi..zaten sonuç negatif.. Sanırım o yüzden sinirlerim bu kadar gevşedi.. evet, bu gün biraz daha pozitif im.. Bebik olmazsa da sevdiğim yanımda diyorum.. Dün eğer benden sebep bebik olmaz ise kızma bana olur mu dedim, bunu daha önce de konuştk, herşey Allah tan ; olursa da olur olmasa da.. hem sen benim bebikimsinaminn hepimizin inşallah bugün olumluu böyle mutlusunn öyle enerji alıyorum senden bat ne zaman ?
cnm bnmde adetim bitti ilk çalışma tamamlandıyum gününe kadar ara ara yum günleri daha sık ilişki snr bekleme ve adet olursam tüp bebek görüşmesine gitcz eşimde bu fikre alışmaya basladı gibi cnm
Dün çok depresiftim canım... Çok ağladım sızadım.. Bütün sinirlerim altüsttü.. Açıkçası nedenini tam oalrak bilmiyorum. Bat ım henüz gelmedi..zaten sonuç negatif.. Sanırım o yüzden sinirlerim bu kadar gevşedi.. evet, bu gün biraz daha pozitif im.. Bebik olmazsa da sevdiğim yanımda diyorum.. Dün eğer benden sebep bebik olmaz ise kızma bana olur mu dedim, bunu daha önce de konuştk, herşey Allah tan ; olursa da olur olmasa da.. hem sen benim bebikimsindedi bana..
Bir de ne kadar az şükür ettiğimi fark ettim.. daha eksik çok şeyim var(manevi açıdan) ki evlat yetiştirmeye bu konuda hazır değilim.. Belki de bu yüzden olmuyor diye de düşüniyorum..
Anaammm,çok yazmışım..Öle işte :)
inş kaza bela uzak dursun kaygılım bizdenbende inan canımızı riske atıyorlar ne hakla trafik bu şakaya gelmez. ayrıca suçlu oldukları halde vurunca da ne demek sopalar bıçaklar bizi soktukları şeye bak benim eşim çok sinirli öyle konularda ama çok sakin davranıyor görüyorum hele ki bayan varsa yanında ama resmen tahrik ediyorlar küfür vurma nedir ahlaksız terbiyesiz insanlar . eşime diyorum gözü dönmüş hayatta kaybedecek bi şeyi olmayan boş insanlar için kendimizi riske atma diyorum allahtan yanında bayan olmadan olmuyor böyle olaylar
Kararınız size hayır getirsin canım.. Tüm kapılar kapalı görünse de RAbbim bir kapıyı hep açık bırakıyor.. Ben tüp bebek görüşmelerine gidip, tedavi aşamasında hamile olduğunu öğrenen çok hatun duydum.. Rabbim sizi de onların arasına alsın inşaAllah :)cnm bnmde adetim bitti ilk çalışma tamamlandıyum gününe kadar ara ara yum günleri daha sık ilişki snr bekleme ve adet olursam tüp bebek görüşmesine gitcz eşimde bu fikre alışmaya basladı gibi cnm
tabi heyecan dorukta duramazsın sen artık kim tutar seniKızlar benım ayaklarım buz gıbı yıne ısınmıyor ıs yerınde dedım dılek abla sızınde ayaklarınız usuyormu dıye yok dedı bende bırde bot var ıcındede kalın corap senın yuzun bazen sarı oluyor bugun yıne sarısın dedı bende dedım bır kan tahlılı yaptırıp saglık ocagında kan degerlerıme baktırsam bu sırada beta hcg yedemı baktırsamne zaman yaptırsam testı acep
tabi heyecan dorukta duramazsın sen artık kim tutar seni
Dediğin gibi.. RAbbim onları yanımızdan ayırmasın.. Varsın bebik geç gelsin.. Rabbim manevi huzura eriştirsin önce.. O olsa zaten kafamız da rahat olacak gibi geliyor bana..kendi kendinin analizini gayet güzel yapmışsın negatifin depresifliği de geçmiş çok şükür ama daha adette olmamışsın :)) eşinin böyle düşünmesi çok güzel ve bende düşünüyorum bu yüzden olmuyor dediğim şeyler olabiliyor o yüzden artık şükrediyorum eşlerimiz var çok şükür iyiyiz sağlıklıyız bebişte hayırlı zamanda gelir inşallah :)
Huu huuuu.. herşey olabilir yane.. değerlendirmek lazım :)Kızlar benım ayaklarım buz gıbı yıne ısınmıyor ıs yerınde dedım dılek abla sızınde ayaklarınız usuyormu dıye yok dedı bende bırde bot var ıcındede kalın corap senın yuzun bazen sarı oluyor bugun yıne sarısın dedı bende dedım bır kan tahlılı yaptırıp saglık ocagında kan degerlerıme baktırsam bu sırada beta hcg yedemı baktırsamne zaman yaptırsam testı acep
Huu huuuu.. herşey olabilir yane.. değerlendirmek lazım :)
am,n cnm bnm inş hayırlısı olsn hepimiz içinKararınız size hayır getirsin canım.. Tüm kapılar kapalı görünse de RAbbim bir kapıyı hep açık bırakıyor.. Ben tüp bebek görüşmelerine gidip, tedavi aşamasında hamile olduğunu öğrenen çok hatun duydum.. Rabbim sizi de onların arasına alsın inşaAllah :)
Mogiş nasılsın ne durumdasın....ben çok kotuyum ya oluyorum resmen dun kendimi grip oldum çok kötü sanıyordum bugünü görene kadar tabi gribe iyi gelebilecek herşeyi yaptım. Bana mısın demedi daha çok hasta oldum...herhalde oluyorum hakkınızı helal edinteşekkür ederim...iyi bir doktor bulup öyle devam et bence canım...yumurtlamayı düzene sokarlar endişe etme...umarım hamilesindir... İyi geceler
Kızlar benım ayaklarım buz gıbı yıne ısınmıyor ıs yerınde dedım dılek abla sızınde ayaklarınız usuyormu dıye yok dedı bende bırde bot var ıcındede kalın corap senın yuzun bazen sarı oluyor bugun yıne sarısın dedı bende dedım bır kan tahlılı yaptırıp saglık ocagında kan degerlerıme baktırsam bu sırada beta hcg yedemı baktırsamne zaman yaptırsam testı acep
inş kaza bela uzak dursun kaygılım bizden
bende dün kendime içi tüylü bot aldım model fln önemli değil artık bugünde soğuk ama buz değil en azından testte baktıracaksan 4 5 gün bekle derim canım
canım çok çok çok tşk güzel temennilerin için Allahım yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda :)ohhhh çok şükür bin şükür, geçmiş olsun kocaman olsun yum ların sonrada güzelce çatlayıp döllensinler inşallahhh, mutlu oldumki senin adına.kist mekanı boşaltmış yerini bebişlere bırakmak için :) hadi güzel haberler bekliyorum sendennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?