Dediğin gibi.. RAbbim onları yanımızdan ayırmasın.. Varsın bebik geç gelsin.. Rabbim manevi huzura eriştirsin önce.. O olsa zaten kafamız da rahat olacak gibi geliyor bana..
Kızlar benım ayaklarım buz gıbı yıne ısınmıyor ıs yerınde dedım dılek abla sızınde ayaklarınız usuyormu dıye yok dedı bende bırde bot var ıcındede kalın corap senın yuzun bazen sarı oluyor bugun yıne sarısın dedı bende dedım bır kan tahlılı yaptırıp saglık ocagında kan degerlerıme baktırsam bu sırada beta hcg yedemı baktırsamne zaman yaptırsam testı acep
Mogiş nasılsın ne durumdasın....ben çok kotuyum ya oluyorum resmen dun kendimi grip oldum çok kötü sanıyordum bugünü görene kadar tabi gribe iyi gelebilecek herşeyi yaptım. Bana mısın demedi daha çok hasta oldum...herhalde oluyorum hakkınızı helal edin
daha garanti olması ve eğer negatif ise hayal kırıklığı yaşamamak için bat günü de yapılabilinir..Aynennnnn kuzum yada dıyorumkı haftayı bekle adetı gunu dırek kan ver :)
Ohhh ne guzel ıyı yapmıssın canım ıyı gunlerde kullan kuzum ayagımın tabanları buz gıbı hııssedebılıyorum sadece tabanları usuyor baktırısam pazartesı baktırırım zaten o zamanda bata 3 gun kalmıs oluyor ama dıyorumkı bu kadar bekledın 3 gun daha bekle gunun gecsın öyle cıft vızgı heyecanını yasa dıyorum kendımeO kadar negatıfı gorduk pozıtıfıde gormek hakkımız
benımde hıc hıc bulanmadı canım sadece 1 kere bulandı ondada usutmustumg alıba bıraz yoksa bulantım olmadı 6. haftadan sonra bas donmelerım oldu bıraz okadar. ben 4. aya gırdım bazen gobusum var gıbı gelıo bazen yok gıbı gelıo hala acaba hamıle degılmyım dıorum merak etme :) :)
Elisa adete kaç gün kaldı canım?
daha garanti olması ve eğer negatif ise hayal kırıklığı yaşamamak için bat günü de yapılabilinir..
elisa yagüldürdün beni de sende böyle bir bot al tüylü fln ben bir de termal atlet alacağım kendime :)) burası türkiye ama ben sibiryaya göre yaşıyorum bi yandan diyorum hamiş olsaydım ayaklarım sıcacık olurdu :)
elisa yagüldürdün beni de sende böyle bir bot al tüylü fln ben bir de termal atlet alacağım kendime :)) burası türkiye ama ben sibiryaya göre yaşıyorum bi yandan diyorum hamiş olsaydım ayaklarım sıcacık olurdu :)
Ya sen ya sen kahkaha atmamak ıcın zor tutuum kendımı aynen canım kutuplarda gıbı hıssedıyorumınsallah kısın en sert zamanlarını sıcacık gecırecegız
cnm benimde ilk belirtim çok üşüyodum elim ayağım buz tutmuştu öğrendim ki hamileymişim :)
inşallah biz böyle çalışırsak yok olmaz ama ne yapayım eşim diyo kış geldi bu havalarda şeyde olmuyor dedim sanki ev buzhane kalorifer var yalıtım her şey varbahane çok yakında hıyarlı baba havuçlu anneye dönücez
ALLAHIM SEN NEFSİME HAKİM OLMAYI NASİP ET GÜZEL RABBİM BU NASIL BİR AÇLIK YEMEK SÖYLEYECEĞİM HEPSİNDEN SÖYLERİM UTANMASAM HER ŞEYİ Mİ ÇEKER İNSANIN CANI BEN EKMEK YEMEYEN BEN EKMEK YİYORUM BU ARA EVET AŞIRI YEMEK YEMİYORUM AMA ARADA BİR ÇOK YİYORUM VE HEP AÇIM CANIM Bİ ŞEYLER ÇEKİYORR KİLO ALIYORUMM KORMONLAR BOZULACAK BEBİŞ OLMAYACAK YAA
Biz döndük bile canım 1 haftadır bırsey yoktu daha dun oldu ama ben usuyorum bır yandanda ustumu ortmeye calısıyorum yum gunlerı olmazsa ayda 4 defa ancak olacak
canım yok benim geçen sene de böyleydi keşke öyle olsa keşke ama bu benim vücut yapımnasıl bebiş?
sağol kuzum beklemedeyim bugün teşrif ederler diye düşünüyorum...zaten kasım listesine koymadım kendimi artık derinden ve sessiz gideceğimmogamim gelmesin kırmızılar sana listede görünce umutladım bak sen ve lovelyden :)
yorganda pofuduk kayıp duruyor ayda 4 olmaz ki ya o ne hem çalışınca ısınıyor insan
belkı bebısın karnı cok acıyordurrrrrrrr bazen benımde öyle oluyor canım adetıme yakın herseyden yıyesım gelıyor cok yıyorum tamam dıyorum ben adet olacagım bellı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?