Bana stres yönünden iyi gelmedi o yüzden tahmini günlerde çalışıp adet tarihine kadar başka şeylere yoğunlaşıcam :/
olabilir canım :) dikkat et ayaklarını sıcak tut allah muhafaza idrar yollarını üşütürsen bir de onla uğraş dur, benim sızlamalar çok hafif ve ara sıra oluyor genelde de gerindiğim ya da yüz üstü yattığım zaman
Tamam canım daha dikkatli olacağım inşallah bunlar bebişlerin ayak sesleridir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne durumdasin belirtin varmi ben iki gundur yemek yiyemiyorum bide kokuyada dayanamayip oguruyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru soyluyorsun canim zaten adet olacakmisim gibi ağrım var...gecen ay sen de mi gormustun silik cizgiyiÇok kolay aslında eğer uygulama üzerinden giriyosan sağ üstte 3 nokta var ona tiklayinca bu ekran cikiyo ordan ekleyebiliyosun...
Neyse birak eşine soylemeyi sen bile heveslenme çok kötü oluyo çünkü geçen ay yaşadığim için iyi biliyorum. ..
laboquick canım ama ov. günlerini kaçırdım sanırım sadece bi kez koyu gördüm
Canim.laboquck kullaniyorum cok memnunum hem de cok uygun fiyati. Son olarak da amerika ya gittigimde aldim ikisini birlikte yapiyirum garanti olsun diye ayni sonuc veriyo gayet guzel yani :) laboquick al derim
Buarada senin maraton ne zaman basliyo benim.pazartesi baslar 20 sine kadar devam :) batlarimiz ayni
Teşekkürler kızlar bu ay almadm ates ölçmeye basladm olmazsaa diger ay alıcam inşallah gerek kalmaz :)
umarım kuzum gerek kalmaz :) temmuz batlarına geçtim inşallah temmuza kalmayız
Temmuza da kalmak istemıyorum ramazanda düzen tutturamam kiiiii:26:
Merhaba arkadaşlar ben daha gebelik org da bulunmuştum ilk gebeliğim ordaki arkadaşlar sayesinde çok güzel çok eğlenceli geçmişti şimdi kızım 6 yaşında ve bir kardeş istiyor iki aydır korunmuyoruz yani henüz bir ay hayal kırıklığına uğradım şimdi ikinci ayımız sat 8 Mayıs bugün test yaptım b hcg 100 çıktı çok sevindim ama korkuyorumda ya hamile değilsem aslında bariz belirtileri var ama bana yardım edin ben gerçekten hamile miyim
Senden güzel haber bekliyoruz sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?