İnşallah canım hepimizin yükselir bende yine her zamanki gibi acayiplikler mevcut iki gündür sağ yumurtalığım kesintisiz sızlıyor ve arada bir seyiriyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kılzar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ?
Bende 2014 ocak sonunda evlendim. İlk günden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadık çocukları çok seviyoruz. ne yapmamız gerekiyor fikir verin bayanlar :)
canım sızlama bende de var ama şimdilik bişeye yormuyorum
Ben adetim bittiği gün başladım hiç tek çizgi çıkmadı hep silikte olsa çıktı ikinci çizgi 21. Güne kadar yaptım 18. Gün koyü çizgiyi gormuştum zaten yumurtalıklarom da ağrıyordu o gün yumurtladık. Sizce de silik çizginin hep var olması garip değilmi
İki gündür sürüyordu az önce banyo yaptım gectı rahatlama oldu demekki yorgunluktan usutmekten falan
Bat ne demek tam olarak hanımlar?
Telefondan resim yuklemeyi beceremedim ben esrazaten benim garantici bir yapim var babamdan gecmis sanirim kesinlesmeden sevinemem kimseye soylemedim zaten silik cizgi gordugumu olur da heveslenirler diye eşime bile....
Ben 35 günde bir adet oluyorum ortalama 20 - 22 günler arası ovülasyon gerçekleşiyor üç aydır ateş ölçüyorum ama bu ciddi anlamda stres yaptığı için ateş ölçmeyi bırakmayı düşünüyorum. İlişkiden sonra yarım saat bacaklarımı yukarı dikiyorum bilmiyorum faydası olur mu ama daha çok hangi besinler tüketmemiz gerekiyor bunu merak ediyorum. Beni de listenize ekleyebilirsiniz :)
Bat ne demek tam olarak hanımlar?
Hoşgeldiniz aramiza
Evet faydası oluyor onun benim arkadaşımi esi sallamis belinden hatta o gece hamile. Kalmis
Ben ikisindede yapmadim 1cide hic yatmadim bunda 20dk falan yattim ayagimida kaldirmadim saldim gitti olursa olur dedim umudumda yoktu ama minnos geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eee ben hemen tuvalete gittiğim halde hamile.kaldim Allah veriyor.iste bir.sekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?