2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim bugun 9.gun ovulasyon testi yapyim.sabah silik bile olsa cizgi yok 21.gunu bekliycem bu ay da son aylarda hep21.gunde oluyor yumurtlama. Ozeniyorum valla 27 28 gunde olanlara sansdaha yyüksek zaman gecmiyo böyle

Ben adetim bittiği gün başladım hiç tek çizgi çıkmadı hep silikte olsa çıktı ikinci çizgi 21. Güne kadar yaptım 18. Gün koyü çizgiyi gormuştum zaten yumurtalıklarom da ağrıyordu o gün yumurtladık. Sizce de silik çizginin hep var olması garip değilmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önce ki ateş ölçülerini biliyor musun kuzum yani yükselmiş mi düşmüş mü

Yok canım bu sabah ilk defa ölçtüm ovulasyom gecti zaten belki ateş bana gebeliği mujdeler

Yok canım bu sabah ilk defa ölçtüm ovulasyom gecti zaten belki ateş bana gebeliği mujdeler

keşke öncesini de bilseydik neyse inşallah heeeeeeeeep yükselir

S.aleyküm kızlar :) nasılsınız? Benim bat yarin erken yumurtladigimi tahmin ederek bu gün test yaptım negatif çıktı bir iki gün daha yapcam test bakalım hayırlısı

İNŞALLAH hamişsindir canım adetin geçmesini bekle bakalım

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Fairytale0713 --------------> 10 Mayıs ----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Havvaayunus --------------> 15 Mayıs ----------> 1. deneme ---------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs -----------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme ---------->
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > :44:
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme ---------->
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ----------> 12. deneme---------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Kardelenfs -----------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme ----------->
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Betiboop ------------------> 26 Mayıs ------------> 1. deneme ----------->
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Newmarried ---------------> 27 Mayıs -----------> 2. deneme ---------->
Ysmn1096 -----------------> 28 Mayıs -----------> 9. deneme ----------->
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme ----------->
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Savha ----------------------> 29 Mayıs -----------> 24. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme ---------->
Hasretim11 ----------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme --------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

keşke öncesini de bilseydik neyse inşallah heeeeeeeeep yükselir

İnşallah canım hepimizin yükselir bende yine her zamanki gibi acayiplikler mevcut iki gündür sağ yumurtalığım kesintisiz sızlıyor ve arada bir seyiriyor

Bence de en guzeli lovely ama tabi bu siteyi takip edip akışına birakmak zor gibi sanki bi dahaki adete kadar dedin ya burda bisey sormak istiyorum sana ve kizlara eger yumurta dollendiyse yumurtlamadan sonra adete yakin zamanda iliskinin zarari olur mu? Benim bat yarin esim 3gundur etrafimda dolaşıyor cok grip oldugumdan reddettim ama bugun icim sizladi ne dersiniz bu duruma eger hamilelik varsa (biz bilemiyoruz rabbim biliyor) zarari olur mu

S.aleyküm kızlar :) nasılsınız? Benim bat yarin erken yumurtladigimi tahmin ederek bu gün test yaptım negatif çıktı bir iki gün daha yapcam test bakalım hayırlısı
Batlarimiz ayni canim:) bu soruyu test yapanlara cok sordum artik herkes bana kizacak ama ben testte silik cizgi gordum ama o yer cizgisi mi diyorum daha once hic test yapmadigimdan bu konuda cahilim negatif diyosun hafif pembe cizgi de mi gormedin

Kizlar bu sabah namazdan sonra hafif koyu kivamli beyaz bi akinti geldi (adetten once oluyor diyorlar) ve simdi biraz da karnim agriyor sanki adet belirtisi gibi korkmaya başladım yarin kırmızı kart gormekten

Batlarimiz ayni canim:) bu soruyu test yapanlara cok sordum artik herkes bana kizacak ama ben testte silik cizgi gordum ama o yer cizgisi mi diyorum daha once hic test yapmadigimdan bu konuda cahilim negatif diyosun hafif pembe cizgi de mi gormedin

Yok canim niye kizalim...test sonucu T çizgisinin altindaysa silik de çıksa hamilesin canım benim silik bile çıkmadı..emin olmak için testi yarın tekrarla canım adet olmazsan da kan verirsin

Son düzenleme:
Kılzar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ?

Bende 2014 ocak sonunda evlendim. İlk günden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadık çocukları çok seviyoruz. ne yapmamız gerekiyor fikir verin bayanlar :)

Resmini yükle de bakalım. ..
Yer cizgisi diye bişey yok canım. ..
Ikinci çizgi varsa vardir ama kan testi yaptirmadan heveslenme derim ben...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar agrısız bi kırmızı kartta ben görseydım keşke bugunlerde ıhtıyacım var :2:

- Rahat olun, strese girmeyin. Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve Alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve Sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 Saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
- Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
- Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
- Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
- Günlük beslenmenize dikkat edin. Dengeli ve düzenli beslenin. Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen Madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır. Bol miktarda süt, süt ürünü ve yoğurt tüketin. Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın. Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin, östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
- Aşırı olmamak şartıyla hafif egsersiz yapın.
- Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın. ..

Bende 2014 ocak sonunda evlendim. İlk günden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadık çocukları çok seviyoruz. ne yapmamız gerekiyor fikir verin bayanlar :)

Bunlara dikkat edin

Resmini yükle de bakalım. ..
Yer cizgisi diye bişey yok canım. ..
Ikinci çizgi varsa vardir ama kan testi yaptirmadan heveslenme derim ben...

Telefondan resim yuklemeyi beceremedim ben esra zaten benim garantici bir yapim var babamdan gecmis sanirim kesinlesmeden sevinemem kimseye soylemedim zaten silik cizgi gordugumu olur da heveslenirler diye eşime bile....

Telefondan resim yuklemeyi beceremedim ben esra zaten benim garantici bir yapim var babamdan gecmis sanirim kesinlesmeden sevinemem kimseye soylemedim zaten silik cizgi gordugumu olur da heveslenirler diye eşime bile....

Çok kolay aslında eğer uygulama üzerinden giriyosan sağ üstte 3 nokta var ona tiklayinca bu ekran cikiyo ordan ekleyebiliyosun...
Neyse birak eşine soylemeyi sen bile heveslenme çok kötü oluyo çünkü geçen ay yaşadığim için iyi biliyorum. ..

Eklentiler

• $1401991428470.webp
    19 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…