Herkese günaydın bn dün b12testi için kan vermiştim aile hekimliğinde gebeliğe de bakar mısınız dedim tmam dediler sabah uğrayacağım birazdan inşallah öğlen gel demezler gerçi kanı verdiğimde yani dün bata 9 gün vardı daha ama o yüzden negatif ise uzulmeyeceğim bat geçerse inşallah yine yaptıracağım uyhh çok uzun oldu şuam otobüste ayakta gidiyorum bi elimle tutundum diğeriyle yazıyorummm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydın canım hadı hayırlısı bakalım haber beklıyoruz
Herkese günaydın bn dün b12testi için kan vermiştim aile hekimliğinde gebeliğe de bakar mısınız dedim tmam dediler sabah uğrayacağım birazdan inşallah öğlen gel demezler gerçi kanı verdiğimde yani dün bata 9 gün vardı daha ama o yüzden negatif ise uzulmeyeceğim bat geçerse inşallah yine yaptıracağım uyhh çok uzun oldu şuam otobüste ayakta gidiyorum bi elimle tutundum diğeriyle yazıyorummm
Hayirli haberlerle gel canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence de en guzeli lovely ama tabi bu siteyi takip edip akışına birakmak zor gibi sankibi dahaki adete kadar dedin ya burda bisey sormak istiyorum sana ve kizlara eger yumurta dollendiyse yumurtlamadan sonra adete yakin zamanda iliskinin zarari olur mu? Benim bat yarin esim 3gundur etrafimda dolaşıyor cok grip oldugumdan reddettim ama bugun icim sizladi ne dersiniz bu duruma eger hamilelik varsa (biz bilemiyoruz rabbim biliyor) zarari olur mu
İnşallah kuzummm
Sonucu aldım kızlar değer 0.4 negatif ama daha sekizin var belki erken diye çıkmamıştır dimiiiiiiiii
Gelmesini hala doktor yahu
İnşallah kuzummm
Ladim canım sonuc 0,4
Kesinlikle belki de geç döllenme olacak dimi ama heheh hayirlisi kuzu
erken belkı ondan cıkmamıstır canım 8 gun bekle bı bakalım
Günaydınlar...
Missladybird hadi inşallah kuzum. Şuan erken olduğu için çıkmamış olabilir. 10 gün sonra bir daha yaptır.
Sonucu negatif olup da heyecan heves yapan ilk insan benim galibaaa
Sonucu negatif olup da heyecan heves yapan ilk insan benim galibaaa
canım heyecan yapma sonucu ıyı olmassa uzulursun sonra kaptırma kendını oluruna bırak suprız olsun
Canım geç döllenme olan çok kişi gördük burda sende onlardan birisindir inş. Olmazsada bir daha ki ay akışına bırakırsın artık. Doktorum bana adetinden 10 gün geçtikten sonra test yapıp, pozitifi görürsende 2 gün sonra bana geliyorsun dedi. Ben aynen uygulayacağım. Sabırsız davranıp üzülmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?