Selam canım ıyıyız cok sukur bol bereketlı calısmaların olur ınsallah amın Rabbım hepımıızn gonlune gore versın
ben hıc kullanmadım hıc sevmem ama sende bırakmıssın bak yenıden baslama bebegın ıcın cok tehlıkelı olur hersekılde saglıgına dıkkat etmelısın sen artık bır anne adayısın ve anne olacaksın
işallah canım benimkide 8 inde....ilk gebeliğimde çok enteresanki şöyle bişe oldu... döngüm 28 günde olurum...ben yanlış hatırlamıyorsam 26, gün test yaptım çok çok çok dikkatli bakıldığımda çizgiyi gördüm...meğersem mol olduğum için betahcg tavan yapmışHadı bakalım canım arka arkaya olsun guzel haberler benım 6 kasımda canım eger adet olmazsam pazar sabahı test yaparım inşallah bebıstendır canım
inşallah canım senin de çok az kaldı BAT a yaa ben bile çok heyecanlanıyorum senin için :)
bende sevmezdim normalde de üni. ortamında falan alıştımşimdi de bi ark. içiyo onun vesilesiyle alıyorum 1-2 dal arada ama iradeli olmam gerek cnm çok haklısın tehlikeli zararlı
işallah canım benimkide 8 inde....ilk gebeliğimde çok enteresanki şöyle bişe oldu... döngüm 28 günde olurum...ben yanlış hatırlamıyorsam 26, gün test yaptım çok çok çok dikkatli bakıldığımda çizgiyi gördüm...meğersem mol olduğum için betahcg tavan yapmış
olur canım işallah iyi haberler ederiz o güne...Hım anladım canım Allah'ım bır daha yasatmasın ıstersen pazar sabahı beraber test yapalım
Ayyyy canım benım cok tesekkur ederım sagol ınsallah bu heyecanların sonucu bebıs olur evet canım az kaldı ama zaman gecmeyecekıs gıbı gelıyor bakıyorum aaa ne kaldıkı dıyorum
anladım canım evet kararlı olmalısın kuzum
ama sen erken ysptin baya bi onun icinde ihtimalin bencede var insallahyok rabbimin katında imkansız yokta imkansızdan kastım çalışmadık bir de kan testimde negatifi gördüm yoksa olmaz olur mu ihtimaller :)
olur canım işallah iyi haberler ederiz o güne...
canım seninle hep BAT dönemlerimiz de aynıydı ya bu zamana kadar hep yazışırdık paylaşım yapardıkk o yüzden sanki aynı anda bebişlerimiz olacak gibi hissediyorum... :) ve senin için de çok umut doluyum her zaman seni özellikle takip ediyorum :)
ama testini çok geç yapma ya 6 kasımda olmazsa hemen 7 kasımda yap bence.. sonuc olumsuz da olsa er ya da geç öğreniceksin zaten ama olumlu olsa erken öğrenmek daha güzel olur bence :)
WOWWWWWW küçük dilimi yuttum ben burdaaaaa bebeğim orda minik bir yawru görünüyorrrgulummm
sağol mogamim yaaa amin bi uğursuzluk var zatenCanım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından
Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah
Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....
Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)
Kızlar ilk siz bilin
eseslemazi içime doğdu @wuslt ta doğuyor senin için bir şey diyemiyorum sen mogami ve lovely den çok beklediğim için artık tahmin yapamam :))
inş hamiş gidersin bu ay :)sağol kuzum beklemedeyim bugün teşrif ederler diye düşünüyorum...zaten kasım listesine koymadım kendimi artık derinden ve sessiz gideceğimsen nasılsın
bende devam ediyorum silik daha benimki ateş desen 36.1 4-5 gündür anlamadım noluyoraminn canım amin ben ov testleri yapıyorum son 4 gündür koyu bakalım bugün nasıl çıkacak acaba benim testler bozuldu mu ne oluyor
tamam canım merak etmeyintamam sen ıyce sıkıs ondan sonra guzel haberlerle gel cok bekletme ama bızı
hadi bakalım yine aynı şekilde olur inşallah tatlımDenemeye devam ama udtune dusmuycem.ilkinde oyle hamile kalmistim
aa bak onu bilmiyordum sıvı almim o zaman :)4 saat ustune kesin cikar sivi da alma
aa bak onu bilmiyordum sıvı almim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?