2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hişşşş iyi düşün iyi olsun gülüm, vardır herşey de bir hayır Rabbim ne eylerse güzel eyler. Canım ateş adete yakın tekrarmı çıkıyor yoksam hiç düşmüyormu offf kafam çok karıştı. Yahu 4 program biliyorum bilgisayarda muhasebe filan bu bebiş yapma işi ne zormuş yahu eskiler ne güzel ceketini atsa hamile kalıyormuş. Bu arada söyledim mi hatırlayamadım koçişim kafaya çok taktığım için bir muhabbet kuşu almış bana adını limon koydum bilgisayarın üstünden ayrılmıyor oğluşum.

ne zaman yapacaksın canım
5-6 gibi eşim alcak sıkışırım ozmana heralde gelince yapcam canım ama çok korkuorum duşa falan girdim eğer olcaksam sökülürüm belki diye yok daha bişey gelmedi zaten eşim dedi alim şimdilik iki tane birini akşam yap olmazsa diğerini de sabah yaparsın die çok heycanlıyım çok korkuyorum canım

Anladım canım ben 6da cıkıyorum ınsallah 6 dan once yapabılırsın bak esın ne guzel dusunmus :) hım dur bakalım belkıde olmayacaksın kendıne bu kadar stres yapma lutfen bızler hayırlı zamanı beklemıyormuyuz kuzum negatıfı gorursek kısmet bu ay hayırlı degılmıs dıyecegız guclu olalım bak bende kendımı degısık hıssedıyorum umutlanıyorum emnım test yaparken bende korkacagım ama guclu olmalıyız en azından kafamız rahatlayacak kendımızı yormaycagız acaba varmı dıye ben bıle burda heyecanlıyım merakla beklıyorum umut ısıgımbenım

hayırrr hayıırr kötü düşünme ben genç kızken ne parçalar atıyordum alakası bile yok emin ol çok ağrın olurdu bi şekilde anlardın içini ferah tut lütfen hem geçti geçen ay sen güzel güzel bu aya odaklan canımm :)

Hayirli ugurlu olsun canim insaAllah guzel bir deger cikar kan testinde

inşallah senınde bebişin şuan seninledir miniğin göbüştedir ve peşinden bende gelebilirim umarım canım.. :)
bende asla sabredemem yavrum ya 5-6 gün geçmesini falan bekleyemem muhtemeln BAT günü yaparım testimi bile
bence sende 7 sinde yap cuma günü güzel haberide alırsak güzel bir haftasonu geciririz böyleliklee :)

ohhh valla ne güzel seni düşünen eşin var :) miss tatlım ben adete 8 gün kala öçltüm hep yüksek seyretti en düşük 36.6 idi sonra 36.2 oldu adet oldum tam o gün sabah düştü yani.. hamişsen hiç düşmüyor yükselebiliyormuş ya da sabit kalıyor.. benim şimdiki normal ısım sanırım 36.1.... 37.1 olunca geçen ay kuşkulandım adtim 2 gün erken geldi ve adet öncesi ben evde ağır hafif baya iş yaptım kuşburnu bile yaptım uyumak için can atıyordum işte kahverengi parça geldi

ağrım çoktu nacak geçti gitti inş olacak :)

oyy kurban olurum sana kuzummm çok sağol valahi rahatladım böle deyince doğru diyosun şimdi hamile olsam hayırlı değilse ilerde daha çok üzülürüm ben birazdan yollarım eşimi alsın diye :)

Canım dediğin gibi sabit kalıyorsa olmadımı şimdi yinemi gol değil yani benim 1 derece düşmüştü bugün anamm kafayı sıyıracam bilimsel çalışmada olmadı o zaman bu işin şakası tabii herşeyin zamanı var ne diyeyim olacağı varsa olur zati

inşallah canım inşallah benım anneme kalsa gunum 15 gun gecsın öyle yap dıyorum dedım sence benokadar bekleyebılırmıyım en fazla 2 gun beklerım dedım ama eger belırtılerım artarsa cuma sabahı test yaparım pozıtıf olursa saglık oacagında kan verırım

oyy kurban olurum sana kuzummm çok sağol valahi rahatladım böle deyince doğru diyosun şimdi hamile olsam hayırlı değilse ilerde daha çok üzülürüm ben birazdan yollarım eşimi alsın diye :)

Canım benım cok sagol hıh soyle bız anne adaylarıyız rahat olmamız lazım ben o kadarcok duydumkı bebegı karnında olenlerı kaybedenlerı bende dıyorumkı Rabbım sen bana hayırlısını ver boyle bır acı gosterme hayırlı saglıklı gebelık nasıp eyle dıyorum ne zaman bebısımız saglıklarıyla gobusumuze tutunup bıze sımsıkı tutanacaklarsa o zaman gelsınler hadı bakalım ınsallah ben cıkmadan test sonucun yetısır bence pozııfı gorecegız

silik de olsa görmeye razıyımm ama hayırlısıyla canım yetiştirmeye çalışırım 6 ya

Yarın randevu vardı zaten bebeğim yarın artık kan testi

silik de olsa görmeye razıyımm ama hayırlısıyla canım yetiştirmeye çalışırım 6 ya

Oyyyy caanım benım hadı bakalım ınsallah zaten bat gunun sılık cıkar muhakkak canım hemen sabahına kan verırsın yada dayanamazsan acıle gıdersınız aksam :)

Doğru söylüyosun Mogişim, bu psikolojiden kurtulmamız şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…