- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
İnşallah canımHayirli ugurlu olsun canim insaAllah guzel bir deger cikar kan testinde
bizim burda acildekiler biraz gıcık sağlık ocağına giderim sabah bide aç mı gitmem lazım nası oluo biliomusun :) öff işte bak hemen hevesleniverdimOyyyy caanım benım hadı bakalım ınsallah zaten bat gunun sılık cıkar muhakkak canım hemen sabahına kan verırsın yada dayanamazsan acıle gıdersınız aksam :)
Amin canım cumlemizeAyy canım hayırlı olsun nekadar net çıkmışRabbim tamamına erdirsin
bizim burda acildekiler biraz gıcık sağlık ocağına giderim sabah bide aç mı gitmem lazım nası oluo biliomusun :) öff işte bak hemen hevesleniverdim
ay eşim de ps oynuo hadi diorum yok offf çatlıcam :)benım bıldıgım ac gıtmene gerek yok canım hadı az kaldı :)
ay eşim de ps oynuo hadi diorum yok offf çatlıcam :)
Kızlar doktordan geldim şimdi, yumoşlarıma bakmak için çağırdı. Başlamış yumurtlamam, bugünden itibaren 1 hafta ilişki dedi. Yalnız, bugünkü ultrasonda rahmim iyice açıldığı için polibim daha iyi göründü ve 9 mm olduğu kesinleşti. 5 mm değilmiş yani, bu ay deneyin, eğer hamile kalamazsan alalım öbür ay, işimizi garantiye alalım dedi. Çok büyük değil boyutu yine ama kafamız rahatlar dedi. Öyle yani, moralim bozuldu. Yine ameliyat geldi gündeme. Çok sıkıldım ben bu işten artık. Valla vazgeçmek üzereyim bebek fikrinden de. Demek ki hayırlısı çocuksuz olmammış deyip oturucam. Bu yaşıma kadar salak gibi bekledim, Allah cezamı verdi işte.
onu diorum nöbetçi eczane var dio banabahane de hazır ama şimdi çıkyorrrBu erkeklerın ps sevdası ahhh ahh eczane kapanacak :)
Kızlar doktordan geldim şimdi, yumoşlarıma bakmak için çağırdı. Başlamış yumurtlamam, bugünden itibaren 1 hafta ilişki dedi. Yalnız, bugünkü ultrasonda rahmim iyice açıldığı için polibim daha iyi göründü ve 9 mm olduğu kesinleşti. 5 mm değilmiş yani, bu ay deneyin, eğer hamile kalamazsan alalım öbür ay, işimizi garantiye alalım dedi. Çok büyük değil boyutu yine ama kafamız rahatlar dedi. Öyle yani, moralim bozuldu. Yine ameliyat geldi gündeme. Çok sıkıldım ben bu işten artık. Valla vazgeçmek üzereyim bebek fikrinden de. Demek ki hayırlısı çocuksuz olmammış deyip oturucam. Bu yaşıma kadar salak gibi bekledim, Allah cezamı verdi işte.
) hahahaaa çok güldüm yaaa yok b ay biz hiç beklemiyoruzz unuttuk seni aaa sende mi burdaydın var mı ihtimal fln
onu diorum nöbetçi eczane var dio banabahane de hazır ama şimdi çıkyorrr
şekerim öncelikle geçmiş olsun, polip gidecek bebeğe yer açılacak sonuçta, bak şimdi ben bile erken yumurta yetmezliğim var ve hala inanıyorumki bebeğim olacak Allah ın izniyle. senin bu karamsarlıktan bir an önce çıkmanı ve dermansız derdin olmadığı için şükretmeni istiyorum, ne yazıkki herşey biz hemen istediğimiz zaman olamıyor, Rabbim diyecek ol diyecek olacak. Allah ceza falan vermedi sadece vakti gelmediği için önümümüze çeşitli engeller koyuyor diyelim. Allah a sığın yer gök dua,sen dr un dediğini yap denemelerini aksatma, dua et eşinde yanında, dr. bana dene dediği zaman ama eşim yokki neyi deneyeyim demiştim, sen çabala gerisini Allah a bırak.Kızlar doktordan geldim şimdi, yumoşlarıma bakmak için çağırdı. Başlamış yumurtlamam, bugünden itibaren 1 hafta ilişki dedi. Yalnız, bugünkü ultrasonda rahmim iyice açıldığı için polibim daha iyi göründü ve 9 mm olduğu kesinleşti. 5 mm değilmiş yani, bu ay deneyin, eğer hamile kalamazsan alalım öbür ay, işimizi garantiye alalım dedi. Çok büyük değil boyutu yine ama kafamız rahatlar dedi. Öyle yani, moralim bozuldu. Yine ameliyat geldi gündeme. Çok sıkıldım ben bu işten artık. Valla vazgeçmek üzereyim bebek fikrinden de. Demek ki hayırlısı çocuksuz olmammış deyip oturucam. Bu yaşıma kadar salak gibi bekledim, Allah cezamı verdi işte.
Yok yok ihtimaller denizinde falan boğulmuyorum hiç.İhtimal mi o da kim? Aaaa bana mı yazdın şekerim bende mi burdaydım hiç farkında değilim.
çok güzel bir fikir bende çok sıkıldım bir şeyler yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorumki :)ya bizim evin altında dükkanımız var boş oraya bi şey açsam da işletsem sıkıldım bu iştencadde üzeri değil ama fena da değil ne açsam ki :)
uğramazdın sen buralaraneyse ben seni bu topicte tutmıyım bi gün olurda bebiş düşünürsen gelirsin
güm güm atıo kalbim elim ayağım titriyor bayılcam sanırım heyecandan başım da dönüyorTamam bana yetsırsınız o zaman :) ay cok heeycanlandım
güm güm atıo kalbim elim ayağım titriyor bayılcam sanırım heyecandan başım da dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?