şekerim öncelikle geçmiş olsun, polip gidecek bebeğe yer açılacak sonuçta, bak şimdi ben bile erken yumurta yetmezliğim var ve hala inanıyorumki bebeğim olacak Allah ın izniyle. senin bu karamsarlıktan bir an önce çıkmanı ve dermansız derdin olmadığı için şükretmeni istiyorum, ne yazıkki herşey biz hemen istediğimiz zaman olamıyor, Rabbim diyecek ol diyecek olacak. Allah ceza falan vermedi sadece vakti gelmediği için önümümüze çeşitli engeller koyuyor diyelim. Allah a sığın yer gök dua,sen dr un dediğini yap denemelerini aksatma, dua et eşinde yanında, dr. bana dene dediği zaman ama eşim yokki neyi deneyeyim demiştim, sen çabala gerisini Allah a bırak.
yok tatlım 4-5 derece düşüyor olmamışsa :) belli değil o zaman haniCanım dediğin gibi sabit kalıyorsa olmadımı şimdi yinemi gol değil yani benim 1 derece düşmüştü bugün anamm kafayı sıyıracam bilimsel çalışmada olmadı o zamanbu işin şakası tabii herşeyin zamanı var ne diyeyim olacağı varsa olur zati
ohhh ne güzel şekerim bak anne oldun oyy nokta gibi bişey şimdilik fıstık bişey dicemYarın randevu vardı zaten bebeğim yarın artık kan testi
fıstığım napıyosun sen ben gene hamarat ev kadını kostümümü giymiş tereyağ yapıyorumMiden bulandı kustun basında donuyor heyecadan degılde baska bırseyden olmasın sekerımbende cok heyecanlıyım canım yakınmı eczane
BAK ŞİMDİ BENDE ÖYLE DİYORDUM AYNEN SENİN GİBİ BİR DE ZORA GELEMEMEKMİ YOKSA ZATEN OLUMSUZLA KARŞILAŞMAK İSTEMEMEKMİ NEDİR TAM BİLMİYORUM AKIŞINA BIRAKMAK İSTEDİM AMA NE YAZIKKİ GÜNDEN GÜNE YUMOŞLARIM AZALDIĞINDAN AKIŞINA BIRAKMAK BENİM İÇİN ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK BİR LÜKS, EĞER Kİ BİR BEBEK İSTİYORSAM. BÖYLECE SİLKELENDİM HEM DUAMI EDİYORUM HEM DE ARTIK ELİMDEN NE KADAR GELİRSE TEDAVİMİ OLACAĞIM GERİSİ ZATEN ALLAH IN TAKDİRİ...KARIŞIK OLMAN O KADAR DOĞAL Kİ, AMA BELKİDE SENİN İÇİN DOĞRU ZAMAN BU ZAMAN, AYNI SENİN GİBİ TEZ CANLIYIM SABRI BU YOLA ÖĞRENİYORUM, RABBİM ARATMADAN VERSİN, AMELİYATINI OL EĞER ŞARTSA, BİR ENGEL OLARAK ÇIKMASINLAR ARTIK KARŞINA ...Evet doğru söylüyosun canım ama sinirlerim bozuldu sanırım artık. Ben çok tez canlı bi tipim, istediğim bi şey hemen olmayınca dibe vururum böyle. Silkelenmem lazım, dua ediyorum etmesine ama bi taraftan da zorlamasam da bu fikri tamamen hayatımdan atıp önüme mi baksam diyorum. Kötü yani. Karışığım
inşallah canım olmadı bi doktora görünürsün bi ara için rahat eder rahimle ilgili :)
MARİFETLİ GÜL HAMARAT GÜLL MAŞALLAH SANA...gül boş durur mu hiç alışveriş bulaşık balık şimdi de teryağ yapıyorum, yoğurt mayaladım ayrıca
canım yaptım ve kocaman bi tek çizgi ...Miden bulandı kustun basında donuyor heyecadan degılde baska bırseyden olmasın sekerımbende cok heyecanlıyım canım yakınmı eczane
bende ayağı kırıyordum ya çok kötü burkuldu bugün nasıl ağrıyor halaKızlar aman diyeyim acele iş yapmayın.. Az önce plastik bardakla sıcak su alayım dedim.. Dakikası dolmadan karnıma döktüm o kadar canım acıyor ki anlatamam.. Allah tan hhemen hekime gittim de krem sürdü.. Dikkat edin bacılar.. Hele ki hamiş olanlar.. Rabbim hepinize yardım etsin..
fıstığım napıyosun sen ben gene hamarat ev kadını kostümümü giymiş tereyağ yapıyorum
çoook geçmiş olsunnn, umarım hemencecik geçerKızlar aman diyeyim acele iş yapmayın.. Az önce plastik bardakla sıcak su alayım dedim.. Dakikası dolmadan karnıma döktüm o kadar canım acıyor ki anlatamam.. Allah tan hhemen hekime gittim de krem sürdü.. Dikkat edin bacılar.. Hele ki hamiş olanlar.. Rabbim hepinize yardım etsin..
pancarımla yakından takipleşiyoruz zatenMARİFETLİ GÜL HAMARAT GÜLL MAŞALLAH SANA...
benim iş yeri de sıkıntılı beni köye görevlendirme vermişler bi de ayda bi kez köyde rehberlik yapcamMasallah sekerım sana ben malesef senın gıbı hamarat degıılım :) ellerıne saglık bende kuzum dosya hazırlıyorum ıs yetırtırmeye calısıyorum bır yandanda sızı takıp etmeye calısıyorum canımın ıcı
nazar mı var sende, yırtılmış bir de ayakkabın,bende ayağı kırıyordum ya çok kötü burkuldu bugün nasıl ağrıyor hala
ehehehehe takibe takippancarımla yakından takipleşiyoruz zatenmuahhh
canım yaptım ve kocaman bi tek çizgi ...
benim iş yeri de sıkıntılı beni köye görevlendirme vermişler bi de ayda bi kez köyde rehberlik yapcamkolay gelsin tatlım :)
canımcım sarı akıntı gebelik habercısıdır derler.umut verme kendine üzülme sonra bizde üzülürüz senin adına.çok heveslisin heyecanını tahmin ediyorum ama kaptırma bu kadar kendini güzelim :) sabırla beklicez hepimiz.allahın izniyle gelmiştir inş bebişin.ayak üşümesi bata yakın bendede olmuştu ayrıca.Öyle dusunme herseye hazırlamalıyız kendımızı olumsuzsa sonuc bunu yarında ogreneceksın fark eden bırsey olmayacak guclu olmalıyız
canım yaptım ve kocaman bi tek çizgi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?