2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hamile olunca ateş mi artıyor muş ben bilmiyordum ki (

Canım ben ilk gebeliğimde bat 10 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı 10 geçti adet olacağım gün idrar yaptım iki çizgi gördüm bu arada arkadaşlar dün bhcg 100 çıktı bugün idrar yaptım iki çizgi yok hamile değil miyim acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kam testi yaptrcam ogleden sonra,Allhim hayrlisini nasip eder inşallah.acaba 2. Cizgi silik cikipda regl olan var mi kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

reglı olmadım ama hamıs oldum oğlumdada sılıktı bundada ole

Ohhh ne güzel artsın canım ya benim de bugün 36 çıktı yükseliyor yani.
Bi tablo yaptım eve gidince resmini çekip göndereceğim.

testte sıkıntı olabılır belkı bugunmu yaptırdın kanda

Canım benim de bata 8 var kantesti negatif çıktı 0,4. Bende daha erken diye ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum.

Son yaptığın test hatalı olabilir canım sonuçta kanda çıkmış. Bozma hiç moralini.

Hamile olunca ateş mi artıyor muş ben bilmiyordum ki (

Canım hamile olduğunu adet gününde adet olmayıp ateşin de yüksekse anlıyorsun

valla ben gun ıcınde olcuyodum 36,6 36.7 yada ustu cıkıyodu aklıma geldıkce ayy cok sevındım cıksın ole de devam etsın

Canım gün içinde ölçüleni baz almıyoruz çünkü yüksek çıkıyo benim gün içinde hep 37.1 o yüzden sabah ölçüyorum

deme benımde ole cıkıyodu eheheh bılıyorum yedıgın ıctıgınle bıle degısıyo anında

bu da benim taze ateş tablom :)

03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3

çok sevindim canım hep yüksek yüksek devam eder inşallah :)

Yaaa kızlar şuan 6 yaşındaki kuzenimin yılsonu gösterisindeyim minik minikler çok duygulandım hepimizin böyle minikleri olsun inş

Hayirli cumalar...Bugun topic pek bi sessiz kizlar nerelerdesiniz:) bugun benim bat normalde sabah olurdum ama geln giden yok dua edin bugun benim icin size guzel haberler vereyim ins

cumanız mübarek olsun kızlarr,

benim bat dündü, gelmedi bugün de yok, gelcek gibi de değil sanki. ama elimde 2 negatif test var, yine de umut var mıdır ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…