2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin kuzum amin

yok aslında yapmak iyi oldu şuan daha gerçekçi bakıyorum canım zaten ben tahmin edebiliyorum hemen öğrenemeyeceğimi olsa bile hep içimden böyle geçerdi belkide hamileyim ama çıkmadı olabilir yani şuan rahatladım biraz

Peki normal gebelik testi mi erken gebelik testi mi yaptın canım ve keşke sabah ilk idrarınla yapsaydın.
al bi die bi test sanırım erken gebelik testi canım hiç duydun mu aman bikaç gün geçsin gelmezse bu sefer öyle yaparım napalım

Başın sağolsun canımcım, Allah gani gani rahmet eylesin babana da. Hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık. Dediğine çok katılıyorum ama, çok fazla isteyince bi şeyi hayırlısı değilse mutlaka uzuyo o işin olma süresi. Allah razı olsun tesellin için de

Allah bozmasın canımm

sevındım canım böyle dusunme hakkımızda hayırlısı olsun fıstıgım

Canım olurmu öyle şey biz evlenmeden önce dahi çocuk diye yanıp tutuşuyorduk, şu andada çocuk için uğraşıyoruz kayıplarımız oldu hayal kurduk hayallerimiz hüsran oldu, ama pes etmeden hayırlısı buymuş diyerek halen elimizden geleni yapıyoruz.

Çook çok teşekkür ederim amin çok sağol. teselli olabildiyse birazcık bile sevinirim inan, çünkü kapatıyoruz burayı hayatta gerçeklerle başbaşa kalıyoruz. sizler iyi niyetli iyi yürekli insanlarsınız hep iyi olun çok iyi olun...Allah cümlemizden razı olsun.

kızlar o burkulan ayağım varya davul gibi şimiş ağrıyor acil yardım edin napayım korktum yaa soğan büyüklüğünde şişlik

geçmiş olsun canım lütfen dikkatli ol

Tatlım öyleydim ama napayım, hissim oydu o zamanlar. İstemiyodum. Doğru zaman değildi o zamanlar.

Teyzeleri bebisimiz gününden azcik büyük...8 haftalık dedi... Hehe... Totosunun üstüne yatmışti öylece, pit pit atıyordu kalbi kuzumun...babası da gördü ilk defa... Çok güzeldi... :). Herkesin başına olsun bu... Çok duygusal bir an...:) 5 hafta sonra gel dedi ikili test için ... Çok söyledi sanki... Nasil sabredecegim bakalim..:)

Yarin bi daha yaparsin o test cift olacak o kadar cok umit veriyorum ama oyle hissediyorum.benimde karnim agirmaya basladi
şuanda yapmam iyi oldu yarın da yaptığımda çıkmazsa yıkılmam testin ismi al bi duydun mu hiç nasıl canım ve nie ağrıo o karın acabaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…