BAK ŞİMDİ BENDE ÖYLE DİYORDUM AYNEN SENİN GİBİ BİR DE ZORA GELEMEMEKMİ YOKSA ZATEN OLUMSUZLA KARŞILAŞMAK İSTEMEMEKMİ NEDİR TAM BİLMİYORUM AKIŞINA BIRAKMAK İSTEDİM AMA NE YAZIKKİ GÜNDEN GÜNE YUMOŞLARIM AZALDIĞINDAN AKIŞINA BIRAKMAK BENİM İÇİN ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK BİR LÜKS, EĞER Kİ BİR BEBEK İSTİYORSAM. BÖYLECE SİLKELENDİM HEM DUAMI EDİYORUM HEM DE ARTIK ELİMDEN NE KADAR GELİRSE TEDAVİMİ OLACAĞIM GERİSİ ZATEN ALLAH IN TAKDİRİ...KARIŞIK OLMAN O KADAR DOĞAL Kİ, AMA BELKİDE SENİN İÇİN DOĞRU ZAMAN BU ZAMAN, AYNI SENİN GİBİ TEZ CANLIYIM SABRI BU YOLA ÖĞRENİYORUM, RABBİM ARATMADAN VERSİN, AMELİYATINI OL EĞER ŞARTSA, BİR ENGEL OLARAK ÇIKMASINLAR ARTIK KARŞINA ...
bakalım bu saatten sora beklemek kaldı sadce heveslenmim yine de canımHım hayırlısı canım benım kırmızılar gelmede umudu yıtırmek yok
Sagol canım degısıklık olur sanada kuzum köy havası alırsın ohh mıs gıı koyede gıtmısken koy yumurtası taze sut derken mıs gıbı olur .9
bende bugün gittim... hiç bir sorun yok dedi... korun yada korunma diye bişey demedi. ama ben hemen çocuk istiyorum...CANIM DOKTOR KONTROLÜNE GİTTİM 7 GÜN SONRA KANAMAM BİTİNCE VE HİÇ BİR PROBLEM GÖRMEMİŞTİ KORUNMA ÇOCUK İSTİYORSAN DEMİŞTİ HATTAHA
canımcım sarı akıntı gebelik habercısıdır derler.umut verme kendine üzülme sonra bizde üzülürüz senin adına.çok heveslisin heyecanını tahmin ediyorum ama kaptırma bu kadar kendini güzelim :) sabırla beklicez hepimiz.allahın izniyle gelmiştir inş bebişin.ayak üşümesi bata yakın bendede olmuştu ayrıca.
adet günüm bugündü canım ben de çok umutlu değilim şuan sadece beklicem zaman gösterir ne diimCanım senin bugün adet günün müydü bekle bakalım kırmızılar gelmeden belli olmaz bende adete bir gün kala akşamki idrarla yaptım 3 dakika falan bekleyip bir şey çıkmayınca sinirlenip attım salı adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha olmamda inşallah umutlu değilim hatta adeti bekliyorum salı gününden beri pedle dolaşıyorum. Bugünde kasık ağrım oldu oldum zannettim öğle arasından dönünce tuvalete koştum ama olmamışım.
sorma pancarım ben bi ara günlük ayetel kürsi okurdum keşke devam etsem yuvarlak bi küçük taş beni ne hale getirdi doğru söylüyorsunnazar mı var sende, yırtılmış bir de ayakkabın,inan inanma bir nazar boncuğu bulunsun üstünde, bir de nas felak surelerini oku bol bol...
adet günüm bugündü canım ben de çok umutlu değilim şuan sadece beklicem zaman gösterir ne diim
bakalım bu saatten sora beklemek kaldı sadce heveslenmim yine de canım
bende kürtaj olalı 15 gn oldu...doktor korun yada korunma diye bişey demedi...bugün kontrole gittim... sorun yok dedi... korunmayıda düşünmüyorum... akışına bırakıcam... bakalım MEVLAM ne zaman nasip edecekEvet c
Evet malesef 1.5ay önce kürtaj oldum korunma süresiyle alakalı dr larda farklı söylüyolar
Hepımızın yaptıgı gbı beklemek canım bak kaygılıda yapmıstı cıkmamıstı bır kac gun sonra yaptıgında cıktı kırmızılar gelmedıgı surece umut var demektır sen yeterkı kendıne stres yapma
bak bu çook doğruHım hayırlısı canım benım kırmızılar gelmede umudu yıtırmek yok
Sagol canım degısıklık olur sanada kuzum köy havası alırsın ohh mıs gıı koyede gıtmısken koy yumurtası taze sut derken mıs gıbı olur .9
Evet bak bende adete 1 gün kala yaptım attım ama hemen beklemedim bile düzgünce o kadar umutsuz vaka görüyorum ki kendimi ama bak adetim gelmedi hala.
bak bu çook doğruama kış şartlarında çok zor olcak ayda birde olsa çünkü burda kışın kar kalkmaz çok yağarmış eş durumundan şubatta geldiğim için ben pek bilmiyorum ama kaloriferler yanmayınc durulmuyor soğuktan
Tospaaam kendimde seni görüyorum bende her istediğini elde etmiş ama hep bekleyerek elde etmiş biri olarak bunda da vardır bir hayır diyorum. Annem çok şanslı olduğumu söyler. Kardeşine bir şeye almaya girerdik sana alır çıkardık der. Bende şansıma inanıyorum. Olur, biraz geç olur ama hep çok güzel olur. O nedenle üzme kendini elbet bundada var bir hayır.
İnşallah canım inşallah. Valla bugün böyle bi isyanlardayım, Allah sonumu hayır etsin. Kocamla bile 4 yıl sevgililikten sonra evlenebildim, maddi olarak belimizi doğrultalım diye. 30 yaşımda evlendim. Şaka gibi. Hayata geç kalıyorum hepİnşallah senin için de en iyisi en doğru zamanda olur kuzum.
BAK TATLICIM DURUMUMUZ ÇOK BENZER NE İŞİME NE DE EŞİME KOLAY ULAŞAMADIM, EVLENDİM OH DİCEM BABACIĞIMI KAYBETTİM, BU SEBEPLE AKILLANIYORUM YAVAŞ YAVAŞ, BİR ŞEYİ ÇOK FAZLA İSTEMEYECEKSİN, O ZAMAN BAŞKA BİR ŞEYLE SINANIYORSUN...VARDIR İNSANIN ÖYLE KIRILMA NOKTALARI.MESELA BENİMKİ BABAMDI..O KADAR HAZIRLIKSIZDIMKİ O KADAR ANLATAMAM...ŞİMDİYSE BU DURUM ÇIKTI ORTAYA. DİYORUM ALLAH IN BENİM İÇİN BİR PLANI VAR YADA BANA YÜKLEDİĞİ GÖRMEMİ İSTEDİĞİ BİR MİSYONU VAR,BUNA İNANMAK İSTİYORUM, ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYOR,BUNADA YÜREKTEN İNANIYORUM ARTIK.Evet hatırlıyorum senin yumoşlarınla ilgili durumu canım, konuşmuştuk burda o zamanlar. İnşallah senin için de hayırlısı olur, Allah büyük ne diyeyim, dediğin gibi o isterse olacak. Bende zora gelememek değil de tam tersi var aslında, hayatım boyunca bi şeyler için hep mücadele ettim, hala da ediyorum. Hiç önüme gelmedi fırsatlar vs. Bi şeyi elde etmek için debelendim hep. Üstelik dediğim gibi çok sabırsız bi insan olmama rağmen. Neden her şeyi bu kadar zorlanarak elde ediyorum diye düşünmeden edemiyorum. O da sinirimi bozuyo haliyle. Millet korunmadan 1 ilişki yaşar, tak diye gebe kalır. Yıllardır formasyon almaya çalışıyorum mesela. Ales sınavı istedikleri için alamadım bi türlü. İlk defa bu sene Ales istemeden veriyo bazı okullar. Ona başvurdum. Mezun olduktan 10 küsur yıl sonra alıcam alabilirsem o da. Kabul edilirsem.
Allah bugünümü aratmasın, tabii ki sahip olduklarıma şükrediyorum ama çocuk işi bi çeşit patlama noktası oldu sanırım. Kısmet artık, Allah hakkımızda hayırlısı versin.
çok geçmiş olsun kuzum bi nazar duası falan okusan iyi olursağol mogamim yaaa amin bi uğursuzluk var zatenşimdi az önce dışarıda ayağımı burktum ve düşün ayakkabı yırtıldı ben kendimi yere attım artık nasıl ağrıyor nasıl anlatamam
oooooooooooooo gözün aydın kuzum çok mutlu oldumKızlar ilk siz bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?