- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
ayakta uyuyorum resmen arada kafamı masaya koyuyorum 5 dk ıcım gecıyo anında
o zaman seni uyandıracak bir haber üzüm galiba bennnnn hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmm .kan testin yaptım 131 çıktı sonucum bugün adet günümdü değer normal mi sizce ay inanamıyorum sonucu almaya giderken kalbim yerinden çıkacak gibi atıyord u.sonra sonucu aldıktan sonra pozitifse şükür namazı kılacağım diyordum hemen hastahanenin mescidinde abdest aldım 2 rekat şükür namazı kıldım üstüme bi hal çöktü sanki o heyecanı ben yaşamadım gibi normalim şu an.eve gidip eşime süpriz yapacağım inş okuldan çıkıp
Canim tebrikler :) salak gibi olan biri varsa digeri de benim bugun:) sonucum 131 hala inanamiyorum adet gunumde yaptirdim sen gecikmis mi idin degerin yuksek çıkmış. Ay Rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin ve isteyen tum arkadaslara cuma gununun hurmetine nasip etsınKizlarrrr hamileyimmmm😀😀😀😀😀beta hcg 365,2 ciktti,soktayim inanamiyorum hala bu kadar cabuk beklemiyordum,salak gibiyimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim darisi isteyenlere ins bence de bu topic uğurlu:) ins guzel devam eder de kalp atisini da duyariz ve saglikla kucagimiza aliriz hayirlisiylaArka arkaya iki guzel haber uğurlu bu topik arkadaslar 😉☺
o zaman seni uyandıracak bir haber üzüm galiba bennnnn hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmm .kan testin yaptım 131 çıktı sonucum bugün adet günümdü değer normal mi sizce ay inanamıyorum sonucu almaya giderken kalbim yerinden çıkacak gibi atıyord u.sonra sonucu aldıktan sonra pozitifse şükür namazı kılacağım diyordum hemen hastahanenin mescidinde abdest aldım 2 rekat şükür namazı kıldım üstüme bi hal çöktü sanki o heyecanı ben yaşamadım gibi normalim şu an.eve gidip eşime süpriz yapacağım inş okuldan çıkıp
İnşallah yerleşir ya sol tarafıma yakın daha çok ortada gibi hafif bir ağrı var umarım yerleşmedir dua et bana canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
edıyorum canım hepımıze hemde hamısler sahlıklı sekılde kucagına alsın dıye hamıs olmayanlarada en kısa zamanda hamıs olmayı nasıp etsın dıye ınsallah sendende guzel haber alırız
hayırlı cumalar :)
Hamişler cevap verirse çok sevinirim. Yumurtladıktan 4-5 gün sonra kasıklarda ağrı olması bişey ifade eder mi :)
Canim tebrikler :) salak gibi olan biri varsa digeri de benim bugun:) sonucum 131 hala inanamiyorum adet gunumde yaptirdim sen gecikmis mi idin degerin yuksek çıkmış. Ay Rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin ve isteyen tum arkadaslara cuma gununun hurmetine nasip etsın
Canim tebrikler :) salak gibi olan biri varsa digeri de benim bugun:) sonucum 131 hala inanamiyorum adet gunumde yaptirdim sen gecikmis mi idin degerin yuksek çıkmış. Ay Rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin ve isteyen tum arkadaslara cuma gununun hurmetine nasip etsın
Şok u atlat da tuyolara başla canim.neler yaptiniz da oldu cabucak 😊
Ay bende aynı durumdayım canım ovulasyonun üstünden bes altı gün geçti sağ kasığımda ağrı var. Cevapları heyecanla bekliyorum.
Yumurtlamadan 3 gun sonra kasıgmda batismalar ve bel agrim olmuştu kizlar
hayırlı cumalar :)
Hamişler cevap verirse çok sevinirim. Yumurtladıktan 4-5 gün sonra kasıklarda ağrı olması bişey ifade eder mi :)
Kıııızzz deme öyle heycanlanıyorummmmmm:) :)
Allahim dahada güzel heycanlr nasip etsin insallah hepinize.hii bide ben reglime 1 hafta kala betahcg yaptirmistim 0,100 çıkmıştı,herkezde aymi olmuyor demekki bazilarinin 1 hafta onceden belli oluyor.beklemekde fayda var kizlar.
Kizlarrrr hamileyimmmm😀😀😀😀😀beta hcg 365,2 ciktti,soktayim inanamiyorum hala bu kadar cabuk beklemiyordum,salak gibiyimmm
Aynı durum bende de vardı canım ama geçti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?