Hayirli cumalar...Bugun topic pek bi sessiz kizlar nerelerdesiniz:) bugun benim bat normalde sabah olurdum ama geln giden yok dua edin bugun benim icin size guzel haberler vereyim ins
Hayirli cumalar...Bugun topic pek bi sessiz kizlar nerelerdesiniz:) bugun benim bat normalde sabah olurdum ama geln giden yok dua edin bugun benim icin size guzel haberler vereyim ins
inşallah canım benim.. senin silik de olsa pozitif testin var ne duruyosun kanda baktırsanaaaa
Senin de gecikmen var kiziiimmbende gecikme yok ama yaptirasim var kan testi size haber ederim ins dua edin
Yaaa kızlar şuan 6 yaşındaki kuzenimin yılsonu gösterisindeyim minik minikler çok duygulandım hepimizin böyle minikleri olsun inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar okuyorum da heoimiz bi panik bi panik :) haber bekleyenleri okumak icin bazen o kadar hizli okuyorum ki :) bi arkadasimla konuştum bebeginin biri 15 aylik biri karninda 4 ay bitti. Kesinlikle takilma diyo vücutta hicbur sorun yokken bile takilirsak konuya zorlasiyomus. Gel de takilma dedim ama haksiz da degil hani.. kahve konusunda hemfikiriz o da yapmis esi icin her ikiskiden önce, bi de romantik film oneriyo iliski oncesi ise yarar diyo deniycez bakalim :)
Senin de gecikmen var kiziiimmbende gecikme yok ama yaptirasim var kan testi size haber ederim ins dua edin
saol canım sanada hayırlı cumalar valla bazısında kasıklarda belırtı olabılıyomus bende bıse olmadı ama 6 gunu yerlesmeye baslıyomus bebek belkıde varhayırlı cumalar :)
Hamişler cevap verirse çok sevinirim. Yumurtladıktan 4-5 gün sonra kasıklarda ağrı olması bişey ifade eder mi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrrr hamileyimmmm😀😀😀😀😀beta hcg 365,2 ciktti,soktayim inanamiyorum hala bu kadar cabuk beklemiyordum,salak gibiyimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrr hamileyimmmm😀😀😀😀😀beta hcg 365,2 ciktti,soktayim inanamiyorum hala bu kadar cabuk beklemiyordum,salak gibiyimmm
Benimki de tam tersi kahve seviyo ama keciboynuzu kaynattim icmedi uyurken veriyim uyku sersemi su niyetine icain diyw yok onu da kabul etmedi😀😀😀benimki kahve sevmıyoama keçiboynuzunu seviyo ondan fayda bekliycem artık :)
saol canım sanada hayırlı cumalar valla bazısında kasıklarda belırtı olabılıyomus bende bıse olmadı ama 6 gunu yerlesmeye baslıyomus bebek belkıde varhadı hayırlısı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?