kasımda aşk başkadır....bol bol sıcak çıkolatalar... .ve koca göbüşlere ilk adım
hoş geldin kuzummm benimki geldi sende yüzümüz gülsün inşallah :)Kızlar merhaba nasılsınız ıslerı kolayladım geldım :)
inşallah canımmm :) ama yani okadar belirtim oldu ki kesin dememek elde değil yani kustum bide düşün hala midem bulanıo ama bu ay ağır geçircem demekki
oyyy ağustosta doğurmak çok fena yaaazaten beni sollandın gittin tur bindirdin resmen az bekle ağustos sıcağında birlikte doğurururz :)
ohhh bebekler gibi bebekli ler gibi :)bata kaldı 6
benim midem zaten hassastır ama adet zamanlarımda olmazdı böle heralde üşüttüm canım ya bide yarın başka topicte olcaz ya ben orayı izlemedim orayı nası bulcam ben sayfayı yeni yeni öğreniorum daevet ben sırf bu belirti yüzünden bu kadar umutlandım dikkat et ona derken mideyi üşütmüş fln olmayasın
asiii iyiyiz sen nasılsın börülce ne yapıyor :)) bebişin tüyü tırnağı oluşuyor baksana hay maşallahhh ona :))[/QUOTE
bende iyiyim cnm bebekte ıyı dıyor doktor şimdilik bir sıkıntı yok dıyor doktor cnm buyuyor masallah dun gıttık dr ıyı dedı kız dedi ama haftaya kesın olarak bellı olur dedi
aynen bende de öyle 31 günden fazla oluyo her zaman adet de uzun tutuyo bugün 9. gün ama son gün koca da büyük sabır varhadi bakalım inşallah ya döngüm o kadar uzun ki 34 35 günde bir adet olunca çalışmakta beklemekte zor neyse rabbim çok bekletmesin bizleri inşallah:)
Aynen canım valla mıs gıı uyuyorum o kadar uyumaya sabahkalkasımda gelmıyor esım hadı hadı dıyor öyle kalkıyorumhıc ıs yapasımda gelmıyor mecburıyetten bırazcık yapıyorum evet bata kaldı 6 canım ınsallah guzel haber vermek nasıp olur
hoş geldin kuzummm benimki geldi sende yüzümüz gülsün inşallah :)
aralığa kadar ne işin var ağustos bilemedin eylül :) ohhh sıcacık heryeroyyy ağustosta doğurmak çok fena yaaaAralıkta doğurmak istemiyorum hemde hiç lakin insanın sevmediği ot hesabı benimde öyle olur herhalde
aynen bende de öyle 31 günden fazla oluyo her zaman adet de uzun tutuyo bugün 9. gün ama son gün koca da büyük sabır var
valla her türlü olur ben sonucu bildiğim için ha pazar olmuş ha pazartesi...en iyisi güzel bi haftasonu geçirip testi pazartesi yapmak dediğin gibi...gerçi ben o vakte kadar adet olacağıma inanıyorum
aralığa kadar ne işin var ağustos bilemedin eylül :) ohhh sıcacık heryer
benim midem zaten hassastır ama adet zamanlarımda olmazdı böle heralde üşüttüm canım ya bide yarın başka topicte olcaz ya ben orayı izlemedim orayı nası bulcam ben sayfayı yeni yeni öğreniorum da
inşallah seni bekliyoruz :) bu ara hava soğuk aklımdaki tek hayal battaniyenin altında tv izlemek :)mayış mayış mayışmak
amin cnm şimdilik kızım diyorum inş hftaya degısmez evt suan saglıklı görünüyor dedi dr ama hep bi korku var içimdeasi_m ayyy prenses miymiş oooo onun tacını takarım saçını tararımmm yesinler çok şükür rabbimdaim etsin sağlığınızı :)))
ya kan yok ama lekelenme oluyo doktora da gittim her sey cok güzel dedi 10 güne kadar normal miş9 günde çok değil mi
eee ne zamana karar verdin testi yapmak içinBende işte aynı şeyleri hissediyorum senle ve bebeğe dair bir şey hissetmiyorum hiç bir belirtimde yok ne göğüs uçlarım acıyor ne birşey gerçi onu belirti saymıyorum çünkü sizlerden farklı olabilir bende his kaybı var göğüslerim silikon olduğu için ama onun dışında başka belirtimde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?