sen mart ayını kafaya takmışsınay ne bileyim istemediğin şey gelir ya hep başına ondan dedim....
Di mii...inanın bizim peynir başka yani... Çok yerde yedim ama bizim peynir gibisi yok :):) Oyyy oğlan mi dedinnn...hadi hayırlısı bakaliimmmohhh afiyet olsun yarasın edirnenin peyniri yakında bir köyün ineğinin sütünden de içti mi bizim oğlan ! ( tamamen istemdışı çıkıverdi ) :) ın dişlerii annesinin koluna ne saatler yapar
ne martı severim ne aralığı....bu aylarda olacak ne olacaksasen mart ayını kafaya takmışsınkedi misin kız sen
Yahu bir ay 9. Gün yum pozitif görünüyor baska ay 19. Gün ne garip yumoşlarınız var sizin kızlar :) benim düşünceme göre 14. Gün gördüğüm pozitif test tamam diyor taa 19. Gün atesım yükseliyordu hemde test günlerce negatif cıkarken.ben bu ovu testlerinin pek işe yaramadıgını dusunuyorum artıkya sende de bende de bi tuhaflık var ama hayırlısı canım
ben de bişekilde bulucam artıkben derdimde bilsem mogami yazmıştı ekim kasım 2015 diye gidiyor :):) ben kızların konuştuğu etkinliklerden bulurum dedim :)
aynen öle yap canım senden güzel haberler beklioruz artıkHosbuldum canım hayırlısı olsun canım benım en guzel zamanda gelecek bebıslerımız ınsallah canım ınsallah gunum bırkac gun gecerse oyle test yapacagım söyle salı gununu falan bekleyecegım
hayırlısıyla sağlıklı bolluk bereket içinde bi evlat olsun da hangi ay olursa olsunne martı severim ne aralığı....bu aylarda olacak ne olacaksa
kesinlikle öyle...soner de çok güvenme demişti...Yahu bir ay 9. Gün yum pozitif görünüyor baska ay 19. Gün ne garip yumoşlarınız var sizin kızlar :) benim düşünceme göre 14. Gün gördüğüm pozitif test tamam diyor taa 19. Gün atesım yükseliyordu hemde test günlerce negatif cıkarken.ben bu ovu testlerinin pek işe yaramadıgını dusunuyorum artık
İnşallah canım güzel haber vermek nasıp olur sımdı 3 aylık adet tarıhımı gırdım batı 5 kasım gosterıyor eger adet olmazsam salı gunu falan yapayım dıyorum ustunden zaman gecsın dıye bılıyorsun hep duzenlıdır ama korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıkmıstı o yuzden 4 gunu bır atlatayım dıyorum:) valla canım ben tv ızlıyemıyorum hemen uyuyorum ama sen tadını cıkar esımde dıyor artık telefonda gorusur olduk
geçmiş olsun canım.. hadi hayırlısı.. inşaallah sorun teşkil etmeyecek kadar minnaktırlar :)Meraba kızlar ben şu an hastanedeyim kistler ne durumdaymış diye geldim. Şu iç sıkış öyle bakacağım dedi ne olur dua edin bana tedirginim. ....
amin cnm şimdilik kızım diyorum inş hftaya degısmez evt suan saglıklı görünüyor dedi dr ama hep bi korku var içimde
ya kan yok ama lekelenme oluyo doktora da gittim her sey cok güzel dedi 10 güne kadar normal miş
Di mii...inanın bizim peynir başka yani... Çok yerde yedim ama bizim peynir gibisi yok :):) Oyyy oğlan mi dedinnn...hadi hayırlısı bakaliimmm
Canim Sağol cevap yazdığın için bende 3 gündür leke şeklinde oluyorum. Sökülsün gelsin istiyorum ama yok gelmiyor.geçmiş olsun canım.. hadi hayırlısı.. inşaallah sorun teşkil etmeyecek kadar minnaktırlar :)
Ben de bu akşam randevu aldım.. Hala hastalanamıyorum, damla damla geliyor.. Gidem bir ilaç yazsın da adet olayım.. Bir sonraki ay da da yumurta takibi falan yapalım dicem.. bakalım acaba yumurtluo muyum? belki de yumurtlayamıom.. O da olabiler
Meraba kızlar ben şu an hastanedeyim kistler ne durumdaymış diye geldim. Şu iç sıkış öyle bakacağım dedi ne olur dua edin bana tedirginim. ....
hahahah .. kayıglı.. hiç güleceğim yoktuo zaman vay seninkinin başına ayın yarısını ayrı geçiriyor nerdeyse)
aynen öle yap canım senden güzel haberler beklioruz artık
Slm kızlar Sabahtir hastanedeyim beta sonuc daha yeni çıktı beklediğimden yüksek 11008.88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?