amin cnm şimdilik kızım diyorum inş hftaya degısmez evt suan saglıklı görünüyor dedi dr ama hep bi korku var içimde
eee ne zamana karar verdin testi yapmak için
seninki yine 3 gündür geliyor, benimkiler canı isterse geliyor 3 gün sonra 1 damla daha.. 1hafta sonra az dahaCanim Sağol cevap yazdığın için bende 3 gündür leke şeklinde oluyorum. Sökülsün gelsin istiyorum ama yok gelmiyor.
ona erkek milleti demişler acısını çıkartıyo o konuda sıkıntısı yoko zaman vay seninkinin başına ayın yarısını ayrı geçiriyor nerdeyse)
hahahah .. kayıglı.. hiç güleceğim yoktu
Insallah kaygılı tedirginim ama. Hayırlısı artikhadi bakalım nenu güze haberler getireceksin inşallah :)
yatamıyorum ki hiç iş güç bi şeyler oluyor tamam salı günü yapmak bencede mantıklı senin için :) ben yapmayacağım 10 günde geçse yapmam artık bu ay :)
ona erkek milleti demişler acısını çıkartıyo o konuda sıkıntısı yokama yine de sağolsun sorun etmiyo
ah cnm bı hamıle kalırsın da hayırlısıyla benı daha cok ıyı anlarsın ilk gebeliklerimiz sorunlu oldugu için hep korkucaz cnm bundan emın ol hayatım rahat olamıcaz kucagımıza alana kdarasim çok şükür allaha iyi her şey işteçocuğun kaşı tüyü çıktı sen hala korkuyo musun nerdeyse 3 ayı atalatacaksın yapma bunu kendine de kızına da:)
Oyy eyyerim o parmaklarini kuzum benimmmevet severim afiyet olsun bol bol yarasın evet oğlan dedim ben demedim parmaklarım yazdı
Insallah kaygılı tedirginim ama. Hayırlısı artik
Valla canım ben bu hafta bıraktım ısı gucu yapamıyorum aklım yatakta dırek yatıyorum cok yorulmusum demekkıöyle dusundum canım hem pozıtıfte kırmızı kırmızı gorunur sıze resmını öyle atarım gunun bır kac gun gecmesını beklemek en ıyısı ınsallah gecerde
ben pazar yapıcam tabi o vakte kadar gelmezseVeremedim test fobim var biliyorsun ki.
Kız bende 8 gün oluyorum...ne olmuuusss :):)benimdeama öyle değil mi ben olsam bu Siyetem yi değiştiririm eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla ayda 4 5 gün olan birini bulurum töbe töbe :)
inşallah bakalım hevesler hevesler ayın en heyecanlı kısmı
neyini sorun edecek kuzu kuzu bekleyecek hem böyle daha değerli olur emin ol :):):)
ah cnm bı hamıle kalırsın da hayırlısıyla benı daha cok ıyı anlarsın ilk gebeliklerimiz sorunlu oldugu için hep korkucaz cnm bundan emın ol hayatım rahat olamıcaz kucagımıza alana kdar
Oyy canim...inşaAllah güzel sonuçlar alırsın... :) sokul bir an önce inşaAllah..Canim Sağol cevap yazdığın için bende 3 gündür leke şeklinde oluyorum. Sökülsün gelsin istiyorum ama yok gelmiyor.
Oyy eyyerim o parmaklarini kuzum benimmmcçok merak ediyorum...hadi hayirlisiiiii:)
evet gün saydığı oluyo bazen....bu arada ağbimin düğünü var 30 kasımda altın fiyatları düşmüş haberiniz olsun 4 yılın en düşük seviyesine inmiş dediler hasta hasta gidim bileziği alım dedim gr 83 dediler ama 85 den yapıldı hesabı acaba işçilik olayı mı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?