2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim Sağol cevap yazdığın için bende 3 gündür leke şeklinde oluyorum. Sökülsün gelsin istiyorum ama yok gelmiyor.
seninki yine 3 gündür geliyor, benimkiler canı isterse geliyor 3 gün sonra 1 damla daha.. 1hafta sonra az daha
benim hormonlarım da benim gibi kafayı sıyırmış inşallah güzel sözler duyarsın canım.. Rabbim yardımcın olsun..

yatamıyorum ki hiç iş güç bi şeyler oluyor tamam salı günü yapmak bencede mantıklı senin için :) ben yapmayacağım 10 günde geçse yapmam artık bu ay :)

Valla canım ben bu hafta bıraktım ısı gucu yapamıyorum aklım yatakta dırek yatıyorum cok yorulmusum demekkı öyle dusundum canım hem pozıtıfte kırmızı kırmızı gorunur sıze resmını öyle atarım gunun bır kac gun gecmesını beklemek en ıyısı ınsallah gecerde

asim çok şükür allaha iyi her şey işteçocuğun kaşı tüyü çıktı sen hala korkuyo musun nerdeyse 3 ayı atalatacaksın yapma bunu kendine de kızına da:)
ah cnm bı hamıle kalırsın da hayırlısıyla benı daha cok ıyı anlarsın ilk gebeliklerimiz sorunlu oldugu için hep korkucaz cnm bundan emın ol hayatım rahat olamıcaz kucagımıza alana kdar

Insallah kaygılı tedirginim ama. Hayırlısı artik

allahım dermansız dert vermesin gerisini koyver gitsin nenum söylemesi kolay diyeceksin değil biliyorum ama yeterki çözümlü şeyler olsun sonuçlarını yaz bizi merakta bırakma :)

inşallah bakalım hevesler hevesler ayın en heyecanlı kısmı

inşallah bakalım hevesler hevesler ayın en heyecanlı kısmı

Kesınlıkle canım en heyecanlı kısım bazen bosuna heveslenme dıyorum bazende hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı cok degısıgım bu sıralar celıskıler celıskıler dusun yakamdan artık

neyini sorun edecek kuzu kuzu bekleyecek hem böyle daha değerli olur emin ol :):):)
evet gün saydığı oluyo bazen....bu arada ağbimin düğünü var 30 kasımda altın fiyatları düşmüş haberiniz olsun 4 yılın en düşük seviyesine inmiş dediler hasta hasta gidim bileziği alım dedim gr 83 dediler ama 85 den yapıldı hesabı acaba işçilik olayı mı oluyo

ah cnm bı hamıle kalırsın da hayırlısıyla benı daha cok ıyı anlarsın ilk gebeliklerimiz sorunlu oldugu için hep korkucaz cnm bundan emın ol hayatım rahat olamıcaz kucagımıza alana kdar

biliyorum ilklerimiz problemli evet ama yapabilecek bir şeyimiz yok dua dan başka dikkat etmekten başka ne yapalım asim allah korusun olursa o zaman üzülür düşünürüz olmazsa zaten temennimiz bu inan bende olursa kaygı yaparım illaki ama çok şükür artık seninki kadar olursa da rahatlar bırakırım gönlünü ferah tut rabbime emanet minik tüylü bamya :))

ben anlamam da olabilir kuyumcudan kuyumcuya değişiyor tanıdık yerden alsaydın sorsaydın sonuçta bilezikte çok oynar fiyat 83 le 85 arası . düğünden 1 sene sonra altın fiyatları dibe vurdu şansımıza bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…