evet gün saydığı oluyo bazen....bu arada ağbimin düğünü var 30 kasımda altın fiyatları düşmüş haberiniz olsun 4 yılın en düşük seviyesine inmiş dediler hasta hasta gidim bileziği alım dedim gr 83 dediler ama 85 den yapıldı hesabı acaba işçilik olayı mı oluyo
Hehehe...kız için de yerdimanammmm erkek için parmaklarımı yediiikorkarım doktoru o halde cıbıl cıbıl ultrasondan kalkıp öpersinnn
hiç sorma bizim burda hasır takım bayağı yaygındır 19 bin tutuyodu ben evlendiğimde şimdi 13 le 15 bin arası değişiyor şans işte ....hep zarar hap zarar :)ben anlamam da olabilir kuyumcudan kuyumcuya değişiyor tanıdık yerden alsaydın sorsaydın sonuçta bilezikte çok oynar fiyat 83 le 85 arası . düğünden 1 sene sonra altın fiyatları dibe vurdu şansımıza bak
Kız bende 8 gün oluyorum...ne olmuuusss :):)
Canım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacakGunaydin kizlar test yaptim negatif ben kv ye gidiyorum gorusuruz
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim benGünaydın Bebekler, Fıstıklar ben evde yatıştayım işe gitmedim çok şişti ayağım ortopediye sıra aldım da röntgene sokarsa napacam benyumoş günlerindeyim ama Mogami
beklemedeyim canım hala gelmedi
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdivee kirmizilar geldi yeni bat 26 siMogami 9 denemeye donuyoruz
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayımnasılsın güzel hanımlar...
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutmaMeraba kızlar ben şu an hastanedeyim kistler ne durumdaymış diye geldim. Şu iç sıkış öyle bakacağım dedi ne olur dua edin bana tedirginim. ....
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallahSlm kızlar Sabahtir hastanedeyim beta sonuc daha yeni çıktı beklediğimden yüksek 11008.88
evt dua etmek ten baska çaremız yok ama her dr gıttıgımde kötü oluyorum çok etkilendim ben bu arada tüylü bamya süpermiş ya aabiliyorum ilklerimiz problemli evet ama yapabilecek bir şeyimiz yok dua dan başka dikkat etmekten başka ne yapalım asim allah korusun olursa o zaman üzülür düşünürüz olmazsa zaten temennimiz bu inan bende olursa kaygı yaparım illaki ama çok şükür artık seninki kadar olursa da rahatlar bırakırım gönlünü ferah tut rabbime emanet minik tüylü bamya :))
Hehehe...kız için de yerdimçok açım opemem yaw utanir kocisi öperim onun yerine
bende iyiyim tatlım ya işteyim oturuyorum öyle birazdan çıkıcam bakalımCanım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
sağol canım ben onu gectim hihihibide hayırlısı olsun abine mutluluklar :):)
hiç sorma bizim burda hasır takım bayağı yaygındır 19 bin tutuyodu ben evlendiğimde şimdi 13 le 15 bin arası değişiyor şans işte ....hep zarar hap zarar :)
Benim adetimin 3.günü yaptırdığım hormon degerlerime benziyor canim.. doktora goster ama normal değerlerde merak etme sen...:) hatta prolaktinim 21 ydi benim... O ay hamile kaldım...Slm kızlar fikri olan banada yorum yapsın lütfen kan sonuçlarımı yazayım FSH. 7.17. LH. 3.09. TSH. 0.71. PROLAKTİN. 12.8. SERBEST T3. 3.66. SERBEST T4. 1.3 . Aynı gün regli oldum zaten sizce bir anormallik varmı
çok saol canımmmCanım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
evt dua etmek ten baska çaremız yok ama her dr gıttıgımde kötü oluyorum çok etkilendim ben bu arada tüylü bamya süpermiş ya aa
henüz bozmayı düşüünmüyorum ama dünya hali ne olacağı belli olmaz inşallah bozdurmak zorunda kalmam ...sen sakın piyango bileti falan alma :)geçen gün dolar aldım 80 dolargören güler oda düştü bende şans olsaaa hasır takımın varsa düşse de bi şey olmaz onlar çok güzel bozma zaten takarsın :)
sağol canım ben onu gectim hihihiacelem varmış gibi hehehe tam 30 gün var bizim çalışmalar da aksama olacak yine anlıycan trabzona gitmem lazım düğün hazırlığı falan filan
Sonuna doğru sormaya başlıyordu...bitmedi mi hala8 miii oyy maşallah ta eşin yakınamaz artık loğusa fln olunca bi de son 1.5 ayda ara verincee oooo duvarlar eşleri beklerr birde şey sorucam hamile olduğunu öğrendikten sonra ilişkiye devam mı şu anda fln ?
henüz bozmayı düşüünmüyorum ama dünya hali ne olacağı belli olmaz inşallah bozdurmak zorunda kalmam ...sen sakın piyango bileti falan alma :)
Doktor normal dedi sonuçlarıma ama yinede size sorayım dedim deneyimlisBenim adetimin 3.günü yaptırdığım hormon degerlerime benziyor canim.. doktora goster ama normal değerlerde merak etme sen...:) hatta prolaktinim 21 ydi benim... O ay hamile kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?