Sonuna doğru sormaya başlıyordu...bitmedi mi hala
Ben dalga geciyorum zaten lohusa olunca 80 günü bulurum diye
2 kerecik oldu henüz canim... O da odaklanamadim daha duzgunce...2.ayı da atlattık şükür 3. Ayda daha rahat olurum nasipse..:)
eve git dinlen kuzumbende iyiyim tatlım ya işteyim oturuyorum öyle birazdan çıkıcam bakalım
ben pazar yapıcam tabi o vakte kadar gelmezse
burda hazırlıklarını tamamla sonra sümelaya mı uzun göle mi nereye gidiyorsan git tereyağını da ye iyi beslen bak canım neler çekişti:))[/QUOT
sümela da bişi yok ya ama uzungöl gerçekten çok güzel arabadan iner inmez hissediyorsun o doğası havası falan çok güzel fırsatın olursa mutlaka git derim inan pişman olmazsın ...ama şöle bi ayrıntı var ağustos sıcağında bile gitsen biraz ıslanabilirsin ona göre tedarikli git gece göl kenarında gezmek için kalın hırkan da yanında bulunsun .....ciddi anlamda düşünürsende rezervasonunu erken yaptırki sonra araplardan yer kalmıyor
Kuzum pazar günü hayırlı olsun senin için... Dualarimdasin inan kiii :)Canım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben
beklemedeyim canım hala gelmedi
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
Bekliyorum tatlım daha...hala soklardayimabbbooo keseyi kalp görmediniz mi maşallahhh canım :))
hahah..benimdeama öyle değil mi ben olsam bu Siyetem yi değiştiririm eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla ayda 4 5 gün olan birini bulurum töbe töbe :)
Evet caniimm..aman o içeride büyüyor dursunne utancam aşk yaşıyoruz bizevet iyi yapmışsınız 3ten sonraa artık devam :)biraz utanırım ben bebekle ama işte değişik varlıklarız biz insanlar ya :)
Bekliyorum tatlım daha...hala soklardayim
ah bi gidebilsem hava cok soguk eşim arabayıda bırakmadı mecbur minibüsle gidicem bakalım daha soylemedım arıcam bıraz ben eve gıdıyorum dıye eve kendımı atıp yatasım vareve git dinlen kuzum
Süper bir değer...keseyi göremezsen karindan kafana takma... 15 binde filan görünüyor genelde.değerin çok güzel maaşAllah..:)Bekliyorum tatlım daha...hala soklardayim
Amin ins canımCanım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben
beklemedeyim canım hala gelmedi
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
valla sonu güzel olacaksa olmayayım tabi...sende güzel haberler verirsin dilerim fıstıkİnşallah olmazsın Mogamim.
Allah razı olsun bitanemKuzum pazar günü hayırlı olsun senin için... Dualarimdasin inan kiii :)
valla sonu güzel olacaksa olmayayım tabi...sende güzel haberler verirsin dilerim fıstık
benim gibisini nerde bulcak bir yapıp pir yapanlardanım .....töbe töbe allahım sen affet :) jennifer lopez bulur ama jennifer lopet i bulamazbenimdeama öyle değil mi ben olsam bu Siyetem yi değiştiririm eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla ayda 4 5 gün olan birini bulurum töbe töbe :)
hmm o vakit bolca dinlen havalar artık böyle dikkat et kendineah bi gidebilsem hava cok soguk eşim arabayıda bırakmadı mecbur minibüsle gidicem bakalım daha soylemedım arıcam bıraz ben eve gıdıyorum dıye eve kendımı atıp yatasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?