valla 7. ayında olan biri olarak sana nacizane tavsiyem bat geçmeden test yapma ben bu ay elimde bi tane gebelik testi kaldı diye adete 2 gün kala yaptım ama bundan sonra asla bat geçmeden test yapmam...şuan da da zaten 2 gün geciktim ama 2 gün daha bekleyeceğim....sende yapma canım 2 gün daha bekle...yine de sen bilirsinhoşbulduk:) test konusunu bilmiyrum sence nası yapsam erken gebelik testi mi alsam diyorum
Slm kızlar Sabahtir hastanedeyim beta sonuc daha yeni çıktı beklediğimden yüksek 11008.88
ooohhhhh maaşallah bence gayet iyi...10 gün olmuş canım normalKızlar merhaba bugün tekrar kan verdim 21 ekimde değer 115.66 ydı bugünkü değer 10513 olmuş değer normalmi sizce sanki biraz fazla gibi
Kızlar merhaba bugün tekrar kan verdim 21 ekimde değer 115.66 ydı bugünkü değer 10513 olmuş değer normalmi sizce sanki biraz fazla gibi
valla 7. ayında olan biri olarak sana nacizane tavsiyem bat geçmeden test yapma ben bu ay elimde bi tane gebelik testi kaldı diye adete 2 gün kala yaptım ama bundan sonra asla bat geçmeden test yapmam...şuan da da zaten 2 gün geciktim ama 2 gün daha bekleyeceğim....sende yapma canım 2 gün daha bekle...yine de sen bilirsin
annene söyle kv bi daha ona gitmek istediğinde sadece çay yapsın...yeter de artar bilekv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış
Değerin gayet güzel artmış canim...nesi fazla maasaAllaah...:) keyfini sür:)Kızlar merhaba bugün tekrar kan verdim 21 ekimde değer 115.66 ydı bugünkü değer 10513 olmuş değer normalmi sizce sanki biraz fazla gibi
kv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış
canm sen 40.gun adet oldugun ay hamile kaldum demistin yanilmiyosam bu umutlandiriyo beni benm prolaktin da 20 cikti benzerlikler var hadi hayırlısıBenim adetimin 3.günü yaptırdığım hormon degerlerime benziyor canim.. doktora goster ama normal değerlerde merak etme sen...:) hatta prolaktinim 21 ydi benim... O ay hamile kaldım...
Oyy canim...eşinle.gidin bari yazık kadına onca uğraşmış... Çok ayıp etmiş kayinvaliden...hadi sebep olsa tamam da sebep yok..kv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış
aahhh ahhh o ilk zamanlardaki heyecan söndü beeeBende katılıyorum evde 2 tane daha gebelik testim var ama eğer bu ay olurda hamiş çıkarsam ki hiç ihtimal vermiyorum gecikmeye rağmen. İnanmıcam testlere. Adet gününe 1 gün kala yaptım hiç bişiy çıkmadı.
ooohhhhh maaşallah bence gayet iyi...10 gün olmuş canım normal
Hey masaAllahbir kac gun sonra bebisi hatta pit pitlarini bile duyabilirsin masaAllah diyelim
bence normal canım gözünaydı büyüyor minnağın mutlu ol :):):)
valla 7. ayında olan biri olarak sana nacizane tavsiyem bat geçmeden test yapma ben bu ay elimde bi tane gebelik testi kaldı diye adete 2 gün kala yaptım ama bundan sonra asla bat geçmeden test yapmam...şuan da da zaten 2 gün geciktim ama 2 gün daha bekleyeceğim....sende yapma canım 2 gün daha bekle...yine de sen bilirsin
Evet canimm... 41. Gün adet olunca doktora gitmiştim kist filan mi oluştu diye..yok her şey süper dedi... Bende madem süper dedim moralimi yüksek tuttum takmadim kafaya..o ay hamis kaldım :) hadi insaAllaah sende hamis kalirsiiin :)Canim
canm sen 40.gun adet oldugun ay hamile kaldum demistin yanilmiyosam bu umutlandiriyo beni benm prolaktin da 20 cikti benzerlikler var hadi hayırlısı☺
hmmm sen bizdende tecrübelisin peki tedavi oldun mu ya da olacak mısınben 1.5 yıldır istiyorumkacıncı deneme saymadım bile :)) tamamdır test yapmıcam beklicem
kv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?