2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hoşbulduk:) test konusunu bilmiyrum sence nası yapsam erken gebelik testi mi alsam diyorum
valla 7. ayında olan biri olarak sana nacizane tavsiyem bat geçmeden test yapma ben bu ay elimde bi tane gebelik testi kaldı diye adete 2 gün kala yaptım ama bundan sonra asla bat geçmeden test yapmam...şuan da da zaten 2 gün geciktim ama 2 gün daha bekleyeceğim....sende yapma canım 2 gün daha bekle...yine de sen bilirsin

kv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış

Bende katılıyorum evde 2 tane daha gebelik testim var ama eğer bu ay olurda hamiş çıkarsam ki hiç ihtimal vermiyorum gecikmeye rağmen. İnanmıcam testlere. Adet gününe 1 gün kala yaptım hiç bişiy çıkmadı.

annene söyle kv bi daha ona gitmek istediğinde sadece çay yapsın...yeter de artar bile

Annem bir sürü hazırlık yapmıştı ama keşke daha önceden haber verseydiniz deseydin.

Canim
Benim adetimin 3.günü yaptırdığım hormon degerlerime benziyor canim.. doktora goster ama normal değerlerde merak etme sen...:) hatta prolaktinim 21 ydi benim... O ay hamile kaldım...
canm sen 40.gun adet oldugun ay hamile kaldum demistin yanilmiyosam bu umutlandiriyo beni benm prolaktin da 20 cikti benzerlikler var hadi hayırlısı

Oyy canim...eşinle.gidin bari yazık kadına onca uğraşmış... Çok ayıp etmiş kayinvaliden...hadi sebep olsa tamam da sebep yok..

aahhh ahhh o ilk zamanlardaki heyecan söndü beee

bence normal canım gözünaydı büyüyor minnağın mutlu ol :):):)

Valla sabahtan beri yedim kocamı rengi attı adamın :) Şİmdi rahatladım biraz bşrde keseyi görsek kalp atışını duysak tam rahatlıycam :) Senin nasıl gidiyor çalışmalar bitti sanırım bekleme dönemi :)

ben 1.5 yıldır istiyorum kacıncı deneme saymadım bile :)) tamamdır test yapmıcam beklicem

Canim

canm sen 40.gun adet oldugun ay hamile kaldum demistin yanilmiyosam bu umutlandiriyo beni benm prolaktin da 20 cikti benzerlikler var hadi hayırlısı
Evet canimm... 41. Gün adet olunca doktora gitmiştim kist filan mi oluştu diye..yok her şey süper dedi... Bende madem süper dedim moralimi yüksek tuttum takmadim kafaya..o ay hamis kaldım :) hadi insaAllaah sende hamis kalirsiiin :)

ayy ne sacma yani kv hasta fln olsa veya bi mazereti olsa neyse ama bu ne ayıp neyse bosver bir dahakine gitmek isterse annem müsait değil de yada bi çay yapsın annen yeter arta bile..

git annene hepsini otur yee şöyle zaman geçsin ara kv ni annemle sana geliyoz de sonra sizde gitmeyin Allahım ya böyle insanlara sinir oluyorum kusura bakma da resmen gıcıklığına bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…