- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Canım bizde bebiş olsun diye değil de öyle istediğimiz için birlikte olmuştuk bu ay zaten olabileceği tek gün 15'i gecesi. Diğer günler korunmuştuk. Yoksa planladığımız ay ağustostu açıkçası. Tek bir günde olmucak bir pozisyonla kaldıysam kaldım kalmadıysam bir daha ağustosa deneyeceğim ben.
yarınmış batın haberini bekliyoruz canım
oldunmu, hayırlısı olsun,
beklemedeyim ben,
ama olurum ya ne bileyim,
umutsuzum :)
Belli olmazzzz
Canım bizde bebiş olsun diye değil de öyle istediğimiz için birlikte olmuştuk bu ay zaten olabileceği tek gün 15'i gecesi. Diğer günler korunmuştuk. Yoksa planladığımız ay ağustostu açıkçası. Tek bir günde olmucak bir pozisyonla kaldıysam kaldım kalmadıysam bir daha ağustosa deneyeceğim ben.
Oldum canım umudunu yitirme çıkmadık candan umut kesilmez bende başım ağrıdı birden o an dedim ben olacağım ve çok geçmedi oldum inşallah olmazsın canım hayırlı bekleyiş olur inşallah
işin kötü yanı, ben regl olurken öyle belirgin bi değişikliğim yok..
yani ''şuramda şöyle oldu kesin regl olucam'' diyemiyorum..
Regl olduğunu unutup beyaz pantolon giyip çıkan insanım ben
belirti sıfır bende,
o yüzden her ay hüsran
Hım anladım canım ben hissederim canım başım ağrır midem bulanır herşeye karşı bir isteksizlik olur :) ama işte bunların hepsi adet oldgum gün oluyor bende olana kadar beklemiş oluyorum :)
Ay hüm bilmiyorum kuzum ya dün eşime gittim dedim ki aşkım bugünü bir yere yaz, bence ben hamileyim dedim içimden acayip derecede öyle geçiyor. Yanılırsamda beni yanıltan bu göğüsler olacak. Yok yanılmazsamda hamile olduğunu ertesi gün akşam anlayan ilk kişi olarak tarihe geçicem.Bir daha da eşim bana inanmıcak.
Rabbim beklemelerimize bir son verir de göbişlerimizi bebiş doldurur inşallah
o ne diyor
lovely benim bi çocugum var bu ikinci olacakti.bu arada dis gebeligi beta hcg degerlerinin iki katindan az artmasiyla anliyorlar sonra vajinall ultrasonla çikiyor cuma gunu kesinlesecek bakalim yine de bir umut var iiçimde biri sormustu da ismini hatirlayamadim.
Canım hiç yapmadım ben bugüne kadar olurda bu ay beklenen adet tarihim 5 gün kadar gecikir ise yapacağım ilk defa o zaman yazarım artık.
Canim sen izmirden misin ? Ben de izmirdeyim de merak ettim
hihoyt :) anlarim hemen, memnun oldum arkadasim ben de 14 yillik izmirliyim :)Evet canım doğma büyüme İzmir'liyim.
hihoyt :) anlarim hemen, memnun oldum arkadasim ben de 14 yillik izmirliyim :)
Bornovadayim canim. Ege unv sini kazanip gelmistim yiilar evvel. Esimle tanisip evlendim yqni anlican burada kaldim :)Bende memnun oldum canım neresindesin peki? Ben Göztepe'den Şirinyer'e gelin geldim, 4 senedirde Alsancakta çalışıyorum. Turizmciyim.
Canim belki de degerlerin düşer de kimyasal şeklinde duserlovely benim bi çocugum var bu ikinci olacakti.bu arada dis gebeligi beta hcg degerlerinin iki katindan az artmasiyla anliyorlar sonra vajinall ultrasonla çikiyor cuma gunu kesinlesecek bakalim yine de bir umut var iiçimde biri sormustu da ismini hatirlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?