2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Belli olmazzzz

oldunmu, hayırlısı olsun,
beklemedeyim ben,
ama olurum ya ne bileyim,
umutsuzum :)

Oldum canım umudunu yitirme çıkmadık candan umut kesilmez bende başım ağrıdı birden o an dedim ben olacağım ve çok geçmedi oldum inşallah olmazsın canım hayırlı bekleyiş olur inşallah

Ay hüm bilmiyorum kuzum ya dün eşime gittim dedim ki aşkım bugünü bir yere yaz, bence ben hamileyim dedim içimden acayip derecede öyle geçiyor. Yanılırsamda beni yanıltan bu göğüsler olacak. Yok yanılmazsamda hamile olduğunu ertesi gün akşam anlayan ilk kişi olarak tarihe geçicem. Bir daha da eşim bana inanmıcak.

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman ben çok kararsızım artık denermiyiz bir daha yoksa bir kaç ay daha ötelermiyiz hiç bilmiyorum

Oldum canım umudunu yitirme çıkmadık candan umut kesilmez bende başım ağrıdı birden o an dedim ben olacağım ve çok geçmedi oldum inşallah olmazsın canım hayırlı bekleyiş olur inşallah

işin kötü yanı, ben regl olurken öyle belirgin bi değişikliğim yok..
yani ''şuramda şöyle oldu kesin regl olucam'' diyemiyorum..
Regl olduğunu unutup beyaz pantolon giyip çıkan insanım ben
belirti sıfır bende,
o yüzden her ay hüsran

Hım anladım canım ben hissederim canım başım ağrır midem bulanır herşeye karşı bir isteksizlik olur :) ama işte bunların hepsi adet oldgum gün oluyor bende olana kadar beklemiş oluyorum :)

Hım anladım canım ben hissederim canım başım ağrır midem bulanır herşeye karşı bir isteksizlik olur :) ama işte bunların hepsi adet oldgum gün oluyor bende olana kadar beklemiş oluyorum :)

Rabbim beklemelerimize bir son verir de göbişlerimizi bebiş doldurur inşallah

o ne diyor

lovely benim bi çocugum var bu ikinci olacakti.bu arada dis gebeligi beta hcg degerlerinin iki katindan az artmasiyla anliyorlar sonra vajinall ultrasonla çikiyor cuma gunu kesinlesecek bakalim yine de bir umut var iiçimde biri sormustu da ismini hatirlayamadim.

Canım bilmiyordum ama inşallah hakkında hayırlısı olur.

Son düzenleme:
hihoyt :) anlarim hemen, memnun oldum arkadasim ben de 14 yillik izmirliyim :)

Bende memnun oldum canım neresindesin peki? Ben Göztepe'den Şirinyer'e gelin geldim, 4 senedirde Alsancakta çalışıyorum. Turizmciyim.

Son düzenleme:
Bende memnun oldum canım neresindesin peki? Ben Göztepe'den Şirinyer'e gelin geldim, 4 senedirde Alsancakta çalışıyorum. Turizmciyim.
Bornovadayim canim. Ege unv sini kazanip gelmistim yiilar evvel. Esimle tanisip evlendim yqni anlican burada kaldim :)

Canim belki de degerlerin düşer de kimyasal şeklinde duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…