Sağol canım ilk denememizdi zaten ve yumurtlamadan sonra olmutu zaten ama yınede umıtlenmıstım kısmet temmuza :) inşallah senin iide büyüyen minicik eller minicik bir kalp vardır canım :)
Hayırlısı canım inşallah da olmasa da üzülmem stresten gecikebilir bu ay da diye düşünüyorum sınav varya benim bi de bizim 8. Ay bu korunmayı bırakınca hemen kalan çok nadir benim eltimle teyzem istisna olursa tabi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kozlar biraz önce tuvaletteydim ve bu ay dikkat ettiğim için bildiğiniz şeffaf sivil geldi elime ve sünüyoduda bugünde ilişkiye girmiştim zati sizce yumurtlamısmıyimdir midenizi bulandırdiysamda üzgünüm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım hayırlısı olsun sanırım biz çalışmalara tam anlamıyla undan sonr başlayacağız eim akışına bırak dedi
Yani kafaya takınca olmuyor yaa stres giriyor işin içine ve streste gebeliği engelliyor rahat olmak lazım bebek düşünerek ilişkiye girmek de ters tepiyormuş ebe arkadaşlarım öle diyor hep
hım doğrdur canım bende öyle yapacağım hani kornayı bırakacagız yada arada bir korunayacagız kısmet ne zamana olura artık kayınalıdem diyor tembel çıktınız siz ben seni 11 ayımızda kucagıma almıştım diyor eşime
Öylesine diyordur herhalde takma kafana bende bişey derler diye korkuyorum ama benim sınav işi falan olduğu için bişey diyen yok daha bakalım
yok canım öylesine değil torun istediği için diyor siz ne kdarlık evlisiniz canım
10 ay oldu canım bizim düğün olalı siz be kadarlık evlisiniz
Bizim henüz 2.5 ay oldu canım
Korundunuz mu başta hiç?
evet canım sadece bir kere korunmadık oda bu ay
Ben de hap kullandım iki ay sonra bıraktım hemen olacak sanıyordum bu 8. Ay daha olmadı yani şuan yoksa tabi
Anladım canım haplar bana sağlıklı gelmiyor canım biz hapla korunmadık canım olur inşallah Allah'ın izniyle
Ben kendi atamam da olursa diye hap kullandım ama olmayınca bari hamile olarak geçsin bu yıl dedik ama o da olmadı hayırlısı yaa allah büyüktür en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim her isteyene inşallah
Amin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah
gunaydin sabah agriyla uyandim bugun doktora gidiyorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?