Dün söyledim beni çıkaramazsınız diye ama çıkardılar daha önce 2,5 sene avukatın yanında çalıştım ben bütün haklarımı alacağım onların yanına bırakmam beni bu halde kimse işe almaz zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar en son adet tarihime gore 8 hafta 6 günlük gebelik vardi ama yumurtalamam gec oldugu icin 2 hafta once 4 haftalikti dogum hastanesine gidiyodum bugun kalp atisi icin cagirdi ozele gitmek istedim ki kalp atisini esimle dinliyelim diye gitiigim doktorda iyi bir doktor..ultrason ile bakti karnimdn gelisim gostermemis dedi alttan bakalim dedi alttan baktgindada sadece kesenin icinde yüzük seklinde kese var..bebekten hic bahsetmedi..bu nedemek anlamadim bile şuan 5 hafta 1 günlük gozukuyor gelisimini beklicez dedi ee ne olcak peki pazartesi günü dedim eger gelisim yoksa kürtaj ..simdi ilk geldigim doktora geldim..bakalım o ne dicek...Böyle oln varmı ; (( bu bir sinav rabbimin bir bildiği vardir ama kafam cok karıştı
Eşimin yüzü de asık artık soğuk davranmaya başladı bana işsiz kalınca şu bir haftadır nelerle uğraşıyorum bilsen çok yoruldum artık işten çıkardılarına değil eşimin böyle tavırlı olmasına üzülüyorum :'(
Kızlar nasılsınız ne var ne yok?
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
canım tablo bu benm bu sabah yıne 4,30 gibi uyandım wcye gitmem gerektı ayyy niye sıkıstırıyo bu ıdrar benı anlamıyorum yaa atesı ölçemıyorum zamanında sonrada 8 de ölçtüm uyuyp kalmısım 36.6 cıktı benm bu ay saçma sapan oldu hayırlıs artık :)
Merhaba kizlar en son adet tarihime gore 8 hafta 6 günlük gebelik vardi ama yumurtalamam gec oldugu icin 2 hafta once 4 haftalikti dogum hastanesine gidiyodum bugun kalp atisi icin cagirdi ozele gitmek istedim ki kalp atisini esimle dinliyelim diye gitiigim doktorda iyi bir doktor..ultrason ile bakti karnimdn gelisim gostermemis dedi alttan bakalim dedi alttan baktgindada sadece kesenin icinde yüzük seklinde kese var..bebekten hic bahsetmedi..bu nedemek anlamadim bile şuan 5 hafta 1 günlük gozukuyor gelisimini beklicez dedi ee ne olcak peki pazartesi günü dedim eger gelisim yoksa kürtaj ..simdi ilk geldigim doktora geldim..bakalım o ne dicek...Böyle oln varmı ; (( bu bir sinav rabbimin bir bildiği vardir ama kafam cok karıştı
Kızlar nasılsınız ne var ne yok?
Eşin konusunda iki çift laf ederdim ama sivri olur sözlerim o yüzden seni üzmeyeyim canım sadece şunu söyliyim erkeklerin bu tavırlarına hele de eşi hamileyken anlam veremiyorum uyuz oluyorum sen sıkma canını kuzum eşini de umursama senin hayatının merkezi bebeğin onu düşün mutlu ol
Sorma bende o konuda çok sivri dilliyim eşime çatarsam çok fena olacak biliyorum
Kuzum tuvalet olayı gece su içip yattıysan olur bende ne zaman çok su içsem ya da su içip yatsam gece mutlaka kalkarım onun dışında ateşi düzensizleştirme amaDüzenli yapamayacaksan hiç yapma canım yoksa kafan karışır ama ateşin yüksek gidiyo güzel haber bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?