kızlar ben merakıma yenik düştüm test yaptım sonuç negatif çıktı adetimi bekliyorum....
kızlar bu arada ben bildirim alamıyorum bilen var mı?
blummmm canım özel mesaj kutusu dolmuş olabilir mi
adetın kacıncı gunu ve kanda mı baktırdın canım
rica ederim canım önemli değil :)evet cnm öyleymıs bende slnce farkettım :) tşk ederm
Teşekkürler canım ben iyiyim sen nasılsın ben bu ay tam anlamıyla çalışmalara başlıyorum :)
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun. İnş. olur bu sefer.
Kızlar sağ kasıgımda agrilar var bu ayda inş güzel haber alırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada kimyasal gebeliktem sonra belli hir sure ilişkiye girmek yasak olur mu? Bu hamilelikti dusukti derken belki 3 hafta olmustur esimin gonlunu yapmayali.kanamam bitince normal hi sekilde devam edebilir miyim
adetime 5 gün var aslında canım ama kasığımda sancı ve sızı vardı bikaç gündür sık idrara cıkıyorum 2 gündür de.. ilaç kullanıyordum ve dişçi randevum var test yapmadan edemedim eğer bişey varsa ve zararı olursa vicdan azabı cekerim diye evde test yaptım negatif çıktı canım heralde ben yanlış yorumladım belirtileri diyorum
Canım kanaman bittikten sonra girebilirsin. Bende yaşadım korunmana gerek yok dedi doktor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sıcak su illaki içiliyo ama yatmadan önce su falan içmedm yınede dıkkat edıcem senın ates adet gunumu dusmustu?
adetten önceki gün 36.7 den 36,3 e düştü adet sabahı da 36,2 ye düştü ve adet oldum canımgeçen ay da öyle olmuştu ateş kesin bilgi veriyor adete dair
İnşallah canım bakalım artık hayırlısı senın BAT ne zamandı
afrodit idrar için erken cnm.ins erken oldugu için negatif çikmistir
öyle mi dersin canım valla bilmiyorum artık adet günü olmazsam tekrar yaparım artıkbence ıdrar ıcın cook erken kan da bıle cıkmayabılır henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?