2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bu arada ben bildirim alamıyorum bilen var mı?

kızlar ben merakıma yenik düştüm test yaptım sonuç negatif çıktı adetimi bekliyorum....

adetın kacıncı gunu ve kanda mı baktırdın canım

adetime 5 gün var aslında canım ama kasığımda sancı ve sızı vardı bikaç gündür sık idrara cıkıyorum 2 gündür de.. ilaç kullanıyordum ve dişçi randevum var test yapmadan edemedim eğer bişey varsa ve zararı olursa vicdan azabı cekerim diye evde test yaptım negatif çıktı canım heralde ben yanlış yorumladım belirtileri diyorum

Kızlar sağ kasıgımda agrilar var bu ayda inş güzel haber alırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy hadi hayırlı haberler verirsin inşallah canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada kimyasal gebeliktem sonra belli hir sure ilişkiye girmek yasak olur mu? Bu hamilelikti dusukti derken belki 3 hafta olmustur esimin gonlunu yapmayali.kanamam bitince normal hi sekilde devam edebilir miyim

Canım kanaman bittikten sonra girebilirsin. Bende yaşadım korunmana gerek yok dedi doktor

bence ıdrar ıcın cook erken kan da bıle cıkmayabılır henuz.

Canım kanaman bittikten sonra girebilirsin. Bende yaşadım korunmana gerek yok dedi doktor

WaysOfMom'cummm çok alakasız olcak özürlerimi sunuyorum ama şu alttaki hamilelik çizelgesini nerden nasıl yapıyoruz yaa

canım sıcak su illaki içiliyo ama yatmadan önce su falan içmedm yınede dıkkat edıcem senın ates adet gunumu dusmustu?

adetten önceki gün 36.7 den 36,3 e düştü adet sabahı da 36,2 ye düştü ve adet oldum canım geçen ay da öyle olmuştu ateş kesin bilgi veriyor adete dair

adetten önceki gün 36.7 den 36,3 e düştü adet sabahı da 36,2 ye düştü ve adet oldum canım geçen ay da öyle olmuştu ateş kesin bilgi veriyor adete dair

evet canım inceledm tablonu bakalım benm nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…