öyle mi dersin canım valla bilmiyorum artık adet günü olmazsam tekrar yaparım artık
canım adetin sanırım bi kaç gün gecikmesi gerekki idrar testinde çıksın. benimde ilk deneme regl olmam gerekiyodu dün veya bugün ama olmadı test yaptım benimde negatif cıktı
valla canım bilmiyorum artık düşünmemeye calşıyorum kpssye gircem temmuzda çalışmaya çalışıyorum ama yok gözüm testte aklım baska yerde ayın 30u oluverse hemen
beklemek zor gerçekten akıl hep orda ama hayırlısı diyelim artık.. benim test negatif cıktı bide gecikme var tekrar yapsam mı bilemedim de.. hepimiz için gönlümüzden gecen neyse o olur inş cnm
Doktorlarin agzindan kelimeleri kerpetenle aliyoruz ya bana bisey demedi 2 gun sonra tekrar gel hcg bakalim dedi .iyi dese olecek sanki!!! Ben sordum yapmam gerekn bişey var mi diye su asamada yok dedi? Olumsuz bisey olsa soylerdi herhalde di mi ins? Yani hem kan degerlerimin hepsine baktirdi hem de ultrason istedi ama sonuclara bakinca bisey demedi tekrar cagirdi.bu arada sebebini arastirmak ici bisey yapmadi gerek var mi sizce üstüne dussem mi yoksa ilk gebelikte normal diyor herkes oyle mi dusumsemtazegelin cm kurtajj yoksa beklemene gerek yok beta hcg dustukten sonra yapabilirsiniz çocuk..benim 91e Dustu Doktor iyi dedi senin 23 çok çok iyi
Hatunlar ovulasyon testi yapmaya başladım gerçi biraz erken başladım ama merak naparsın
Eki Görüntüle 1167764
bugünkü düne göre daha belirgin gerçi dün pek dikkat etmeden yaptım :)
Hatunlar ovulasyon testi yapmaya başladım gerçi biraz erken başladım ama merak naparsın
Eki Görüntüle 1167764
bugünkü düne göre daha belirgin gerçi dün pek dikkat etmeden yaptım :)
Doktorlarin agzindan kelimeleri kerpetenle aliyoruz ya bana bisey demedi 2 gun sonra tekrar gel hcg bakalim dedi .iyi dese olecek sanki!!! Ben sordum yapmam gerekn bişey var mi diye su asamada yok dedi? Olumsuz bisey olsa soylerdi herhalde di mi ins? Yani hem kan degerlerimin hepsine baktirdi hem de ultrason istedi ama sonuclara bakinca bisey demedi tekrar cagirdi.bu arada sebebini arastirmak ici bisey yapmadi gerek var mi sizce üstüne dussem mi yoksa ilk gebelikte normal diyor herkes oyle mi dusumsem
Canım benim umarım bebiş sağlıklıdır yavaş ilerlesin varsın inşallah kürtajlık bi durum olmaz yine de hayırlısı kuzum
CNN benimde ole olmuştu iki hafta bekledim gelismesini ama olmadi vee sonuç hüsran oldu kurtaj oldum çok üzüldüm senin adina dediğin gibi bir sinav sakin isyan etme rabbine sigin
Yarın kürtaj oluyorum; ((
4 boyutlu ultrasona girdim oradada sonuc ayni ve bu doktor hemen yatis verdi ama orada bayiltmadiklari icin yarin ozeldeki doktorama gidiyorum kürtaj icin oda diyorki sana sabah diyememedim kanamayla gelmeni bekledim; ((
bılmedıgımden soruyorum; çift çizginin en koyu oldugu gun mu yumurtlamıs oluyorsun nasıl anlıyacaksın o gunu tatlım
canm bende sana yazıcaktım ovu testlerının fotosunu her gun koy dıye eger dger ay yaparsam bende koycam fotolarını :)
Yarın kürtaj oluyorum; ((
aynen koyacağım canım valla ateş takibi ov. testi akıntı takibi derken bi kadın doğumcu kadar hatta daha fazla bilgi sahibi olduk
Fıstık bende yaparak anlayacağım en koyu olanını artık ama bu koyulaşmaya yüz tutmuştu bakalım bir hafta içinde anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?