2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayıptır sölemesi ama hemen her gün yapmaya çalışıyoruz valla canım inşallah bi sonuc verir :)

hergun degıl 2 gunde 1 de yapsan olur canım ya yorulma okadar. spermlerın kalıtesı ıcın bır gun dınlensın adamcağız

mogamı be hanı ovu. testını paylasmadın bu gun yada ben mı kacırdım hadı hepicigini tekrar paylassana gerıye ddonuk arayıp durmayım resımlerı

kuzum bugün paylaşmadım evet iki günde bir paylaşayım dedim ondan :) Zaten bugün silik çıktı ama şu da var idrarım açık renkti oda etkili olmuştur dünkü yaptığım idrar koyu renkti ve çıkan çizgi de koyu idi yarın yaptıktan sonra eklerim canım ayrıca sen dün paylaştıklarımı mı tekrar paylaşmamı istedin ??

tum testlerı bırden resmet ıstedım

Ok şimdi oldu çünkü 37,5 çok yüksek geldi bana yani infeksiyon aklıma gelmişti vaginalse normal adet olunca ölçmek zor olacak dediğin gibi ama bu ay böyle başlamışsın böyle bitir canım ben dil altı ölçüyorum daha pratik

slm kızlar nasılsınız 1 kac gündür giremiyordum size bişey soracağım yumurta kaç mm olunca çatlıyor bugün doktora gittim 19 mm dedi sağdaymış sordum dr a tam cvp vermedi sadece gün aşırı ilişkiye girin dedi

:44:
:44:..................

kizlar yardim bes gun once kuretaj oldum kanamam var nedir bu

ne yogunlukta kanaman? az az ve lekelenmeyse bir sorun yok. daha fazla da olabilir, rahimde atilacak doku varsa. bana eger pedi saatte bir degistirmek zorunda kalirsan acile gel demislerdi.

selam arkadaşlar.. Bende beklemedeydim ya 2gùndür.. Bugun regl oldum yani ılk deneme basarısız bebıs yok, inş önumüzdekı ay güzel haber verebılırım sızlere..hepinizdende guzel haberler almak dıleğiyle hersey gönlumüzce olur inş

Ne zaman çatlar belli.olmazki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

50 adet miii Ne yaptın bebişim çokmuş gerçekten.Ay inşallah hamilesindir de elinde patlar o 50 test

Güzel anneler ve anne adayları ben geldimmm özledim sizleri şu birkaç gündür pişmiş tavuğa döndüm işten çıkarılma falan derken annemde kalp rahatsızlığı yüzünden hastanede birde bugün afedersiniz ishal olmuşmuyum herşey üst üste geldi ya sizlerde ne var ne yok takip edemedim pek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah aliya geçmiş olsun canım

Dualarim seninle, ne zamandi ameliyat tarihi?

Dundu ama doktorum kürtaj yapmadı senden sonra cok düşündüm bir umut pazartesi gününü beklicem dedi bakalim vardir herserde bi hayir her hayırda ser belki canlanir gec dollenmedir dedi dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…