bence kırmızıları gorene kadar devam et. ben de ole yapcam onumuzdekı ay.hıc belli olmaz bu iş
ayıptır sölemesi ama hemen her gün yapmaya çalışıyoruz valla canım inşallah bi sonuc verir :)
mogamı be hanı ovu. testını paylasmadın bu gun yada ben mı kacırdım hadı hepicigini tekrar paylassanagerıye ddonuk arayıp durmayım resımlerı
kuzum bugün paylaşmadım evet iki günde bir paylaşayım dedim ondan :) Zaten bugün silik çıktı ama şu da var idrarım açık renkti oda etkili olmuştur dünkü yaptığım idrar koyu renkti ve çıkan çizgi de koyu idi yarın yaptıktan sonra eklerim canım ayrıca sen dün paylaştıklarımı mı tekrar paylaşmamı istedin ??
tum testlerı bırden resmet ıstedım
Ok şimdi oldu çünkü 37,5 çok yüksek geldi bana yani infeksiyon aklıma gelmişti vaginalse normal adet olunca ölçmek zor olacak dediğin gibi ama bu ay böyle başlamışsın böyle bitir canım ben dil altı ölçüyorum daha pratikılk kez bu ay ates olcuyorum ama soyle soleyebılırım oncekı aylarda bu zamanlar yanı ovulasyon sonrası gece yarısı yada sabah terleyerek uyandıgımı bılıyorum. menepozlular gıbıbu arada ben vajınal ateş olcuyorum. o yuzden 37,5 ları goruyorum. daha sağlıklı sonuc verdıgını okumustum ama adet oldugumda nasıl olccem bılmıyorum
slm kızlar nasılsınız 1 kac gündür giremiyordum size bişey soracağım yumurta kaç mm olunca çatlıyor bugün doktora gittim 19 mm dedi sağdaymış sordum dr a tam cvp vermedi sadece gün aşırı ilişkiye girin dedi
slm kızlar nasılsınız 1 kac gündür giremiyordum size bişey soracağım yumurta kaç mm olunca çatlıyor bugün doktora gittim 19 mm dedi sağdaymış sordum dr a tam cvp vermedi sadece gün aşırı ilişkiye girin dedi
kizlar yardim bes gun once kuretaj oldum kanamam var nedir bu
hergun degıl 2 gunde 1 de yapsan olur canım ya yorulma okadar. spermlerın kalıtesı ıcın bır gun dınlensın adamcağız
ben daha kırmızıları gormedım ama bırlıktelıklen 7 gun sonra betahcg baktırdım ,0 ı gorunce ovulasyon testı almaya karar verdım esasında, almayacaktım ama mogami den dolayı gaza geldım 50 adet bır kutuda sıparıs verdım yarın elımde olcak. bıraz abartmısmıyım ne .hele adet olayım sonra baslayacagım. bıde adet olmazmısım hamıle olurmusum0 betahcg ye ragmen kız söz öyle olursa eğer sana kargolarım testlerı
Dualarim seninle, ne zamandi ameliyat tarihi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?