Kızlar gebelik bat'tan önce öğrenilir mi bilgisi olan var mı ilaç kullanıcam da grip oldum
hoşbulduk hele bu dediklerinden sonra daha bi hoş buldummm :))) 3-4 gün sonra yazacağım umarım aklıma gelen başıma gelir
Öğrenilir canım ama genelde adet geçince belli oluyor bünye meselesi ve döllenme zamanı ile ilgili ayrıca geçmiş olsun
kuzum sen yap ama 4 gün sonra olurda çıkmazsa üzülme ve 7. gün tekrarla ve adete kadar da bikaç günde bir tekrarla
biz bebiş için ısrarcı değiliz ama olursa sürpriz olucak tamam adetime kadar yapıcam heyecanı bile zevkli :)))
senin bebişin var mı ? daha 8 aylık evliyiz erken mi işi gücü oturtmadan bebiş bilemiyorum kararsızım bi yanımda olsun istiyor :18:
Bana soruyorsan bende ilk bebek için uğraşıyorum bu 3. deneme olacak canım, bende 13 aylık evliyim ama öncesinde 5 yıllık bi birlikteliğimiz olduğundan ayrıca yaşımda 28 olduğundan tam zamanı diye düşünüyorum sende içinden nasıl geliyorsa öyle davran benim de işim yok gerçi kpss ye gireceğim ayrıca 2. ünv. okuyorum kısmetse memur olurum ama bebeği iş yüzünden ertelemek istemiyorum, yaşın gençse ya da hazır hissetmiyorsan kendini bekle ama içinden geliyorsa yaşında işinde evllilik süresinin de bi önemi yok
sana sormamıştım ama ben henüz cevaplama işine alışamadım sana gitmiş mesaj :))) bu arada 3 ay gerçekten normal çalışmalara devam ovulasyon testi işe yarar bence denemekte fayda var :)benimde evlilik öncesi 5 sene birlikteliğim oldu iş için bebek ertelemek istemiyorum amacıma o varken de ulaşırım destek olacağına eminim :) 3.deneme de başlangıç sayılır inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş gelirbu arada kasıklarım ağrıyo pembemsiler devam ya adet olacağım ya da yerleşemedi gitti
tünaydın kızlar nasılsınız :) bu sabah eşim evdeydi ve güzel bi kahvaltı yapalım dedik hazırlarken de yoldan geçen simitçi çocuğu çevirdik zavallım sıcakta yorulmuş simitlerini satamamış da abla 6 simidim kaldı hepsini alın ucuza veriyim de dedi kıyamadık tamam dedik 2 lira dedi olur mu dedim fazlasıyla verdik parasını.. abla en kısa zamanda çocuğunuz olsun demesin mi çocuğun suratına bakakaldım bi an allah yolladı dedim bunu bizi sınamak için.. böyle şeylere inanırım kızlar günüm böyle başladı inşallah o küçük çocuğun duası tutar :):)
Herkese merhabaaaa.Dün kırmızılıarı görünce bu ay daha sistematik çalışmalar içine girmeye karar verdim ve ovulasyon testi sipariş ettim.Predictor diye bir marka.İçinde 7 tane varmış Yeterli olur mu ki:44:
Bende kalp atisini duymadim iste;((( dualarinizi eksik etmeyin; (( anestezi ile yaptirrcam inşallah zaten o duygusallik ilk ogrendigim dakikadan sonra olmaya başladı; (((bilmiyorum ki hem sukrediyorum hem uzuluyorum vardır rabbimin bir bildiği
Iyi gidiyor blumm umarım böyle devam eder aynı saatte ölçmek çok önemli sanırım o yüzden kesikli çizmiş
Dualarim seninle, ne zamandi ameliyat tarihi?
senin bebişin var mı ? daha 8 aylık evliyiz erken mi işi gücü oturtmadan bebiş bilemiyorum kararsızım bi yanımda olsun istiyor :18:
Bu ay böyle kuzum ama bi tuhaflık var eşimle bende yani bebek için yapmıyoruz valla libidomuz coştu ondan sebep şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?