Herkese merhabaaaa.Dün kırmızılıarı görünce bu ay daha sistematik çalışmalar içine girmeye karar verdim ve ovulasyon testi sipariş ettim.Predictor diye bir marka.İçinde 7 tane varmış Yeterli olur mu ki:44:
ben daha kırmızıları gormedım ama bırlıktelıklen 7 gun sonra betahcg baktırdım ,0 ı gorunce ovulasyon testı almaya karar verdım esasında, almayacaktım ama mogami den dolayı gaza geldım 50 adet bır kutuda sıparıs verdım yarın elımde olcak. bıraz abartmısmıyım ne .hele adet olayım sonra baslayacagım. bıde adet olmazmısım hamıle olurmusum0 betahcg ye ragmen kız söz öyle olursa eğer sana kargolarım testlerı
İyi gaz vermişim kız çok güzel yapmışsın almakla bak gör faydasını göreceksin
Eki Görüntüle 1168840
ateş e devam. ama kızlar anlamadıgım bısey var, ilişkiden 6 gun sonra betahcg - , 24-30 hazıran arası tahmınım adet olmam lazım atesım nıye dusmuyoo .kanda o vakıt cıkmama ıhtımalı varmıkı işim geregi radyasyonlu alanlara gırmem gerekebılıo korkuyorumda bı yandan
valla senın gazına yumurtalarımda gelse keske
Kızlar sanırım benim yumurtam geç çatlıyor internette yaptıgım testte ayın 12 ile 18 i arası diyordu akıntımın gelip gelmediğini fark etmedim adetime 5 gün var demin wc ye gittiğimde şeffaf uzayan akıntımı fark ettim dünde çalışma yapmamıştık bu ayıda mı kaçırdık 😕 bugün çalışma yapsak işe yarar mıı pufffff 😔😔😔😔
canım o akıntı ya çatladı demek ya da bikaç güne çatlayacak demek aslında ov. testin olsa ne güzel olurdu yapardın ve anlardın yumurtlamayı bu arada eğer adete doğru yumurtlarsan o yumurta çatlamadan kalıp adet bitiminde de çatlayabilir öyle olursa erken döllenme yaşayabilirsinÇoook karışık bu işler pöööfff
canım ateşin adetinden 1 gün önce düşmeye başlar adet günü de düşer ve adet olursun dur bakalım inşallah düşmez ve geç döllenmeden dolayı gebe çıkarsın dikkatli ol derim
Hiç belirti olmadan hamile kalanları okumuştum ateş ölçme topiğinde fakat ateşi yüksek olup hamile olmayanlarda vardı 4 gün sonra netleşir sabır canım benim adetim yeni bitti tablom oluşunca bende koyucaminşallah canım böyle dewam eder ama benım pek umıdım yok cunku adet belırtısınden farklı bi belırtı yok hayırlısı son bi kac gundur ssaatınde ölçemıyorum maalesef sende durumlar nasıl?
Swetti bişey sorucam senin geçen ayda ateşin 37,5 muydu böyle yoksa bu aymı böyleEki Görüntüle 1168840
ateş e devam. ama kızlar anlamadıgım bısey var, ilişkiden 6 gun sonra betahcg - , 24-30 hazıran arası tahmınım adet olmam lazım atesım nıye dusmuyoo .kanda o vakıt cıkmama ıhtımalı varmıkı işim geregi radyasyonlu alanlara gırmem gerekebılıo korkuyorumda bı yandan
Swetti bişey sorucam senin geçen ayda ateşin 37,5 muydu böyle yoksa bu aymı böyle
ılk kez bu ay ates olcuyorum ama soyle soleyebılırım oncekı aylarda bu zamanlar yanı ovulasyon sonrası gece yarısı yada sabah terleyerek uyandıgımı bılıyorum. menepozlular gıbıbu arada ben vajınal ateş olcuyorum. o yuzden 37,5 ları goruyorum. daha sağlıklı sonuc verdıgını okumustum ama adet oldugumda nasıl olccem bılmıyorum
Kızlar bir şey soracaktım benim bat 1 temmuz ovulasyon hesaplamasına baktım netten en düşün ovulasyon doğurganlık tarihini 19u olarak gösteriyor. Biz hala çalışmalara devam ediyoruz ama acaba ihtimal var mıdır o tarihten sonra da olabilir mi bişey:26:
kızlar soru sordum da gören olmadı sanırsam :)
canım bence sen ağızdan ölç o da sağlıklı sonuç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?